Gå til innhold
Hundesonen.no

Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)


Lola Pagola
 Share

Recommended Posts

  • Svar 748
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

11.mars måtte jeg farvel med min beste venn. Vi fikk 11 fine år sammen.  ❤     

Favoritthunden min blir 7 år i dag! http://lolapagola.com/7-ar-dag-d/

Ja synes det er synd jeg og, jo mer jeg tenker på det egentlig. Godt gemytt og pen og se på. Men blir det ikke noe trøster jeg meg med at selv om han får noe etter seg blir det ikke Casper-kloner uans

Posted Images

  • 2 weeks later...

Pleier å ta med Casper opp i barnehagen jeg jobbet i før (og jobber i når jeg kan), og det er alltid veldig populært! Casper synes og det er koselig, snille gullet mitt, han står bare helt stille og lar seg bli klappet, ellers så slenger han seg ned på ryggen hvis noen begynner å klø ham på brystet eller magen (umulig å holde seg på beina da, ifølge Casper).

e818c47634cd11e3b8e322000a1f97ed_7.jpg

Benyttet også sjansen til å bruke de høstede jordene, stor stas :D

Det som er litt komisk er at når vi er hjemme har Casper et mye travlere program enn meg, det er lekevenner som skal møtes hver dag :lol:

Jordet-m-Sniff-2013-10-12-030.jpg

Jordet-m-Sniff-2013-10-12-068.jpg

Jordet-m-Sniff-2013-10-12-074.jpg

Casper har fått seg en ny venninne, Fleksi heter hun. Datter av Shlush og Ceccy her inne sin Nico og Era :) Husker ikke helt hvor gammel hun er jeg, men rundt 10-11 mnd kanskje?

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-005.jpg

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-021.jpg

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-082.jpg

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-096.jpg

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-125.jpg

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-160.jpg

Running Spot's Absolute Amaxing, Fleksi

Flexi-og-Casper-s%C3%B8ndag-218.jpg

Så flink han er å holde høyre side når dere er ute med kickbiken :)

Ja, han er det, men det er nok egentlig fordi han løper der det er mest å snuse på tror jeg. Skulle gjerne sett at han løp litt mer på midten noen ganger, men jeg får heller bare justere meg etter ham, og kjøre så langt til høyre jeg bare kan og :P

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er så fin! Og du tar kjempefine bilder også :D

Merker jeg liker dalmatinere veldig godt egentlig, men er sjeldent at jeg ser dem her i Oslo. Skulle jeg hatt en korthårshund måtte det nok blitt et prikkedyr tror jeg, selv om jeg ser for meg at de korte hårene fester seg overalt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er så fin! Og du tar kjempefine bilder også :D

Merker jeg liker dalmatinere veldig godt egentlig, men er sjeldent at jeg ser dem her i Oslo. Skulle jeg hatt en korthårshund måtte det nok blitt et prikkedyr tror jeg, selv om jeg ser for meg at de korte hårene fester seg overalt :P

Sjeldent man ser dem overalt egentlig, men på utstilling derimot, da er det fort en av rasene med høyest påmeldingstall. Rart med det :D

Ja... kan ikke annet en å si at ja, hårene fester seg over alt. Men man blir vant med det i det minste (og jeg synes det er en liten pris å betale for verdens beste hund :wub:). Nå skal jeg ikke være skråsikker her, men jeg tror nok ikke dalmatinerhår er noe verre enn andre korthårsrasers-hår. (Og da mener jeg kort-kort, som pointer, whippet osv... før jeg fikk meg dalmatiner var rottweileren korthåret for meg... nå anser jeg den som nesten langhåret :lol: )

Og tusen takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Siden det ikke ble noen valper sist gang, hadde jeg egentlig tenkt å vente med å skrive om dette til valper faktisk ble påvisst. Men siden oppdretter har gått ut med planene sine på hjemmesiden for lenge siden, samt skriver åpent om det på facebook, kan jo jeg egentlig bare gjøre det og :D så håper jeg virkelig det blir valper denne gangen, spesielt siden tispa kommer helt fra sverige (prestasjonsangst!). Et spennende kull synes jeg, og jeg begynner faktisk å bli litt muggen fordi det ikke passer med valp nå.

Tispa har gått MH, har A hofter og alle tenner, og ellers et veldig trivelig temperament i følge eieren, og oppdretteren. Stamtavlen hennes er ganske ulik Casper sin (og mange andre dalmatinere sin egentlig, da man finner igjen de samme navnene overalt i alle stamtavler), så det synes jeg og er ganske spennende. Liker godt faren og moren til tispen og. Utseendemessig synes jeg de passer godt til hverandre og. Det første man legger merke til (iallefall jeg gjorde det) er at hun er veldig mørkt tegnet. Men det håper jeg Casper (som er akkurat passe) kan være med å dempe litt, og det er ikke noen automatikk i at tungt tegnede hunder kun får tungt tegnede avkom. Og uansett er det vel noe av det minst viktige og, hun har en flott kropp og bygning ut i fra de bildene jeg har sett. Gleder meg veldig til å se henne live :)

Kan ikke nekte for at jeg gleder meg, men samtidig prøver jeg bare å ikke tenke alt for mye på det, i tilfelle jeg blir skuffet igjen.

Her er litt mer info, for de som måtte være interessert :)

http://lolapagola.com/curias-bebop/litters/lacillasfyrochflamma/

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for lykkeønskninger :D

Og ja @Debbie, det må jeg virkelig si er et kompliment! :) Synes Lakrits på en måte ligner litt på den første dalmatineren din? Eller?

Kunne som sagt godt tenkt meg en valp selv, men det er ekstremt dårlig timing, jeg kan rett og slett ikke ha valp nå. Hadde det vært om 1,5-2 år hadde jeg vurdert det veldig seriøst.

@Cavalierflat, ja hun er ganske mørk :) Men hun er ikke av de mørkeste heller faktisk :) Det er ønskelig med litt mindre og færre prikker, men jo mer jeg ser på henne, jo mer liker jeg henne. Og bedre å være for mørk en for lys og, også mtp. døvhet.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal du ikke ha valp engang???? KOM AN DA LOLA!! :-D uhørt!!

Voldsomt med parringsforespørsler du får! meeen så er casper kjekk også da :-D

Det er uhørt :( og jo mer jeg tenker på det, jo mer får jeg lyst på. Men det går ikke... selv om jeg får bil snart da, det har jo liksom vært unnskyldningen min for å ikke ha to hunder :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei Jeg har en hund som er 2 år og Og jeg har følgende utfordringer med min hund.  - hun er ca. 2 - 3 kg for mye  - hun kan ha tendens til å klø  - hun spiser bæsj ute når vi går tur. Akkurat som hun går å leter  - hun er for tiden veldig opptatt av å stjele og søke etter mat - hun virker for tiden veldig stresset Nå bruker vi pure natural fra Musti. Jeg valgte en med kun lam for å se om det hjalp på kløen. Det synes jeg det har gjort. Men hun har blitt ekstrem til å spise bæsj ute når vi går tur, og ellers veldig stresset og matgal. Jeg lurer på om det kan ha sammenheng med foret? Er det noen som kan anbefale et for dere tror kan passe min hund, og om dere tror dette kan ha en sammenheng?  Det er en engelsk springer spaniel.     
    • Joda, men synes det var en rar kommentar, ingen andre fikk det.. Fått dårlige nyheter om gamla, første gang jeg har gammel hund- og det er vondt når de får aldersplager.
    • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
    • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
    • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...