Gå til innhold
Hundesonen.no

Kenzo og Kodak


civga
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Svar 399
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantastiske nyheter! Vidunderet mitt Kodak, har A hofter og A albuer!

Nei, Kodak har ikke blitt pappa, hvordan det? Men han får snart damebesøk av en tispe fra Australia, så det blir spennende og se om det kommer noen mini Kodak'er snart - - - Nå er våren også

Posted Images

  • 3 weeks later...

Kodak er nå blitt 15 mnd gammel og har modnet veldig de 2 siste mnd, blitt en flott unggutt :)

I det siste har vi trent mye spor, her viser Kodak at dette er noe han kan veldig godt. Når han går spor er det ikke om gjøre å komme fortest fram til sporslutten, men han sporer veldig konsentrert i en fin tempo.

Vi har også trent en del agility, han gjør det superbra på trening, men når vi deltar på stevner blir gutten min litt stresset, han tar tak med tennene i armen min hver gang vi er på stevne. Jeg vet ikke hva det er, men tror det er en del stress.

Ellers er han en superherlig, alle blir sjarmert når han kommer bort og lager verdens rareste lyder :lol: Jeg blir bare mer og mer glad i denne gutten :wub:

Bildespam:

6063518911_d1dc13c3f2_z.jpg

6063616109_6b037d8069_z.jpg

6064139222_e6bfd63754_z.jpg

6064087634_494a44a526_z.jpg

6063486861_4a2a79a0e1_z.jpg

6064263784_27669980e0_z.jpg

6064205214_ccdf59abc2_z.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

wub.gif noe så vakkert! Du må jo eie de to vakreste aussiene i hele verden!

Takk! Ja er selv HELT forelsket i disse to guttene! De er gullegode :wub:

Herregud han er så vakker wub.gif Jeg får lyst til å stjele han, jeg! Den svære, hvite manken og de lange, fine, hvite sokkene!

Jeg må si jeg er enig i at det er lekkert med stor hvit krage og hvite sokker :wub:

vakker :wub:

Tusen takk :)

- - -

I helgen var vi i Tromsø på dobbelutstilling. På lørdag var det Tromsø Hundeklubb utstillingen og på søndag var det NKK. Vi var kun tilskuere på lørdag og heiet utenfor ringene.

Det var meldt regn på søndagen, jeg håpet på at yr.no skulle ta feil (som alltid), men farsken så tok ikke yr.no feil denne gangen :thumbsdown: Det regnet hele tiden + så var det gjørme overalt. Med en gang vi kom fram til utstillingsteltet måtte jeg begynne å tørke 2 stk klissvåte aussierumper. Det var èn liten time igjen til bedømmingen i ringene begynte, aussien skulle stilles kl 9.

Det var Helge Werner som dømte aussien. Først ut i ringen var Kodak, det var hans debut i unghundklassen. Helge likte veldig godt Kodak typen og kommenterte at han var en veldig flott utviklet unghund. Kodak vant klassen med Excellent og CK. Mens åpen hannene stilte måtte jeg løpe bort til teltet vårt for å hente Beate, oppdretteren til Kenzo som skulle få stille han i championklassen. Kenzo vant også klassen sin med Excellent og CK. Så var det tid for beste hannhund, Kodak trakk det lengste strået og ble beste hannhund med CERT og CACIB. Kenzo ble nr. 2 med res. CACIB :D :D Etter at tispene var bedømt var det på tide med BIR/BIM. Nok en gang trakk Kenzo det lengste strået og ble BIR! :D

I gruppefinalen var Kodak veldig våt, vi hadde vært med hundene i elva slik at de fikk badet av seg gjørmen som var nesten helt opp til ørene. Underlaget i finaleringen var heller ikke noe å skryte av, det var delvis gjørmete og veldig glatt. Ikke noe underlag som hverken jeg eller Kodak likte. Men gutten viste seg kjempe bra og ble trukket ut blant de 6 beste i en stor gruppe, men det ble ikke noe plassering på han. Likevel er jeg kjempe fornøyd med helgen!! :D

6093197063_d3d48f47a0_z.jpg

6097084069_0c0d788206_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Aussier er så fine, synd for meg at jeg ikke liker sånn type pels(for mye arbeid) :rolleyes2:

Tipper civga kan fortelle deg at det ikke er mye styr med slik pels, enda det kan se slik ut :P

My har ikke på langt nær så mye pels, men hun har sin andel hun og når hun er fullpelset (NÅ har hun ingenting, pelsen på ryggen er 2,5cm lang og hun har nesten ingen underull *ler*) og hun er det INGEN jobb med når det kommer til pels. Hun børstes en sjelden gang når jeg kommer på det (kanskje 1 gang hver 3. måned :P) og klippes under labbene om vinteren for å unngå så mye snøklumper.. Ellers gjør jeg.. Ingenting :P Kan være at jeg klipper litt på ørene hennes hvis hun plutselig er kjempe bustete (utstillingsaussier har veldig friserte ører, det har ikke My..), også stusser jeg jo stump-halen hennes da, når pelsen der er blitt lang. For det ser mye kulere ut når den er klipt. Da er den plutselig myemye kortere, og stumphaler er et morsomt og herlig syn :D

.... Ellers må jeg bare måpe når jeg ser på det bildet av Kodak, altså. Han ser nesten ikke ekte ut! Ikke bakgrunnen heller, skikkelig vakkert og eventyrlig bilde. Elsker fargene på både bakgrunnen, sanden og bikkja :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er ikke mye pelsarbeid med aussien syns jeg :) Den verste perioden er jo selvfølgelig når aussien røyter, da er det mye pels overalt og som skal bort.

Takk, ja han har blitt en utrolig kjekk ung hann. Bakgrunnsfargen er jo selvfølgelig litt endret. I Orginalbildet er bakgrunnen grå og trist..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...