Gå til innhold
Hundesonen.no

Alidahol

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Alidahol

  • Bursdag 04/27/1994

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Fauske
  • Hunderase
    Basenji

Alidahol's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, har veldig lyst å kjøpe et, har funnet mange fine! Tenkte også å vente til hun er fullvoksen, men det er det vel ikke så lenge igjen til! Åja, det var lurt! De har vel litt skjør nakke ettersom de er så tynn ja! Fort gjort det altså! Takk for sidene! Jeg syns iallefall det ser mer behagelig ut med et bredt halsbånd ja! + at det finnes så mange fine!
  2. Hehe, okei Har vært litt nysgjerrig på dette, tenkte at det ville kanskje vært litt teit hvis det var slik at "kun" mynder brukte de, også kom jeg plutselig gående med et myndehalsbånd på Xena! Ja, regner egentlig med at det var grunnen til navnet! Har sett en del fine på petshopgirls.no!
  3. Jeg fikk meg en basenjitispe i sommer, og nå begynner hun og bli så stor at jeg har lyst å kjøpe et fint halsbånd til henne. Jeg har sett mange fine, men mange av disse er såkalte myndehalsbånd. Hvorfor heter det dette? Er de spesielt til mynder, eller kan jeg bruke dette til min hund også?
  4. Det var jo utseendet til basenjien som fikk meg til å interessere meg for den, og deretter fant jeg ut at rasen også passer meg. Så når folk sier at "Åh, for en fin hund du har!" så hender det at jeg svarer i duren "Ja, ikke sant hun er nydelig?"
  5. Kom hjem fra valpekurs for noen timer siden, og vil absolutt påstå at det var verdt det, iallefall om du ikke har hatt hund før. Likevel tror jeg det er kjekt for valpen som får omgås med andre valper og bli litt sosialisert Betalte 600,- for kurs med Fauske og omegn hundeklubb, (medlemspris, pris for ikke-medlemer var 800,-) Så; finn et valpekurs du vil gå på og hiv deg med! Kjempemoro!
  6. Helt enig med SandyEyeCandy, jeg har faktisk akkurat kommet hjem fra valpekurs, og jeg synes jeg lærte veldig mye om hvordan du kan løse enkle hverdagsproblemer! I tillegg er det gøy og du får sosialisert hunden din med andre, og det er så gøy å se! I tillegg kan det jo være du blir kjent med noen som du kan fortsette å feks gå tur med Anbefales!
  7. Jeg har eddik på en klut eller dopapir også tørker jeg bare over! Jeg bruker helst 7%eddik, de vanlige fra idun som man kan bruke direkte i salat og sånn. Men da jeg først begynte med det, fikk jeg eddik av mamma, og det var eddikessens, altså mye mer konsentrert (35%) og da hadde jeg en kork/1 del eddik, og så seks korker/6 deler vann, slik at det ble tilsvarende den 7% eddiken man får kjøpt. Så det kan du jo prøve
  8. Greit å gi en liten godbit med en gang hun har tisset/bæsjet ute fant jeg ut! :-) har snart hatt min hund i en mnd, og hun er begynt å gå til døren hvis hun må tisse, selv om uhell fortsatt skjer! Som de andre sier her, følg med på hunden, går den fra å være rolig til å gå intenst rundt og sniffe, eller fra lek til å bare lukte rundt omkring uten å bry seg stort om lekene, så er det nok på tide med en tur ut. Haha, akkurat dette minner meg om små unger som leker og helt plutselig setter seg ned på huk for å tisse!
  9. Har/hadde samme problem med min valp, og la ut samme spørsmål her! Fikk en del gode tips Hadde noen metoder fra før, som jeg har skrevet der, og de synes jeg funker til dels. Men har kuttet ut med å "bite" tilbake og legge henne på rygg. Har forresten funnet ut at drikkeflasker er en gøyal "leke", Xena synes iallefall det er knall å leke med de! Hun får forresten sånne rampetokter iblant også, men har blitt mindre intens med bitingen.. Så som alle andre skriver; bare vær tålmodig! Hilsen Alida og Xenavofsen
  10. Hehe, de er jo søsken så Jo, har jo i grunnen skjønt at det ikke er så mye jeg kan gjøre med det, annet enn å gjøre som du og ignorere henne og evt. gi henne en tyggeleke. Nå har hun forresten begynt å bite litt mindre, så du og de andre hadde nok rett med at jeg bare måtte ha tålmodighet! Har en biteleke i semsket skinn og en pipebamse som hun tydeligvis elsker Klem fra Xena til Kamar! Du har nok helt rett i at vi begge har noe å lære, som sagt til anebanana er hun allerede begynt å bite mindre! Hadde vel i grunn ikke tenkt å være hundemamma, men var en stund veldig usikker på om det var mer enn valpebiting, også kom noen med tips om det, så prøvde det ut Når du nevner det, så er hun allerede blitt kjempe flink og gå bort til døren når hun må tisse
  11. Har hatt valpen min i litt over 2 uker, og alt går egentlig supert! Men synes hun er helt intens med valpebitingen når hun først setter igang, så er litt usikker på om det bare er jeg som ikke vet helt hva som er vanlig, eller om jeg gjør noe feil som gjør at hun blir vant med at det er greit å bite. Har fra dag 1 sagt nei når hun har begynt å bite, og avsluttet lek/gått unna/løftet henne unna, men dette har oftest motsatt effekt, blir jo mye gøyere å bite på oss da! Har etter tips prøvd å si høyt AU eller lage klynkelyder når hun biter, "bite" tilbake litt med å holde henne fast over snuten som hundemamma gjør, og så si nei. Gir henne ofte en biteleke som etter å ha prøvd disse metodene, om de funker eller ikke, men noen ganger har hun bare oversett disse også! Når det skjer så bruker vi time-out eller legger henne på rygg og sier nei, som vi fikk råd om hos av oppdretter, men dette hjelper heller ikke noe særlig. Altså, hun er jo en veldig søt og snill hund, og alt av dette hjelper en gang i blant, men når hun er "på" som verst tar det laaaaang tid før noe av dette hjelper, og jeg må vente tålmodig på at lekene skal bli mer interessant enn meg... Er hun bare en vanlig liten hund som gjør litt opprør og prøver å tøye grensene (og som antakeligvis vil slutte etterhvert?) eller tror dere hun begynner å lære at det er greit? Er min første hund, så er litt usikker, og vil ikke at hun skal lære at det er greit!
  12. Can't wait to get my puppy!

×
×
  • Opprett ny...