Gå til innhold
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2,807
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    103

Wilhelmina last won the day on 22. April

Wilhelmina had the most liked content!

Om Wilhelmina

  • Bursdag 4. Juni

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Tromsø
  • Hunderase
    Cavalier

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Wilhelmina's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4.7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg klipper min selv. Har kjøpt en billig klippemaskin på Biltema som fungerer helt supert, med flere ulike innstillinger for pelslengde. Klipper henne 3 mm på kroppen og 6mm på hale og ører. Når hun skal klippes tar jeg frem en slikkematte med leverpostei som hun koser seg med mens jeg klipper. Gjør dette ca. 5 minutter om dagen, så det tar en stund før hun er helt nedklippet, men hun slipper det stresset hos frisøren i hvert fall, og hun rekker ikke å bli lei ettersom det er såpass korte økter.
  2. Fryseren er vel slått på uavhengig av hva som ligger inni den
  3. Har du ikke kapasitet til en jaktlabbe så har du nok ikke kapasitet til en flat heller. Vil vel si det er den mest krevende av standard-variantene, og etter å ha vært nærmeste nabo til en understimulert flat litt for lenge, så vil jeg si at dette ikke er en rase man skaffer seg om man ikke har både høy kapasitet og langt over middels interesse for hundetrening.
  4. Ser etter et tynt dekken til bruk når det er rundt 5 varmegrader. Det må være åpning for sele, og ikke vanntett. Noen tips?
  5. Min hund fikk HD-diagnosen i 2016, så et er jo noen år siden. Da var det i hvert fall ingen som snakket om forebyggende medisinering, men behandlingsprotokollene kan jo ha endret seg etter det. Det eneste jeg har fått beskjed om mtp. medisiner er å gi smertestillende bed behov, men her har det stort sett ikke vært behov.
  6. Wilhelmina

    Valpenavn

    ChatGPT foreslår følgende 😅 Elara Aurora Marigold Luna
  7. Forebyggende medisinering har jeg ikke hørt om, men det finnes kosttilskudd for leddhelse. I tillegg er det viktig å holde hunden slank og i god form. Min har grad D, og selv om hun nå er 13 år viser hun ingen tegn til plager mtp. hoftene. Hun får Led support fra Norsk Dyrehelse pluss tilskudd av omega 3. Ellers svømmer hun 1-2 dager i uka, og går jevnlig til massasje og laserbehandling. Tror dette har hjulpet veldig på å holde henne symptomfri. Det siste året har hun også fått Librela (injeksjoner til bruk ved artrose), men det er for en dårlig skulder og ikke med tanke på hoftene, men kan jo hende det har en effekt der og.
  8. Grøss! Var ikke så veldig glad da jeg våknet til nysnø i dag, men hvis alternativet er flått er det egentlig like greit at vinteren varer til mai 😅
  9. Jeg tenker at alt betyr noe i en eller annen kultur, så kall hunden din det du vil
  10. Jeg kjøper godbiter hos https://www.pawesomeday.no/ Vet ikke om det er kjempebillig, men i alle fall billigere der enn hos min lokale dyrebutikk. Og de har superrask levering.
  11. Jeg har også en nabo fra en annen kultur som er hysterisk redd for hunder, og hun hyyyler bare hun ser hunden min (en geriatrisk 13-åring på 6 kilo) på 30 meters avstand... All respekt for fobier altså, men det er jo slitsomt for alle involverte. Ellers går nå dagene her. Nå er det et år siden frøkna overlevde sprukket livmor med påfølgende blodforgiftning, ganske utrolig å tenke på... Dessverre har hun nå fått subluksasjon i en skulder som hun behandles konservativt for, men ser ikke den helt store fremgangen dessverre. Å operere en 13-åring for dette anser veterinæren som for risikofylt, så da er det ikke så mye annet å gjøre enn å smertelindre. Synes bare det er så utrolig urettferdig at hun skulle bli så plaget med den skuldra etter alt hun har vært igjennom 🥺
  12. Er det noen som har brukt støttesele ved ustabilitet og vil fortelle litt om det? Frøkna her har fått subluksasjon i en skulder, og vi skal nå prøve å se om støttesele hjelper. Hvor lenge/ofte må de gå med den før man evt. ser bedring?
  13. Jeg hadde styrt unna, rett og slett fordi jeg nå har levd med en HD-hund i snart 13 år, og det har vært utrolig krevende (spesielt økonomisk) å sørge for tilstrekkelig livskvalitet. Én C-hofte i stamtavlen er ikke verdens undergang, men når du ikke har noen opplysninger om farssiden så tenker jeg dette fort kan bli et risikoprosjekt.
  14. Lurt, det skal jeg prøve! Har nok tenkt litt motsatt her, og det funka i hvert fall ikke Så det er en greie å ha preferanser for veggene altså, ikke bare min hund det plutselig har klikka for Vi har jobbet en del med selvstendighet, så jeg sender henne inn i søket fra relativt lang avstand, men skal prøve å gå litt tettere på med kortere bånd en stund.
  15. Vi har altså fått en helt merkelig utfordring i søkstreningen... Frøkna har plutselig bestemt seg for at i romsøk er det KUN gjenstander plassert langs veggene som er en del av søket ? Gjenstander plassert midt på gulvet ignorerer hun totalt. Har prøvd de siste par treningene å kun ha funn i gjenstander på gulvet, men hun leter jo ikke der engang ? What to do
×
×
  • Opprett ny...