Gå til innhold
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,098
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Alt skrevet av Wilhelmina

 1. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Jeg har brukt min en del og den har i alle fall ikke økt. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å få så dyre forsikringer i Agria, er det gull og diamanter dere forsikrer eller 🤣 Selv ikke med 25.000,- i livsforsikring kommer jeg opp i de summene som nevnes her.
 2. Wilhelmina

  Lar du hunden tisse på.....?

  Samme her, så vi har et helsikes tempo fra døra og bort til parkeringsplassen 🤣
 3. Wilhelmina

  Sparebank1 forsikring?

  Det stemmer, og fra i fjor av er det ikke lengre et krav at foreldredyr er røntget for at HD skal dekkes hos Agria.
 4. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Nå er det snart to måneder siden vi forlot Tromsø, og sa hasta la vista til mørketid, snø og dårlige turforhold. Nå nærmer det seg hjemreise, der polare lavtrykk og hva de nå ellers har tenkt å servere av drittvær venter på oss... Kan ikke si det frister å reise fra dette akkurat 🙈
 5. Wilhelmina

  Godbiter

  Mener jeg kjøpte den på Evidensia. Var en dyreklinikk i alle fall. Mulig det finnes ulike varianter, den jeg bruker er i alle fall oppgitt til å være 100% kanin
 6. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Samme her. Er vant til at min legger på seg bare hun går forbi matskåla, så var vi inne for vaksine nylig og da hadde hun plutselig gått ned nesten en kilo 😱 Det er mye på en liten hund.
 7. Wilhelmina

  Godbiter

  Jeg bruker kanin fra Dr. Clauder. Kjøper filet og klipper i små biter.
 8. Wilhelmina

  Podcast!

  Vet ikke om dere har lest Barnevaktklubben, men det finnes en podcast der to menn i 30-årene leser og diskuterer bøkene 🤣 Dævver. The Baby-Sitters Club Club.
 9. Wilhelmina

  Knukket jeksel...

  Bein er risikosport for tennene uansett. Min spiste ribbein i mange år, som er relativt myke og «snille», men til slutt var rovtennene så svekket av all belastningen at de knakk.
 10. Wilhelmina

  Knukket jeksel...

  Min knakk to rovtenner som følge av beintygging, så det kan veldig godt være en årsak. Er det knekt helt ned til nerven må nok tanna trekkes. Margbein er ekstremt harde så de ville jeg i alle fall kuttet ut.
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  I dag var jeg vitne til at et rådyr ble meid ned i 80-sonen. Dessverre døde det ikke, men fortsatte å løpe panisk rundt på knekte bein 😞 Det må være det jævligste jeg har sett i hele mitt liv.
 12. Wilhelmina

  Akkurat nå, Januar 2019

  Trenger noe hodeløst og morsomt på Netflix. Tips? Red: Innså plutselig at jeg er i feil måned 🤣 Var blitt så vant til at januar aldri tok slutt 🙈
 13. Samme her, og jeg er nok ikke så veldig flink til å få frem de såkalt «negative» sidene ved å ha hund. Sosiale sammenkomster styrer jeg helst unna uansett, så å ha en unnskyldning for å slippe den middagen eller kinoturen er bare en fordel for meg. Men ja, jeg kan nok helt sikkert bli flinkere til å formidle til «vanlige folk» at man må ofre litt frihet.
 14. Wilhelmina

  Akkurat nå, Januar 2019

  Jeg er ofte innom og leser, og starter på et innlegg, men så blir det litt sånn «neh gidder ikke» når jeg har kommet halvveis, så sletter jeg hele greia 🙈 Om ikke annet er det lettere å følge med i AN nå, tidligere hadde jeg ikke sjans.
 15. Wilhelmina

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg har noe sånt til cavalieren min, og aldri fått noe kommentar eller trekk for det. Jeg driver heller ikke og struper hunden min så båndet får henge helt løst. Aldri vært noe problem det heller. Men nå har jeg pelshund så båndet drukner litt i all pelsen Har forresten sett cavalier bli stilt i vanlig halsbånd og kjettinglenke(!). Om det ble kommentert vet jeg ikke, men hunden fikk nå excellent.
 16. Wilhelmina

  Akkurat nå, Januar 2019

  Jeg bor for tida på bakkenivå med sånn ca. 1 mil åker i alle retninger, men tror dere jeg bare kan slippe lørva ut for å tisse på egenhånd? Njet. Hun insisterer på at jeg må være med, ellers nekter hun å gjøre fra seg. Rare dyret...
 17. Wilhelmina

  Nervøs under trening

  Min synes i hvert fall det er superekkelt med for mye tjohei, så her er det rolig ros og godbit som gjelder som belønning
 18. Wilhelmina

  Akkurat nå, Januar 2019

  Jaja, jeg hadde nå allerede bestilt time til 8. februar, men hvis de insisterer på at vi heller skal komme 6. så greit for meg 🙈 - - - I dag har vi kjørt to timer hver vei for å kjøpe hundemat. Sånn går det når man nekter å fore på noe annet enn Mush og nærmeste forhandler er halvveis til Tyskland 🙈
 19. Wilhelmina

  Akkurat nå, Januar 2019

  Fikk følgende mail fra veterinæren i dag: «Din hund ble vaksinert hos oss 11.02.2016. Vaksineprogrammet beskytter mot Rabies. Hvis hunden fortsatt skal være beskyttet, må hun revaksineres innen 07.02.2019.» Det tolker jeg som seinest 6. februar, men hvorfor det? Vaksina er jo gyldig til 11. februar, hvorfor må hun vaksineres så mange dager før?
 20. Wilhelmina

  Robuste og nervesterke raser

  Helt motsatt av min erfaring. For meg havner dachs helt i toppsjiktet på lista over mentalt ustabile hunderaser. Men kanskje jeg bare har vært ekstremt uheldig med de individene jeg har møtt.
 21. Tror også det er normalt. Hadde blåøyde katter og de reflekterte rødt.
 22. Noen av oss må faktisk spise kjøtt for å overleve. Jeg for eksempel tåler karbohydrater svært dårlig, og blir syk av kornprodukter og de aller fleste typer grønnsaker. Det er langt i fra alle som kan leve vegansk, selv om man ønsker det.
 23. Jeg tenker at en grundig helsesjekk er på sin plass. Det er ikke normalt at voksne, friske hunder tisser inne. Jeg ville også lufta oftere, og ikke la det gå så langt at hunden selv må gi beskjed om at den må ut. Da går det for lang tid mellom hver lufting, mener jeg. Min hund sier aldri ifra at hun må ut, men luftes heller med jevne mellomrom (og lenge før det går så langt at hun holder på å eksplodere liksom). Så slipper man å få en «masehund» også.
 24. Dersom dette en holdning NKK står inne for tenker jeg at den regninga på medlemskontingent skal få lov til å ligge ubetalt i nettbanken...
 25. Wilhelmina

  "Kamphunder.."

  Enkelte raser er jo avlet sønder og sammen mentalt. Det må da være lov å si. Og det gjelder ikke bare «kamphunder». Jeg blir like skeptisk av å møte en løs dachs som en løs staff.
×