Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Hund som klør!

6 innlegg i emnet

Hunden min klør seg veldig mykje. Har vore til dyrlegen med ho, men ho finn ikkje ut kva det er.

Nokon andre som har erfaring med dette??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan jo være så mangt. Om hunden er valp-> 2år, så kan det til og med være bare hormonelt.

Det KAN være allergi, men det må du ta en blodprøve for å finne ut.

Det at hunden røyter nå, hvis den gjør det, kan framprovosere kløe.

Midd, lus og annet utøy KAN det være, men det har sikkert veterinæren avkreftet ved hudskrap?

Hunden kan også reagere på stoffer i hundefòret.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hunden min er 12 år, så det er ikkje ein kvalp.

Dyrlegen tok ingen blodprøve av hunden. Trudde kanskje at det var skabb, men det var det ikkje .

Hunden min klør seg heile tida, og no har ho klødd av seg pelsen på nåkre områder av kroppen ...

Er litt bekymra :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekket veterinæren for lus? Jeg har lite tro på at er allergi siden hunden er 12 år, og symptomene kom brått. En allergisk reaksjon kan det derimot være. Men det første som slo meg var lus eller annet uttøy, som lopper...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tror nok ingen her vet det bedre enn dyrelegen, heller ikke uten og sjekke henne. Sorry.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg satser egentlig på at jeg ikke trenger å fjerne mer av mine egne kroppsdeler, men jeg skal ha det i bakhodet om det blir aktuelt   Det høres ut som at din 2017 er som min 2016    Åh, det hadde jeg så gjort! Det er noe galt med folk som ikke liker dyr!  -- I dag har datterbarnet og jeg vært i byen (dvs Jessheim ), og de hadde halv pris på bøker på Ark, det var jo skikkelig triste greier  Jeg var innom der fordi jeg bestilte bok nr 2 i Ravneringene (fordi jeg måtte ha den innbundet, i sort, med bokmerketråd ) for lenge siden, og antok jeg ville få sms eller mail når den kom, men det var visst for mye forlangt, for den sto i hylla for salg når jeg kom i dag. Men nå har jeg den! Til halv pris! Så nå skal jeg lese første boka en gang til (det er jo minst et år siden jeg leste den første gangen) så jeg kan lese bok nr 2 og 3 etter det  Alt i alt har jeg hatt en fin ettermiddag (formiddagen snakker vi ikke om ). 
  • Evt står også porten åpen   Fristende...   Hva skjedde?  Forøvrig synes jeg ikke om drinker som sovemiddel... kan fort bli en bad habit. 
  • Joda, det er der dere starter. Valget om dere har lyst til å bli godkjent tar dere etter kurs, da er det et mye mer informert valg. Så ikke ta den største avgjørelsen enda, ta den som er litt mindre.     Men det er ikke de enkle plasseringene man skal forberede seg på. Klart de finnes, men det er kanskje ikke sånn kjemperelevant siden man som fosterforelder ikke vet hva man får eller hvordan ting blir. Det er en av grunnene til at det er en innmari stor avgjørelse, man vet ikke i forkant om det er en "enkel" plassering eller ikke. Jeg tror for øvrig ikke mange barnevernssaker er enkle, de er alle vanskelige. Ja, barnevernet/fosterhjemstjenesten er rette instans å snakke med, de vil hjelpe Tinkie til å ta valget som er riktig for dem.
  • Jeg spurte ikke om det ble blått, jeg spurte hvor lang tid det vanligvis tok før et blått øye ble lysere
  • Mye nyttig du sier, @Mari! Og @Krutsi og.  Vi skal tenke på det, snakke med svigers som har vært fosterhjem lenge og fremdeles er det, blant annet for storebroren til denne jenta, så vi kan få et lite inntrykk av hva slags mor vi åpner hjemmet vårt for. Og hvis det er aktuelt for oss etter det, så tar vi kontakt med barnevernet.
 • Nylig opprettede emner