Gå til innhold
Hundesonen.no

QUEST

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,927
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

QUEST last won the day on 12. Februar

QUEST had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,145 Excellent

Om QUEST

 • Rang
  Vanedyr

Nylige profilbesøk

4,454 profilvisninger
 1. Hoste utendørs

  Ja, jeg har en 'trekkhund' som kan henge i lina uten større besvær( annen rase) så det er nok ikke lina som er problemet nei. Ja, det kan man jo godt si..'Chihoste' er et begrep og ifølge raseklubb( om jeg ikke husker feil) så er det så utbredt i rasen, at det ikke lar seg utrydde.. Luftrørskollaps , kort snute og ekstremt eplehode er nok ingen god mix.. Jeg hadde hørt om det før jeg fikk rasen men jeg hadde ingen ide om hvor utbredt det var og i hvor stor grad det kan påvirke hundens liv. Den 'verste' her er nå lite interessert i å leke og å gå tur, for det utløser hosting og pusteproblemer. Hunden står bredbent og hiver etter pusten, ikke noe vakkert syn og selvfølgelig ikke noe trivelig for hunden heller Dessverre syns jeg det bgatelliseres av ( for) mange og etter min mening er det uhørt å avle på slikt.
 2. Hoste utendørs

  Enig. Jeg ser dt samme på mine, båndet utløser/forverrer noen ganger anfallene men de er ikke årsaken til anfallene. De får disse anfallene uten bånd også. Temperaturskifte, opphisselse, lek og løping er hovedårsakene her. Det er dog varierende i hvilken grad de er påvirket men alle er det, i større eller mindre grad. Den som er mest påvirket snorker/surkler også og har vært undersøkt av veterinær mtp infeksjon men uten resultat.
 3. Akkurat nå, februar

  Akkurat det der har jeg også lagt merke til..eldre mennesker er ofte mye mer imøtekommende ovenfor hund enn yngre. .De kan stoppe opp og prate og blir ikke hysteriske ser de en løs hund.. Man får jo iblant inntrykk av at en del tror at rabies er vanlig forekommende på hund i Norge og nå snakker jeg om etniske nordmenn.. ..og så er det smått irriterende at folk ikke gidder å ta opp etter hundene sine, når de går i preparerte løyper..Hver tur så må jeg stoppe for å enten ta opp eller sparke skitt ut av løypa, etter andres hunder.
 4. Akkurat nå, februar

  Det ser ut til at annonsørene på sonen har skjønt at noen tur til Maldivene ikke blir aktuellt..Så nå kjører de på med Vinterferie hos Biltema, meget mer sannsynlig må jeg si..
 5. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  ..og jeg hadde hatt store problemer med å kvitte meg med en eneneste en...( hvilket er en av grunnene til at jeg ikke driver oppdrett )
 6. Whippetene Blitz og Happy

  God bedring til voffsen Høres jo ut som dette går rette veien
 7. Uff..selv om din historie ikke er enestående, så kan jeg ikke la være å tenke på at det er trist at foreldre( eller svigerforeldre) mer eller mindre presser avkommet til å velge et annet yrke enn det de selv ønsker.. For mange år siden var jeg hos en hyggelig turnuskandidat og jeg fleipet med han og spurte hvorfor han valgte å bli lege? Han svarte da helt alvorlig at det var ikke alle som fikk velge yrke selv.. Det gjorde inntrykk på meg og jeg har mange ganger tenkt på hvordan det gikk med han siden.
 8. Litt OT men..hvorfor valgte du lege istedenfor veterinær? For å klargjøre, det var altså ikke valg av gubbe jeg snakker om men yrkesvalget.
 9. Gjeterhund

  Hvilket vil forklare en hel del..
 10. Ja som tittelen sier, hva er egentlig forskjellen på sheltie og collie? Nå tenker jeg selvsagt ikke på de åpenbare som størrelse og at de ikke er samme rase men de har jo visse likhetstrekk..Så hva er forskjellen i 'væremåte' om man skal si det slik?
 11. https://www.nrk.no/norge/naturvernforbundet_-stans-barbarisk-avliving-av-jerv-1.13901940 Dette er altså 'bestandsregulering' og 'rovviltpleie' i statlig regi.. Den berømte vaffeljerven ble utsatt for det samme, før hun rømte til Bymarka. https://www.nrk.no/trondelag/jervetispa-i-bymarka-er-landets-eldste-jerv-1.13503226
 12. Akkurat nå, februar

  Kunne ikke vært mer enig..! Å se film på kino er helt uaktuellt for min del og det er jo ikke slik at jeg ikke har prøvd.. Foran får man jo gjerne en eller to som er usedvanlig høye , så man sitter og strekker seg og prøver å se på siden av dem, noen kniser og ler hele tiden, prater med hverandre, kommenterer HELE filmen, rulletekstene inkludert , er så parfymert at det stinker og setene er vonde.. Hjemme kan man sotte i godstolen med bena opp, trykke på pause akkurat når det passer og man slipper mer eller mindre idiotiske kommentarer og fnising, filmen igjennom..Nope, film gjør seg IKKE best på kino..
 13. Akkurat nå, februar

  Spennende dette her, hvor vi har tenkt å feriere..at de har misset omtrent så totalt som det går an å gjøre, er nå en annen sak da.. Det fikk de tydeligvis med seg..neste var 'Vinterferie hos Biltema' adskillig mer sannsynlig vil jeg påstå..
 14. Akkurat nå, februar

  Nå har jeg åpenbart tenkt meg til Maldivene..litt overraskende må jeg si men, men..
 15. Akkurat nå, februar

  Aha! DER har vi det!
×