Gå til innhold
Hundesonen.no

Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15


Djervekvinnen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 304
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da har jeg mimret litt i tråden her, og tenkt på tiden som har vært. Nitro ble 10 år i desember og har blitt en skikkelig pensjonist.  Jeg trodde jeg kom til å miste han i sommer i fjor da han plutsel

Hei igjen! Nå er det på tide med noen nye bilder! De fleste er fra i høst, og nå blir det lite bilder fremover pga mørketiden. På tur til Flekkosvatnet i høst Leke litt. Nitro elsker pinner.

Noen nye bilder fra oss. Vi koser oss masse og går masse turer i skog og mark. Nitro er med overalt, om det så er fjelltur eller båttur. En fantastik hund er han (må vel være lov å skryte litt ekstra

Posted Images

  • 3 months later...

Hei igjen! Nå er det på tide med noen nye bilder! De fleste er fra i høst, og nå blir det lite bilder fremover pga mørketiden.

På tur til Flekkosvatnet i høst

seeptindex.jpg

Leke litt. :) Nitro elsker pinner.

ssep11.jpg

Fra litt tidligere i høst. Nitro i lynget.

aaug65.jpg

Vi er på tur til Goholtjønna. Elsker utsikten vi har her!

aaug50.jpg

Nitro har besøk av huskyene Nova og Koya.

319095_10152189188580061_1868225255_n.jpg

Vi er på Amnesty innsamling :D

okt13.jpg

Nok en tur til Flekkosvatnet

okt11.jpg

Vi nyter sola før hun blir borte i 2 mnd. :(

okt5.jpg

Vi er på tur til Fuglvatnet. Lengste turen vi hadde i høst.

aaug32.jpg

Fremme ved Fuglvatnet.

aaug25.jpg

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 years later...

Da har jeg mimret litt i tråden her, og tenkt på tiden som har vært. Nitro ble 10 år i desember og har blitt en skikkelig pensjonist.  Jeg trodde jeg kom til å miste han i sommer i fjor da han plutselig ble ustødig og sjanglete. Etter undersøkelser ble det antatt at det kunne være en gammel nakkeprolaps fra 2012 som kunne føre til nerver som kom i klem eller noe i den duren, men man vet alikevel ikke. (har tenkt på svulst, slag/drypp etc)  Etter noen dager gikk det sakte over og så ble han helt normal igjen.

Han er noe stiv og støl i kroppen, noen dager værre enn andre. Så han går fast på rimadyl.  Han har også mistet endel hørsel, så det er jo trasig, men normalt.  Han ble også haleløs på nyåret etter at han ble bitt i halen.

Han fikk et tilfelle med ubalanse i høst, som varte bare 20 min og så fikk han tilbakefall her for noen dager siden som varte i 40-50 min. Da er han i veldig ubalanse, får ikke beina helt med seg (faller ikke da), men virker ellers helt vanlig mentalt. Jeg synes uansett det er ekkelt, og jeg blir redd for at hans tid snart er over.  Så lenge disse anfallene går over etter kort tid, og han ikke har noe problemer ellers i hverdagen og har livsglede, så er det det viktigste.  Han er jo en veldig stor hund med lange bein, så det hele virker voldsomt når han begynner å sjangle og skal holde seg på beina, kontra hadde det vært en liten rase.

Ellers er han bare så herlig og god som alltid. barnslig og leken og har bare lyst å herje og løpe tulling (på sine gode dager), men han må begrenses litt pga kroppen. Han er jo ikke like sprek som han var.  Han er enda mer knyttet til meg og vil ikke vike fra min side.  Han er virkelig min sjelevenn. Jeg er så trygg på han og han har ikke et eneste vondt hår på kroppen.  Jeg håper jeg får en sommer til med han..  Da blir jeg glad.  Men verdsetter hvert minutt.  Det er fint å lese i tråden alle som har kommentert og fulgt oss.? ❤️ For de av dem som måtte være igjen på forumet.Takk! 

 

 

 

nitropupanggrow.jpg

48088548_10156528872376084_4392697082092191744_n.jpg

  • Like 25
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...