Gå til innhold
Hundesonen.no

Collar mania tråden - Bilder og erfaringer derfra


Lola Pagola
 Share

Recommended Posts

Vet at det er flere her inne som har kjøpt halsbånd fra www.collarmania.com, og da tenkte jeg det ville vært artig å samle bilder av disse halsbåndene i denne tråden.

Selv har jeg hittil kjøpt to halsbånd derfra, som jeg er veldig fornøyd med. Det ene er fortsatt for stort, men det andre som jeg kjøpte nå nettopp passet fint. Og det blir vel flere etterhvert.

Så, sleng inn bilder og sånn, gøy å se hva dere har kjøpt.

Her er det første jeg kjøpte, gleder meg til det passer:

img_485d06169e58a.jpg

Og her er det jeg kjøpte nå nylig. Ikke like bredt som det første, og halvstrup (eller martingale da). Ble ganske fornøyd med det, men ble litt skuffet over at det var så mye turkis (ville helst hatt mer rødt/gult/oransje), og så synes jeg det var litt dumt at kjeden er festet i sort nylon, trodde kjeden ble festet direkte i halsbåndet. Men jaja, da vet jeg det til neste gang, og nå har jeg iallefall et halsbånd han kan bruke nå, og senere, for det kan justeres utrolig mye. (Også en ting jeg synes var litt dumt, for den justeringspennen er litt forstyrrende, visste heller ikke at den ble satt på.)

Men liker det godt da :)

img_48de4e481cde8.jpg

img_48de4ebc7a75e.jpg

img_48de4ab37814e.jpg

Så, da vil jeg gjerne se deres collar-mania halsbånd :)

Jo forresten, er det noen som har kjøpt matchene kobbel derfra, som man kan huke av for når man bestiller halsbånd? Lurer på hvordan de er nemlig, har kanskje litt lyst på matchene kobbel neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 255
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pappa var på besøk i dag, og hadde med seg de nye halsbånde jeg bestilte til Casper i sommer (og som jeg fikk sendt hjem til foreldrene mine, korttenkt nok.) Det var kult! Kjipe blitzbilder, men her

Så var de kommet da!!! Så sinnsykt fornøyd!!! ?

Snille SandyEyeCandy bestilte halsbånd for meg fra Minx, og det var vel ikke helt som jeg trodde Men jeg digger det Men det er kanskje ikke så brukandes som jeg hadde sett for meg Det passer nok

Posted Images

img_485d06169e58a.jpg

Må si jeg ELSKET dette halsbåndet! er tekstilet det som heter "CD271 Comic Book Captions, larger words are about 1 3/4" long"? Jeg skal nok bestille herfra etterhvert men vil vente ett halvt år til eller noe så jeg er sikker på at Turbo er ganske så ferdigvokst :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe jeg klarte ikke vente :)

Ja, det er det comicbook. Tror jeg tok 2" bred, men husker ikke helt (anebanana var den jeg hermet etter, så hun vet sikkert :)

Det klør i kjøpefingrene, derfor jeg kjøpte det martingale, så jeg var sikker på at det passet.

Blir nok en samling derfra tenker jeg.

Lekkert, det kledde han, heheh..

JEg har en vennine som lager til meg, så jeg er heldig der... Men er utrolig mye fint hos Collar Mania..

Han ble ganske fin med det egentlig ja :)

Jeg vil og ha en venninne som lager til meg! Hadde vært gøy å kunne gjøre det selv egentlig, er sikkert ikke sånn voldsomt vanskelig... eller... jo, for meg er det det iallefall hehehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå husker jeg ikke helt nøyaktig, men er rundt 25 usd. Også blir det jo shipping i tillegg da, nesten like mye :D Så lønner seg nok å ta flere i slengen. Skal gjøre det neste gang. Men synes det er en grei pris uansett, de er jo faktisk håndsydd, og man får det slik man vil ha det. ;)

Har foreløpig bare kjøpt ett derifra, men det blir vel noen flere etterhvert. (selv om jeg så og si aldri bruker dem )

Passet skikkelig godt til de fargene da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tror jeg kommer til å ende opp med å kjøpe ett til jul iallefall også det tegnefilm tingen også helt sikkert ett med sjørøver på! *glede seg til Turbo er ferdigvokst* Men han er jo 2,5 da, boxer/rottis mix, hvor lenge vokser han tror dere`? Han har egentlig først nå begynt å legge seg ut :/ Vil ha halsbånd nåå haha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er han to og et halvt år gammel?

Da tror jeg trygt du kan bestille halsbånd altså, du må sikkert ha large, det er det jeg har bestilt, men er jo alt for stort da (det ene, det andre kan reguleres mye).

Uansett hvilken typen du velger kan det jo reguleres, enten det er med flere hull eller sånn glidespenne. :D

I hvilket galleri lå det sjørøvermønsteret forresten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sjesken betyr sugen eller har veldig lyst på,

Aha! Da lærte jeg et nytt ord :lol:

Nå fikk jeg lyst til å gå litt bananas innpå der... Det er aldri noe tull med trekt for mye penger, ikke levert osv? eller at det er dårlig kvalitet?

Jeg må innrømme at jeg er skikkelig dårlig til å sjekke kontoen min etter nettkjøp, men jeg er ganske så sikker på at den siden er seriøs, de selger jo stort virker det som.

De to jeg har fått har vært i ypperlig kvalitet, ikke noe å utsette på dem. Virker utrolig robuste også, tåler trekking og sånn.

Men det jeg lurer på, dere som har bestilt mange på en gang og sånn, har dere betalt noe toll? Det har jeg heldigvis sluppet iallefall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...