Gå til innhold
Hundesonen.no

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Liten sele

Recommended Posts

Noen som vet om noe sted hvor de selger skikkelig små seler? Ikke sånne rosa glitre greier, men for å bruke til spor og slikt. Størrelse bittebitteliten...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, kattesele kunne jo godt an.. Det er vel noe lignende som den jeg har?

IMG_0196.jpg

Sånn at det blir som en trekant fremme på brystet? En ring rundt halsen og en rundt magen, og en tråd mellom forbeina. Den er jo grei den jeg har for så vidt, men er litt teit at det ikke er åpning på halsringen. Må dra den over hodet liksom. Det er jo greit å få den på, men verre å dra den av. Forresten tenkte jeg at jeg skulle ha en annen sele å bruke til spor. En sånn sele med sånn bred reim som henger vannrett foran brystet, også går det to remmer bakover på sidene til ringen rundt magen. Hmm, litt merkelig forklart kanskje. Siden jeg bruker den andre når jeg går tur og sånn, er det kanskje lurt å ha en egen til spor. Eller har det ingenting å si?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
sikkert Gresshoppa sele du mener..  

ja jeg har sånn hun hadde på seg på bildet...

Ja ok, og det er kattesele? Med sånne plastspenner på begge ringene eller? Både rundt halsen og magen?

Aner ikke om det er gresshoppa jeg nei. Det er nå sånne seler som er mest vanlig tror jeg. De finnes vel i mange merker?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Noen som vet hvor jeg kan finne resultater og evt bilde av vinnerne? Husker jeg fant det i fjor, men nå gjør jeg ikke det...
  • Krystaller fører ofte til infeksjon som igjen fører til innetissing. Men veterinæren din har forsåvidt rett i at inbildt kan komme plutselig og kraftigere enn det har kommet før. Tissing inne "kan" være en greie pga det, men kan ikke helt huske at det er vanlig. 

   Tispa mi har krafti uvi med krystaller nå, men hun tisser ikke inne. Eneste grunnen til at vi rota oss til vet. for en sjekk var at hanhundene i hus oppførte seg som om hun var høyløpsk, enda det er snart to mnd siden løpetid. Var inne på tanken om innbildt, men fikk heldigvis svar på prøver og hun har starta kur og spesialfor. Veterinæren var forøvrig skrekkelig skeptisk til at det var noe med tispa som gjorde det, og når utstryk kom tilbake som normalt så begynte vi å snakke om kjemisk kastrering av hanhunden som var verst   Fikk heldigvis bekrefta på urinprøva at det er tispa som feiler noe.

   Fikk ikke din spesialfor etter første runde med krystaller eller slutta dere litt for fort med det?  Vi ble anbefalt å starte med Hills c/d med en gang
  • Akkurat nå klapper jeg på fineste myke fetterpelsen og tenker på hvor utrolig mye glede og selskap det er i en hund.   
  • Hun fikk uvi for første gang i mars. Det utviklet seg til krystaller etter behandling. Til slutt fant de riktig behandling. Symptomene var at hun tissa inne. Det gjør hun aldri ellers.  Nå har vi merket diffuse tegn på at noe er annerledes. Så tissa hun inne igjen. Da var det rett til dyrlegen.  Som sier at hun fortsatt har en god del krystaller. Og innbildt drektighet med melk. Blir satt på galastop.  Dyrlege mener urinprøve skal tas over helgen og sendes inn for å finne riktig type krystaller og at hun bør gå på spesialfor for å unngå tilbakefall fremover.  Greit.  Er det vanlig å tisse inne i forbindelse med innbildt?  Har hatt tispe med innbildt før men opplever at dette eskalerer i piping, klenging, masing, bjeffing og hun skal ligge på noe mykt hele tiden. Aldri ellers. Oppsøker varme. Heller aldri ellers. På tur og inne prøver hun å finne noe å grave på hele tiden.  Veterinær nevnte at hvis hun fortsetter å få innbildt så kan jeg vurdere å kastrere henne. Synes det virker så drastisk. Vil ikke utsette henne for en stor operasjon hvis jeg ikke må.  Uansett, denne tissingen inne mente dyrlegen at kunne skyldes innbildt.  Da har hun en veldig sterk grad av innbildt fått isåfall, for hun tisser aldri inne til vanlig. Ved tidligere løpetider har hun aldri vært slik. Nei. Men dette er hormonelt og kan plutselig oppstå sa dyrlegen.  Kan det være disse krystallene som gjør det? Hun tissa nemlig på nøyaktig samme sted da hun hadde uvi, i senga mi. Og hun har gjort det to ganger nå.  Ingen behandling er igangsatt annet enn galastop i 5 dager fordi urinprøve skal sendes inn først.  Hun spiser normalt og vil gjerne ut på tur. Det er det eneste som gjør henne happy akkurat nå.   
  •     Hvis folk skaffer seg hund med utgangspunkt i at 1 time er max av det hunden vil få av aktivitet, så ja, da passer det kanskje ikke så godt med hund? Jeg vet dog av småbarnsfamilier som helt fint klarer å gi hunden sin minimum 1 time aktivitet, så jeg synes du generaliserer småbarnsfamilier veldig her. De er da like forskjellige som folk ellers i samfunnet.
 • Nylig opprettede emner

×