Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hjelp til å finne norrøne navn

3 posts in this topic

Noen som har linker til en plass hvor man kan finne norrøne navn?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Det skjønner jeg godt   Ah. Dialekt. Norge er full av dem    Av alle soniser, er det minst overraskende at det er du som ser på sånt   -- I kveld har jeg børsta puddærn min, så får vi se om jeg får barbert, bada og blåst henne i morra. Tipper hun gleder seg til det i så fall  Har jeg riktig god tid, kan det hende jeg rydder over greiene fra Galaxyen til Roomsteren. Ja, jeg har visst fått ny bil jeg  En med kupevarmer i! Forhåpentligvis fungerer varmeapperatet i den også, så da blir det en vinter jeg kan kjøre uten å forfryse meg både her og der! Oh lykke!  
  • Takker for svar alle sammen. Dette var beroligende å lese!     Auuu! :/ Stakkars! Nadira er en slank tispe, men etter utallige runder med innbilt svangerskap og masse melk i jurene så tror jeg hun skal ha nok vev å ta av, for å si det sånn. Hun er for øvrig på "fetekur" nå sånn at hun skal ha litt å gå på før operasjonen.  Hun hadde god matlyst etter forrige operasjon (ekstreeemt matvrak) så det satser vi på at hun har etter operasjonene fremover også.  
  • Vet du hva @Kangerlussuaq, jeg tror du kanskje har gjort et av de beste livsvalgene dine ever - livet er for kort til å kaste det bort på dag ut og dag inn med gledesløshet og håpløse arbeidsforhold! Og så skrekkelig du har hatt det, kom deg hjem til oljepuppen!  Vedr dr-grader. I en fjern fortid, holdt jeg også på med en dr.grad. Jeg hadde holdt og fått godkjent mine prøveforelesninger, bestått alle eksamenene og holdt på med å legge siste hånden på min hovedpublikasjon, det var en metode for å beregne den andre deriverte til en SCF bølgefunksjon. Så på en tirsdag (dagen for at de nye vitenskapsjournalene kom.. dette var jo pre internett, jeg var faktisk en av de første som hadde skrevet masteroppgaven på "datamaskin", var pre-PC også.. djeeze.. klar for oldssaksamlingen jeg..) , var det en tysk gruppe som hadde publisert akkurat samme metoden for den andre deriverte.. På den tiden måtte man ha publiserte verker, for å få Dr.graden. (Det het Dr.Scient den gangen), og jeg kunne ikke publisere mitt arbeid siden noen annen hadde slått meg på målstreken. Så det ble ingen Dr.grad på meg.  Det var uendelig bittert syntes jeg, jeg hadde holdt på i 5 år, men var borte nesten 1 år pga jeg fikk barn, og så var det ikke barnehageplass å få, så gubben og jeg jobbet deltid begge to slik at jeg kunne fått tatt graden. Jeg tenkte på at hadde jeg ikke vært borte den tiden, så hadde jeg slått den tyske gruppen og blitt Dr. Scient. Det var en tung tid.  Men nå, mange år etterpå, vet jeg at jeg har aldri savnet den dr. graden. Jeg hadde ikke tenkt meg en universitets-karriære uansett (for kjedelig i lengden syntes jeg), og kvantemekanikk var aldri særlig etterspurt ute i det "vanlige" arbeidslivet (men metodene, tankesettet etc var derimot veldig etterspurt!), og ihvertfall ikke en dr.grad i kvantemekanikk. Jeg tror ikke på sikt at du noen gang vil savne at du ikke tok graden i noe som ikke var ditt fag eller interesse-område!
  • Grattis så nydelig. Hvor er han fra?  
 • Nylig opprettede emner