Gå til innhold
Hundesonen.no

Guide til sitering og quoting

Recommended Posts

På hvert innlegg er det, ved siden av Sitèr, en knapp som heter Multisitat. Trykk på Multisitat-knappen på de innlegg du vil sitere i ditt svarinnlegg og trykk så Svar nederst i tråden. De multisiterte innleggene vil da legge seg i rekkefølge som quoter i svaret ditt og du kan skrive innimellom.

Sparer modder for ekstraarbeid og ser ryddigere ut for dem som leser og skriver i tråden.

Spørsmål kan stilles i denne tråden, så skal vi hjelpe så godt vi kan, men det bør ikke være særlig hokus pokus :(

Dersom du, etter at du har postet et innlegg, finner ut at du skal ha med en quote/sitat til, så trykker du Multisitat på de innleggene du vil ha med, så trykker du på Skriv svar (merk: ikke Hurtigsvar), trykker ned CTRL + A, CTRL + C, og finner tilbake til innlegget du skrev (f.eks. ved å bruke "Tilbake"-knappen øverst i de fleste nettleserne), klikker Rediger, CTRL + V, og skriver dine videre kommentarer.

Dette gjelder dersom du har siste innlegget i en tråd, for å unngå dobbelposting (og mer arbeid for oss moderatorer).

Endret av Huldra

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Uten å vite det helt sikkert så ser jeg for meg at vanlig solkrem vil fungere fint, men kanskje det finnes noe eget for hund? Næh, kan da ikke være nødvendig vel.
  • Ville vært fint om vi kunne holde oss til det tråden handler om, nemlig katter  Jeg ønsker ikke at tråden skal bli stengt på grunn av OT.   Jeg tror som allerede nevnt, at et av de største problemene her er alle disse 'snille og godhjerta' katteredderne som med helt misforstått snillisme skal redde ALT og blir alldeles hysteriske hvis det er snakk om å rydde opp i bestander med villkatter. Villkatter er her for enkelhets skyld en betegnelse som benyttes om bestander med både forvillede ( har tidligere hatt et hjem) og katter født ute. Det 'reddes' og fores på disse kattene over en lav sko og det later til at det er plent umulig å få disse til å forstå at de langtfra er så 'snille' som de innbiller seg og at med denne foringa bare bidrar til og vedlikeholder problemet. Synet på katter kommer aldri til å forandre seg, så lenge de formerer seg som rotter og finnes i overflod ute, til stor skade for småviltfaunaen og ikke minst til ergrelse for folk som for hus/hjem/hage nedpisset og nedskitt.  Påby kastrering fra 6 mnd alder senest og merking. Katter som ikke er merket og kastrert, blir avlivet, uten noe om og men. Holdningskampanjer har som allerede nevnt vært prøvd i flere år og eneste resultat er bortkastede penger og stadig flere katter.. Forby foring av utekatter.  Kattehjem/redningstasjoner eller hva nå man skal kalle dem skal ha veterinærkontroll 1 gang pr.mnd. Her avlives alt som ikke er helt friskt og som ikke egner seg som tamme husdyr. Det skal altså ikke avgjøres av 'redderne' selv men av veterinær.   
  • Gratulerer med vakkergutten moro å høre at han liker kaninleken sin
  • Hva slags solkrem kan jeg bruke på snuta til Toddy ? Han begynner å bli solbrent på neseryggen.  Kan jeg bruke min? Han kommer selvfølgelig til slikke i seg mesteparten.
  • Så kjekt! Han er jo bare helt nydelig 
 • Nylig opprettede emner

×