Gå til innhold
Hundesonen.no

Kenzo og Kodak


civga
 Share

Recommended Posts

  • Svar 399
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantastiske nyheter! Vidunderet mitt Kodak, har A hofter og A albuer!

Nei, Kodak har ikke blitt pappa, hvordan det? Men han får snart damebesøk av en tispe fra Australia, så det blir spennende og se om det kommer noen mini Kodak'er snart - - - Nå er våren også

Posted Images

  • 1 month later...

Nå er det vel på tide med litt oppdateringer her;) Snart er Kenzo hele 8 mnd gammel, selv syns jeg tiden suser fra oss, for ikke så lenge siden var han en liten krokodille som hang seg fast i buksene og som bare var den lille teddybjørnen. Nå er han en stor rampegutt men lydig er han da :) Og han har tatt igjen husets to andre hunder, er høyst nå. Men han vokser enda :) I slutten av mars skal jeg og Kenzo delta på en helgekurs, der skal vi trene lydighet klasse 1. Og det kommer hundefolk fra flere steder i finnmark, blir gøy å treffe både kjente og bli kjent med nye hundefolk! :)

IMG_0637.jpg

IMG_0644.jpg

IMG_0652.jpg

IMG_0654.jpg

IMG_0655.jpg

IMG_0657.jpg

IMG_0659.jpg

IMG_0664.jpg

IMG_0666.jpg

IMG_0682.jpg

IMG_0687.jpg

IMG_0692.jpg

IMG_0693.jpg

IMG_0701.jpg

IMG_0712.jpg

IMG_0714.jpg

IMG_0716.jpg

IMG_0717.jpg

IMG_0722.jpg

IMG_0723.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Ikke noe å grue seg til, det er kjempegøy. "Skulle ønske" jeg hadde en hund som kunne stilles ut, for det var bare morsomt i ringen :whistle: Da skal vi stalke dere i Harstadhallen, wuuhu!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I helga har jeg og Kenzo vært på lydighetstrening i klasse I. Veldig lærerikt, og det er nok Kenzo også kjempe enig i! Han har fått hilse på mange andre hunder, og vi har kost oss kjempe masse! :)

Og han viser stor interesse til treningen vi holder på med, og det ses at han har det gøy, og vil bare mer! Blir spennende å se sjarmøren min utvikle seg videre :)

post-3697-1237756665_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det ikke lenge til jeg og Kenzo skal på NKK Harstad, blir spennende! Og vi gleder å møte oppdretter, søstereren og broren til Kenzo!

I går var vi på en lang skitur, han stortrives! Nå har vi akkurat trent på økt trav, han er flink. Men med en gang vi trener ringtrening sammen med andre, så begynner han å dra veldig mye i lina når vi skal trave:/ Har noen tips?

Også noen bilder:

forumkenzo1.jpg

forumkenzo2.jpg

forumkenzo3.jpg

forumkenzo4.jpg

forumkenzo5.jpg

forumkenzo6.jpg

forumkenzo7.jpg

forumkenzo8.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Idag har vi trent økt trav og stå pent. Vi har stor fremgang syns jeg :D

Bortsett fra at når vi trener økt trav så klenger han/ eller skal jeg si er for inntil og ser opp. Men det gjør vel ikke så mye om han ser opp?

Hehe, og det blir heller ikke en springmars, som det høres ut som ^^

Også har Kenzo fått hilse på kaninen idag for første gang, sist han så den, var han vel 9 uker gammel.. Da var jo kaninen

ute i buret, så Kenzo digga å være med meg å mate den hver dag, får da fikk han også "gjetet" litt på den utenfor buret.

Det syns han var kjempe gøy!

- Og han tok det faktisk kjempe greit å hilse kaninen, først var han litt gira og ville slikke og kanskje smake litt på den.

Men han ga se til slutt da :wub:

Igår har vi trent Slalåm(agility) og han kan det nå helt uten at jeg leder med hånda, så har han jo også lært trikset snurr,

som han elsker og tilbyr stadigvekk.. Kan vel kalle at han tigger på den måten, om han vil ut så snurrer han rundt,

skal få mat, kos osv.. Han er en storsjarmør rett og slett!

Og nå har vi bestemt oss for å ordne pass til Kenzo, vi begynner med vaksineringene etter påska.

Planen er at alt er klart til oktober, da er planen å stille ut Kenzo i Tromsø.. Da blir det også mye kortere

vei når vi har pass.

Kom også med kritikk på ståbildene, hadde vært fint å høre hva dere syntes ;)

Kenzo001.jpg

Kenzo002.jpg

Kenzo003.jpg

Kenzo004.jpg

Kenzo005.jpg

Kenzo006.jpg

Kenzo007.jpg

Kenzo008.jpg

Kenzo009.jpg

Kenzo010.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy at dere også skal dit :D Hvem skal du stille ut av sheltiene ?

Også ser jeg at du snart får deg en liten aussie frøken, spennende! Og hun er nydelig!

Ja, galskap å kjøre så langt men, hehe.. Skal ha med Saeta (champion) og Villa (åpen), også har vi med 3 hannhunder; Uffe (junior), Cody (champion) og Mac (veteran) hvis ikke jeg husker feil :wub: Vi er 3 stk. som reiser sammen.

Det blir veldig spennende med aussiebaby i hus! Har drømt om det lenge, så jeg gleder meg stort ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...