Gå til innhold
Hundesonen.no

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Liten sele

Recommended Posts

Noen som vet om noe sted hvor de selger skikkelig små seler? Ikke sånne rosa glitre greier, men for å bruke til spor og slikt. Størrelse bittebitteliten...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, kattesele kunne jo godt an.. Det er vel noe lignende som den jeg har?

IMG_0196.jpg

Sånn at det blir som en trekant fremme på brystet? En ring rundt halsen og en rundt magen, og en tråd mellom forbeina. Den er jo grei den jeg har for så vidt, men er litt teit at det ikke er åpning på halsringen. Må dra den over hodet liksom. Det er jo greit å få den på, men verre å dra den av. Forresten tenkte jeg at jeg skulle ha en annen sele å bruke til spor. En sånn sele med sånn bred reim som henger vannrett foran brystet, også går det to remmer bakover på sidene til ringen rundt magen. Hmm, litt merkelig forklart kanskje. Siden jeg bruker den andre når jeg går tur og sånn, er det kanskje lurt å ha en egen til spor. Eller har det ingenting å si?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
sikkert Gresshoppa sele du mener..  

ja jeg har sånn hun hadde på seg på bildet...

Ja ok, og det er kattesele? Med sånne plastspenner på begge ringene eller? Både rundt halsen og magen?

Aner ikke om det er gresshoppa jeg nei. Det er nå sånne seler som er mest vanlig tror jeg. De finnes vel i mange merker?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Pelshund er skikkelig dritt når vi er avhengig av å bruke dekken på vinteren. De siste ukene har jeg børstet henne 3 ganger daglig, men etter en tur med dekken på er det bare floker å  svære tover likevel. Ble rimelig lei så nå er hun skrelt med barbermaskin over hele kroppen har alltid brukt å barbere henne vår og sommer, men den lange pelsen har ikke noe hensikt likevel. Hun har ikke underull og pelser isolerer ingenting. Det eneste den gjorde var å være i veien. Så nå blir det deilig å slippe all den børstingen!
  • Mynte bet Nitro i halen da han fikk en krampe i foten og fikk smerter. Irriterer meg sånn at hun bestandig skal ta han når han er på sitt svakeste!  Så får han krampe er det hun jeg må kaste meg over og få langt vekk fra han, enn å få trøstet han. :/  Men uansett, halen er en utrolig dritplass å få sår på! Han logrer jo så mye, og lett å slå opp såret hvis han logrer borti noe. Igår kom jeg hjem til et "blodbad" nesten med blodsprut overalt! På vegger, dører, gulv, kjøkken osv. fordi moren min kom hjem til dem før meg og da hadde han blitt så glad..  Idag har jeg bandasjert halen i håp om at det skal hjelpe når moren min kommer idag.     Husker det samme skjedde da han ble bitt i øret og mistet øreflippen da min forrige tispe fikk nok av at han yppet seg på henne. Det blødde så sykt mye! Og han ristet seg på hodet så blodet sprutet overalt. Måtte bandasjere hele hodet hans.
  • Vært så heldig å få passe sjefen sin irske setter noen dager  Super turkompis! Satser på å få låne han litt frem til jeg får meg valp. 
  • Vi faset ut dette fra hun var ca 3,5 måned til hun var omtrent 4 måneder og litt over. At vi heller ventet til noen faste tidspunkt eller hvis valpen selv gav beskjed om at hun måtte ut. Tenker det er jo litt viktig å trene valpen på å måtte holde seg litt også, samt å gi beskjed på at den vil ut. Så får det heller bli litt uhell av den grunn tenker jeg. Nå er jo dotreningen veldig individuell fra valp til valp, men jeg vil tro at for eksempel etter valpen deres har spist og drukket, samt lekt at den kan holde seg litt. Etter den har sovet blir litt annerledes, da pleier vår (7 måneder nå) fortsatt å ha litt hastverk.  Hvordan er valpen på å signalisere at den vil ut?
  • 10 lange dagar igjen til vi hentar Cira!  Har fulgt litt med på korleis det har gått med eine søstera hennar etter at ho flytta på laurdag, og det verkar til å vere veldig trygge kvalpar. Ho slo seg til ro med ein gong, som om ho hadde budd der i vekesvis. Er nysgjerrig og utforskande, og alt det som hører med eit lite kvalpetroll   Men kjenner eg gruar meg til tissing inne, opp på natta og alt det mindre koselege som kjem med ein kvalp. Hugsar Hera som eit lite skrekk-eksempel  
 • Nylig opprettede emner

×