Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kraftig forkjølet hund med litt feber

6 posts in this topic

Hei. Nå er høsten kommet her i trøndelag og hunden min er blitt veldig kraftig forkjølet og har litt feber. Hun spiser og drikker som vanlig, men er veldig slapp til å være henne. Det jeg lurer på er hva jeg skal gjøre for at hun skal bli frisk eller for at hun ikke skal bli verre? Har aldri hatt en sånn syk hund før. Skal jeg kutte trening de neste dagene, mindre og kortere turer? Holde henne varm og ikke gå tur med henne i regnet eller hva? Har dere noen gode råd? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

La hunden ta det med ro, og styre aktiviteten selv. Følg med på feberen, og ta den til veterinær om den blir dårligere. Jeg fikk og tips om å kutte ut halsbåndet en stund, og heller bruke sele, sånn at han slapp press på halsen. (Han hostet mye).

Sørg for at hunden i hvert fall får i seg vann. Som regel så varer det ikke mer enn et par tre dager, går det lenger tid ville jeg kontaktet veterinær.

God bedring til hunden! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar :) Feberen holder på å gi seg nå, og hun er ikke såå slapp nå som tidligere i dag. Men fortsatt ikke helt seg selv. Skal begynner å bruke sele nå og ikke halsbånd. Men hun hoster ikke, hun bare nyser hele tiden eller veldig ofte iallefall og nesa renner som bare det.

Og som sagt; hun spiser og drikker som vanlig - heldigvis. Får håpe vi slipper veterinæren :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvordan går det med dere idag?

En ting jeg har funnet ut med hund er at de så utrolig kjapt blir friske igjen. De legger seg til å sove og sover ut skiten :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Går bedre :) Men etter tips så tar vi det i hennes tempo med tanke på aktivitet. Hun er og mye mye mer kosete når hun er syk har jeg funnet ut.. Hehe :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Takk!  Helst uten ku, Jeg har tenkt å ha dyr i den driftsbygningen altså, men ikke ku, og ihvertfall ikke kua til naboen! Det er innredning til ku i overetasjen, kanskje kua gikk feil?   
  • Jeg har det slik med gakkene våre  Blir ikke slaktet noen av gutta her før jeg MÅ altså, og selv da er det fare for at gubben må ta den hardeste jobben...  Kaniner fikser jeg overraskende greit, men der er det lettere å distansere seg fra de som er ment til mat, avlsdyra og dyr som blir syke gjør meg sønderknust, selv de dyra som er ment til slakt. De skal nemlig dø kjapt og smertefritt, ikke bli syke, og avlsdyra blir jeg vanvittig glad i.    Bonden vil ikke ha høns, og etter at vi fikk moskusender så har jeg ikke det store behovet kjenner jeg, vi har kaniner som erstatter kyllingkjøtt og gakke som etterhvert skal produsere egg, så tror ikke det  blir høns her.   
  • Gratulerer! Flyttekaos er jo obligatorisk, og en lever fint med det om en trives med hus og omgivelsene ellers - med eller uten ku   Nå har jeg satt hodelykta til lading igjen - det er litt kaldt i gangen der jeg har slikt liggende, så det virker som om det tapper batteriet, for jeg har opplevd det med en annen batteridrevet sak også. Så da får jeg vel oppbevare sånt et annet sted. Eller finne en varmeovn. Men uten ledig veggplass i gangen slår det meg som et håpløst prosjekt. Jeg kan jo ikke akkurat henge en panelovn på utgangsdøra heller... Jeg har stappa i meg god mat i hele dag, og likevel sitter jeg her og har sååå lyst på stratos.
  • Jobb med valp?? Ikke si sånn da  Tidligere i kveld la oppdretteren til hygenen ut bilde av en tispevalp...Halvsøster til min.. Gubben: har du sett bildene xxx la ut? Pringlen: ja, han skal sikkert ha den selv. Den er veldig fin, da... (litt senere)  Pringlen: det ser ut som andre tror den er ledig? Gubben: kan jeg få den i julepresang? Pringlen: ja () Gubben: har sendt ham melding, men har ikke fått svar enda. Pringlen: ja, men da må du kjøpe den selv..
  • Okei da er det utelukket at jeg klarer noe mer, jeg er så veikhjertet at jeg løper rundt med små pinner og redder meitemark fra å overkjøres på vegen/trøs ned på gangveier.... Hvordan skal jeg klare å slakte ned en kylling som jeg har avla opp selv.... C'est impossible...
 • Nylig opprettede emner