Gå til innhold
Hundesonen.no

Ska man skratta eller gråta?


Anders

Recommended Posts

Belgia ja. Er det ikke der de jobber for å senke sexuell lavalder, tillate barnepornografi og lovliggjøre dyresex? (Eller var det Nederland?).

"Flott" å se at noen som faktisk har så mye makt, har så lite kunnskap egentlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette har jeg vondt for å tro... så hvis hunden bæsjer på et sted den ikke bør så skal lovens lange arm straffe den ved å slå den over labbene? :) Har en følelse av at dette er fjæret som ble til fem høns på vei over til sverige..at noen idioter har foreslått det betyr vel ikke at det blir vedtatt liksom. Har vært en del morsomme lovforslag her til lands og.. <_< Noen av de ble jo endog vedtatt ;)

Men som valpekjøper fra oppdrettere i nederland (som er veldig nært belgia på hundefronten..spesiellt i min rase seff :P) så er jeg faktisk litt overasket over i hvilken grad de vektlegger miljøtrening, sosialisering etc. Jeg kan bare snakke for mine oppdrettere selvfølgelig, men de fremstår som langt mer oppdaterte og grundige enn mange av de norske oppdretterene jeg har kjennskap til. På alle punkter.. Inntrykket man får når folk prater om de landene er at de har hunder som vi har kveg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- En hund har ikke noen rettsforståelse slik som mennesker. Vi lar for eksempel være å kjøre på rødt lys fordi vi vet at det er slik man havner i fengsel. Hele hensikten med å ha straffer er å forhindre straffbare handlinger. En hund som bæsjer på gaten har ikke forståelse for disse straffekonsekvensene, og kan dermed heller ikke pålegges plikter, sier Kleveland - som selv er jurist.

Dette er jo fullstendig absurd! Ikke det jeg har quotet, men selve lovforslaget. Det er jo som det står ellers i artikkelen alltid et menneske som er ansvarlig for hunden. Hunden selv, kan ikke holdes ansvarlig..

Måtte forøvrig bare lime inn Kleveland sine ord her, der sies det mye sant!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud...

Blir sur og lei av og lese sånt.. ;)

At man idet heletatt kan vurdere et sånt "regelverk"..

Vi lever trosalt i 2006... :)

Hm, jeg tror det er noe av grunnen til at slike idiotiske regelverk blir fremmet! I 2006 så tror jeg at man mener at en burde kunne kontrollere absolutt alt og alle!

I gamle dager, så hadde de dustete syn på oppdragelse av hunder osv. MEN, man skjønte vel bedre da at et dyr var et dyr.....

Min tanke om den saken.. Verden går med andre ord IKKE fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...
Ønsker å kunne straffe hunder

I Belgia kan hunder som bæsjer på upassende steder, bli fysisk straffet gjennom lovverket.

Les mer på VG.no

Harregud.. Hunden forstår jo ikkje kor dei har lov til å gjøre fra seg... i hver fall ikkje viss man aldri har lært den det.. Eierene kan jo bare plukke opp avføringen, slik som me må når dei besjer på offentlige steder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...