Gå til innhold
Hundesonen.no

Guide til sitering og quoting

Recommended Posts

På hvert innlegg er det, ved siden av Sitèr, en knapp som heter Multisitat. Trykk på Multisitat-knappen på de innlegg du vil sitere i ditt svarinnlegg og trykk så Svar nederst i tråden. De multisiterte innleggene vil da legge seg i rekkefølge som quoter i svaret ditt og du kan skrive innimellom.

Sparer modder for ekstraarbeid og ser ryddigere ut for dem som leser og skriver i tråden.

Spørsmål kan stilles i denne tråden, så skal vi hjelpe så godt vi kan, men det bør ikke være særlig hokus pokus :(

Dersom du, etter at du har postet et innlegg, finner ut at du skal ha med en quote/sitat til, så trykker du Multisitat på de innleggene du vil ha med, så trykker du på Skriv svar (merk: ikke Hurtigsvar), trykker ned CTRL + A, CTRL + C, og finner tilbake til innlegget du skrev (f.eks. ved å bruke "Tilbake"-knappen øverst i de fleste nettleserne), klikker Rediger, CTRL + V, og skriver dine videre kommentarer.

Dette gjelder dersom du har siste innlegget i en tråd, for å unngå dobbelposting (og mer arbeid for oss moderatorer).

Endret av Huldra

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg er så lite forberedt på en krise som jeg kan få blitt jeg. Ikke har vi matlager og ikke vann. Det eneste vi har mye av er ved så vi klarer oss en vinter, eller en halv om det er eneste varmekilde. Vi har varme klær og tepper da, men ellers er vi in deep shit om vi ikke kan handle mat på butikken. Vi har heldigvis en dieselbil i tillegg til elbilen om ulykken skulle være ute. 
  • Vi har vedovner i alle husets etasjer. Vi har 4 1000 liters dunker stående med vann og sikkert nok ved til 2090 selv om hele nabolaget får   Ingen mat stående klart, men har tenkt flere ganger å ta noen kurs på ulike metoder å konservere mat (ikke fordi jeg tror dommedagen vil komme, men fordi jeg synes det er spennende.) men vi er bønder og samboer er jeger så liker å tro vi hadde klart oss bra. Over en lengre krise måtte vi ha tatt endel av hundene og sluppet kuene fri regner jeg med, men kjekt å ha hest når man til slutt går tom for diesel. Vi har forøvrig egen dieseltank også, og endel aggregater. Ser for meg at vårt største problem ville vært å forsvare alt dette her for alle andre uten noe
  • Hvis jeg først skal begynne å preppe så er det dopapir jeg kommer til å hamstre. Mengder av! Undervurdert ass.
  • Begynner å bli latterlig mye ører på det dyret nå, og verre skal det bli... Det klør i fingrene etter å hente saksa, men vi skal prøve oss litt på veteran-utstilling til våren og da må nok ørene være på stell
  • Er det noen som har noe erfaring med katalansk gjeterhund Gos her? Fra Nkk sin rasestandard står det:  Pga størrelsen, den vakre pelsen og lojaliteten fungerer den utmerket som selskapshund.  Hva har størrelse og en vakker pels om hunden fungerer utmerket som selskapshund med å gjøre? *klø seg i hodet*? Har lest mye om rasen på nett men hvis det står sånt i rasestandarden så hvordan kan jeg da vite om den fungerer utmerket som selskapshund?  Lojaliteten er viktig men det andre?
 • Nylig opprettede emner

×