Gå til innhold
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Wilhelmina last won the day on 7. Januar

Wilhelmina had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,762 Excellent

Om Wilhelmina

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Wilhelmina

  Utstillingsresultat (gulsløyfe) for mellomtittel?

  Trenger ingen sløyfe for mellomtittel i rally i alle fall. Tror det er bare for championat. Men fargen på sløyfa varierer for de ulike grenene, tror jeg.
 2. Wilhelmina

  Akkurat nå - Mars

  Skal, skal ikke... Hundeklubben arrangerer ferdselsprøvekurs, og vi samler jo på titler ikke så mange cavalierer har... Men har ikke så lyst til å stå der og føle meg dum sammen med en gjeng schæfere liksom 🙈
 3. Wilhelmina

  Akkurat nå - Mars

  Å tvinge gjennom turer verken jeg eller dyret har lyst til å gå føles innmari lite konstruktivt... Men mosjon må vi jo ha, selv om det snør smådjelvler 🤷‍♀️ I dag har frøkna svømt, og jeg har trava en økt på tredemølle, så da blir det sofaen resten av dagen med god samvittighet. Så får vi se om vi finner noe som kan ofres til værgudene så våren kommer snart 🙈
 4. Wilhelmina

  Akkurat nå - Mars

  Så bra! Da er jo det problemet løst
 5. Wilhelmina

  Akkurat nå - Mars

  Er det bedre plass til ormekur i de nye kjæledyrpassene? Passet til frøkna er fullt nå, og snart skal vi til Sverige igjen... Jeg har veldig lite lyst til å kjøpe nytt pass, spesielt hvis det allikevel bare må byttes ut igjen om et år eller to... Eller finnes det andre løsninger? Et tilleggshefte for ormebehandling hadde jo vært genialt.
 6. Wilhelmina

  Upredikerbar vaktbjeffing

  Når min først begynner å bjeffe så låser hun seg helt, og da eskalerer det i det uendelige hvis jeg ikke avbryter. Eneste som fungerer her er å få henne ut av modus og over på noe annet (søk, lydighetsøvelser etc.), gå å legge seg har overhodet ingen funksjon her for da fortsetter hun bare med å ligge i senga og boffe og gire seg opp igjen.
 7. Wilhelmina

  Akkurat nå - Mars

  Sånn er det med cavalieren også, en rase der nesten 25% av individene dør av hjerteproblemer! Da er det jo virkelig galskap å fremelske overvekt. Grenseløst provoserende er det.
 8. Wilhelmina

  Releashe sele

  Verste jeg har sett på lenge. Aldri i livet om jeg hadde brukt noe sånt på min hund.
 9. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Vi er i Thisted (nordvest Jylland). Men vi reiser hjem til nord-norge igjen i slutten av uka, og der er det verken flått eller hoggorm, så vi må bare overleve frem til da 😆
 10. Wilhelmina

  Trekkhund og lydighetshund

  Tviler på at du får kjøpt vorsteh uten å ha planer om jakt. De går vel gjerne ganske stort også? Spaniels er avlet for å holde seg innen en radius på ca. 50 meter, og er generelt førerorienterte. Men der har du pelsstell igjen, og jeg aner ikke om de trekker. Ellers kunne kanskje engelsk springer vært noe? Fine og trivelige allroundere.
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Uæææ! Vi er også i Danmark, og flått vil vi i alle fall ikke ha 😱 Men må innrømme at jeg er mer bekymret for at hoggormen skal våkne, her er det jo omtrent sommer nå...
 12. Jeg pusser med Stomodine. Den inneholder såvidt jeg vet ikke søtstoff. Ellers bør fjerning av tannstein gjøres hos veterinær som polerer tennene etter rens. Fjerning med skrape lager riper i tanna som gir en utmerket grobunn for nye bakterier, så å fjerne tannstein selv gjør ofte bare vondt verre.
 13. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Da min hadde kennelhoste var det bare rett ut å gjøre fra seg og rett inn igjen, men hun har bare ett gir på tur og det er hundreoghelv... Dersom din faktisk går rolig burde det ikke være noe i veien for tur, vil jeg tro.
 14. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Hvilken bydel? Skal til Kristiansand i helgen, greit å vite hvor vi i alle fall ikke skal gå tur 😱
 15. Wilhelmina

  Akkurat nå - februar

  Jeg har brukt min en del og den har i alle fall ikke økt. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å få så dyre forsikringer i Agria, er det gull og diamanter dere forsikrer eller 🤣 Selv ikke med 25.000,- i livsforsikring kommer jeg opp i de summene som nevnes her.
×