Gå til innhold
Hundesonen.no

Doggis.no !


Espen
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Når du leser dette har Dyresonen.no byttet navn, vi bytter til Doggis.no

Grunnen til bytte er uenigheter i ledelsen, derfor starter jeg på nytt med blanke ark og nye visjoner for hva dette nettstedet skal være. Mye av det vil være det samme som var fra Hundesonen til og starte med. Som du ser på navnet vil vi fra nå kun fokusere på hund, det er mange dyreforum der ute i dag og vårt har ikke hatt spesielt stor suksess. Det vi har hatt kjempesuksess med derimot er hund. Derfor vil fokuset nå ligge der. Doggis.no skal være ett nettsted for hundeiere i alle aldre, med all type kunnskap om hund.

Det er sikkert ikke alle som liker det vi gjør nå, Hundesonen har blitt ett kjært navn for mange og det og bytte ut soniser med doggiser kan i starten virke litt rart. Navnet Sonen har jeg alltid likt, men det er ikke spesielt forbindende med hund. Setter man hundesonen foran blir det også litt langt. I tillegg kan det fort blandes sammen med ett TV program som går på TV2 sent på natten :) Doggis blir derfor bare vårt navn, det er kort, lett og huske og ganske fengende!

Nå som vi går over til bare hund, er det kanskje noen som ikke ønsker og være medlem lenger, det forstår vi godt. Derfor er det opprettet ett topic i tilbakemeldinger der du kan be om utmelding.

Her kan du også stille spørsmål, før du spiller spørsmål ber vi deg først lese FAQ som du finner HER.

Retningslinjene er også oppdatert. Det samme med en del andre ting!

Vel da gjenstår det bare og si, velkommen til doggis.no kjære doggiser!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...