Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Historie/dagbok

Recommended Posts

Går det ann å få et emne som heter det? Der en kan skrive om ting en opplever i hverdagen, f.eks en fin tur, et møte med andre dyr eller hva som helst. En liten dagbok der vi skriver om ting som hender oss eller som vi tenker, som vi vil dele med andre.

Eller mener dere andre at det kan gå inn undre et av det andre emnene?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Hva vil du kalle det emne da?

Finn på et navn du så kan du være moderator for det emne :)

og hvordan det skal beskrives :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

syntes dette med dagbok var en kjempe god idee... har ett lite forslag: alle kan lage hvertsitt emne der vi kan skrive inn på.. litt hver dag eller når man har tid???? :?: :!: :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalle det for Dagbok/Historie. Beskrivelse:Har du en trist, morsom, spennende historie å dele? Eller rett og slett lyst til å dele noe fra hverdagen?

Først må du forklare meg hva en moderator gjør, Heidi. :?:

Er ikke så veldig inni dette data greiene, men viss det ikke er vanskelig går det vel bra det :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Da gjør jeg det!

En moderator er en som retter innlegg som er postet på feil sted foreksempel. Eller tar bort innlegg som er krenkene ol.

Akkurat nå er det ikke stort behov for det. Så jeg kan gi deg en bedre forklaring litt senere. Kine Helen jeg håper du også vil være moderator :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det hørtes ut som en ryddig prosess 😊 Vi håper karantenereglene ser litt annerledes ut innen 10 Juli, men det får vi bare ta som det kommer.  Tusen takk for det og takk for informativt svar!  Lykke til med valpen ☺️
  • Vi har nettopp hentet valp i Sverige, og oppdretter var veldig klar på gjeldene regler ved grensepassering, både om ormekur, og at hunden må ha eget pass. Dette bestilte oppdretter time til i forveien, som vi betalte(1000kr) for da vi hentet. Veldig ryddig og greit. Hvis ikke oppdretter selv nevner noe om det når det nærmer seg så ville jeg spurt oppdretter om hvordan de pleier å gjøre det i forhold til dette, sånn at temaet kommer opp, uten at det virker masete. Og ja nå fikk vi også karantene etter retur til Norge, men kanskje disse reglene endres etterhvert. Tollklareringsreglene kan også være greit å sette seg inn i på forhånd. Masse lykke til😊👌🏻
  • Foretrekker egentlig hannhund og har hatt det de siste 12 årene. Men denne gangen blir det tispe grunnet størrelse og fordi jeg er litt lei at hannhunden marker på alt utendørs når han er løs. Gruer meg imidlertid til løpetid, innbilt svangerskap og alt slik jeg husker fra tidligere tisper.
  • Jeg tror eurasier kan være et godt valg for deg, dersom du ikke ser på det som et (stort) problem at rasen enten gjerne er overlegen til fremmede mennesker og enkelte også skeptiske, varierer nok på linjer også hvor mye, så er nok noe du kan vektlegge i vurdering av valg av oppdretter/foreldredyr. Min erfaring er begrenset til å kjenne to individer av rasen godt, men møtt en del og inntrykket mitt er at det ikke er noen høyaktiv rase akkurat generelt (men er nok med på det meste, så lenge det ikke er for varmt), og selvsagt må man jo like spisshundgemyttet.
  • Heisann. Vi skal hente valp i Sverige i Juli, og lurer på dette med bendelormskur. Ser Mattilsynet skriver at valpen skal være vaksinert 24-120 timer før innførsel til Norge. Må vi spesifikt be oppdretter sørge for at dette blir gjort, eller gjøres dette som en «standard» hos seriøse oppdrettere? Noen med erfaringer her? Kan selvfølgelig spørre oppdretter direkte, men føler vi har spurt om så mye mtp corona-situasjon osv, så vil helst ikke mase mer 😅 
 • Nylig opprettede emner

×