Gå til innhold
Hundesonen.no

Slag hos hund


SFX

Recommended Posts

Guest Gråtass
Er det noen som har erfaring med slag hos hund, og kan fortelle litt om det?

Slag hos hund er omtrent like variert som hos mennesker. Noen får slag med store bivirkninger og andre får mindre slag med mindre bivirkninger. Det kan være vanskelig å diagnostisere slag på hund, men man kan se det på skjevheter i ansiktet hos enkelte.

Min hund har hatt et slag antar veterinærene, jeg har ikke oppdaget at det har skjedd, jeg vet heller ikke om det har vært som ung eller senere. Hun har kun fått mindre bivirkninger av det.

Jeg vet om en annen hund som fikk slag 4 år gammel, han ble veldig skakk i ansiktet og nedsatt førllighet på den ene siden av kroppen, men sist jeg snakket med eier levde han glad og lykkelig fortsatt 10 år gammel..

Min gamle golden fikk epilepsi og antagelig slag da hun var 12 år, hun døde av seg selv hjemme nesten 14 år gammel, så slag trenger ikke å være ensbetydende med død eller store lammelser.

Jeg regner med at det er Even du bekymrer deg for? Som sagt slag trenger ikke å være dødelig, men kan være vanskelig å diagnostisere. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg regner med at det er Even du bekymrer deg for? Som sagt slag trenger ikke å være dødelig, men kan være vanskelig å diagnostisere. Lykke til!

Ja, det er Even.

Han er jo hos pappa, og jeg har ikke sett ham etter at han ble dårlig. Men beskrivelsene er skjev gange, at han ikke helt klarer å styre/dårlig motorikk, sjangler. I tillegg til at han selvfølgelig har mistet litt sprut og spirit. Det kan jo være forkalkningene også, de påvirker i høyeste grad bevegelsene når han har en dårlig dag. Pappa har ikke sett noe skje (men hunden er jo ikke overvåket 24/7), bare endring i bevegelse og atferd/humør.

Det spiller egentlig ikke så stor rolle hva det er, det viktigste er om han har det bra og om vi ser forbedring. Men jeg skal studere hodet i helga, for det sa ikke pappa noe om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...