Gå til innhold
Hundesonen.no

RiWi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RiWi

  1. noen gode råd mot bæsjespising?

    Valpen er helt vill etter alt som heter bæsj for tiden. Hundebæsj og kattebæsj er favoritten:( urk...

    Hun har jo raskt forstått at jeg ikke syns det er så kult, men istedet for å la være å spise, spiser hun bare så fort hun kan... herlig..

    Når hun er i bånd klarer jeg stort sett stoppe henne, men hun er mye løs, og i hagen finner hun alltid noe bæsj i en krok...

    Bikkjen stinker, og snart kan jeg sikkert droppe alle forutgifter... ;)

  2. på valpekurset mitt sa de at sånn ca, så kunne man regne valpens alder i mnd. og gange med 10min. Dvs. 3 mnd valp=30 min, 4mnd=40min osv. Dette er sikkert ikke for mye ihvertfall, men tenker også at det er veldig avhengig av rase og hvor og hvordan man går. Man må bruke sunn fornuft:)

    Selv går jeg minst mulig på asfalt, men tar gjerne litt lengre turer løs i skogen. Går i rolig tempo, så stresser ikke avgårde på trimtur akkurat. :)

  3. må si jeg finner stor trøst i denne tråden;) trodde egentlig det var bare jeg som var grådig dårlig til å få hundene mine reine...

    colliejenten min er nå snart 5mnd, og ikke stuerein. Heldigvis bæsjer hun ikke så ofte inne, men hun går gjerne inn for å tisse selv om hun er ute :rolleyes2:

    Har hatt to grand danoiser-dn ene var 9 mnd og ikke stuerein når jeg fikk henne, men det ordnet seg raskt. den andre var ganske treg også-husker ikke helt, sikkert 6-7mnd. Bulldogjenten var raskere rein-3-4mnd.

  4. hei! Nå har jeg surfet masse på nettet, men finner fint lite info om gjeterhunder. Jeg har nå en collietispe på 4,5 mnd. Har veldig lyst til å nytte rase-egenskapene og gå et gjeterhundkurs med henne. Jeg lurer på når man evt. kan starte på sånne kurs? må jeg vente til jeg har gått noen lp-kurs eller er det greit å starte tidlig??

    Bor på Askøy,utenfor bergen, så hvis noen vet om noensom kurser om dette, blir jeg veldig glad:)

×
×
  • Opprett ny...