Gå til innhold
Hundesonen.no

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Liten sele

Recommended Posts

Noen som vet om noe sted hvor de selger skikkelig små seler? Ikke sånne rosa glitre greier, men for å bruke til spor og slikt. Størrelse bittebitteliten...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, kattesele kunne jo godt an.. Det er vel noe lignende som den jeg har?

IMG_0196.jpg

Sånn at det blir som en trekant fremme på brystet? En ring rundt halsen og en rundt magen, og en tråd mellom forbeina. Den er jo grei den jeg har for så vidt, men er litt teit at det ikke er åpning på halsringen. Må dra den over hodet liksom. Det er jo greit å få den på, men verre å dra den av. Forresten tenkte jeg at jeg skulle ha en annen sele å bruke til spor. En sånn sele med sånn bred reim som henger vannrett foran brystet, også går det to remmer bakover på sidene til ringen rundt magen. Hmm, litt merkelig forklart kanskje. Siden jeg bruker den andre når jeg går tur og sånn, er det kanskje lurt å ha en egen til spor. Eller har det ingenting å si?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
sikkert Gresshoppa sele du mener..  

ja jeg har sånn hun hadde på seg på bildet...

Ja ok, og det er kattesele? Med sånne plastspenner på begge ringene eller? Både rundt halsen og magen?

Aner ikke om det er gresshoppa jeg nei. Det er nå sånne seler som er mest vanlig tror jeg. De finnes vel i mange merker?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Takk for god forklaring! Vi er litt i tvil om hunden ser ordentlig, men skal få sjekket det opp hos veterinær. 
  • Spent på hvordan saken her går, håper for hundene sin del at de får leve, men den gruppa opprettet av fører(/ne) virker mindre intelligent og folk sluker rått.. Skummelt igrunn. Til og med når det deles skriftlig misforstått innhold så er det ingen som leser og tenker, de bare blir forferdet av påstander som ikke stemmer en gang.. Verden vil bedras.
  • Overtatt hus i dag! Godt i gang med å røske ut teppegulv.
  • Jeg og samboer fikk finansieringsbevis i dag så nå starter boligjakta for alvor 😃Håper vi finner drømmeboligen MED hage før sommeren! I kveld har jeg vært på trening med hundene og etterpå fikk Skoj løpe litt med kelpiesøster og en aussie så nå er det ro i heimen. 
  • At hunden blir gira og oppkavet gjør nok at hun mister kontroll over blæren, men dette er også noe som blir bedre med alderen. Du gjør nok mye riktig ved å få ut energi ute og roe ned inne, men jeg ville samtidig ikke brydd meg om de mange uhellene. Det BLIR bedre veldig snart!  Vår valp skvettet for eksempel inne hver gang vi fikk besøk eller vi kom hjem fram til hun var 6 måneder gammel. Så altså en stund etter hun hadde lært seg å holde seg til hun kom ut. Nå gjør hun det ikke lengre. Så blærekapasiteten og lukkemuskelen trenes opp hele tiden i løpet av det første året. Frem til hun var omtrent 6-7 måneder var det også slik at hun tisset hver gang vi var ute, om det var fem minutter etter sist gang - eller fem timer siden, nå gjør hun det bare når hun må. At hunden lærer seg å si i fra nå er kjempebra, og tyder på at hun skjønner hvordan hun skal kommunisere til deg og at hun foretrekker å gå på do ute. Samtidig vil nok det at hun har uhell bety at hun ikke alltid rekker å si i fra når hun merket det. Det er naturlig, og blir bedre med alderen
 • Nylig opprettede emner

×