Gå til innhold
Hundesonen.no

Ithildin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ithildin

  • Bursdag 06/14/1984

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Våler, Hedmark
  • Interesser
    Hest, hund, musikk, bøker, film.
  • Hunderase
    Rhodesian Ridgeback
  • Mine dyr
    Har overtatt en Rhodesian Ridgebacktispe, Hunting Pride Bwindi Bisa, eller til normalt, Eira ;o) Verdens snilleste, men bøllete hund.
    Samboeren min flyttet inn her med sin vakre, "lille" Rottweiler Kompis.
    Ellers fikk jeg inn en JRT tispe på to år under dyrebeskyttelsen. Hun hadde en del adferdsproblemer, men etter masse jobb har hun blitt en herlig, liten hund, og vi hadde ikke hjerte til å skilles fra henne, så demed ble også Luna en del av flokken.

    Jeg jobber også for dyrebeskyttelsen, så jeg har alltid katter inne, så er du ute etter et lite nøste, så send en melding :)

Nylige profilbesøk

5,083 profilvisninger

Ithildin's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sjekk dyrebeskyttelsen rundt også... I Hedmark kan det godt hende vi har inne noe som kan falle i smak.... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.282772248404953.96646.209981159017396&type=3
  2. Om du går på Høner og andre fjerfe på facebook, så er det masse folk i området som selger kyllinger og voksne (usikker om det var dverghøns da, men du kan jo se... )
  3. Jeg er også helt enig. Cavalier er en utrolig herlig hund! Snill, vennlig og er med på alt! Den forrige cavalieren vi hadde hjemme, ble 13 år og egentlig ikke noen spesielle problemer, så det finnes friske hunder undersøk nøye med oppdretter på helsen til hundene deres.
  4. Du får opp et installeringsprogram som gjør det automatisk for deg
  5. Det er samtale mellom den ene betjenten som var på stedet og hans overordnede...
  6. Ser ut som mi når hun ble bitt av tunfluer eller noe annet irriterende biteinsekter.... Jeg smurte inn med aloe vera salve og det gikk bort av seg selv etterhvert...
  7. Jeg tar 200 kr døgnet og synes det er passe pris. De bor inne med oss og får være med på det som er, men det er jo mer jobb og tilpassning (pluss dårligere plass i sofaen ) Og spes nå som jeg har to hanner som ikke liker hverandre, tre av hundene vil gjerne spise geitene og ei med begynnende løpetid. Men jeg bruker de pengene jeg tjener på utstyr og leker til dyrene mine. Synes det er en grei ordning Ellers er det jo flere som spør om dette er med mat, men må si at jeg ikke er noe fan av at hunder skal bytte mat sånn plutselig og bare for ei uke eller to... kan fort bli litt magetrøbbel
  8. Jeg kjenner personlig disse hundene og de er ikke agressive mot mennesker eller dyr i det hele tatt. Tragisk http://www.ostlendingen.no/nyheter/l%C3%B8ten/politiet-skjot-ihjel-hundene-mine-1.7940777
  9. Ikke akkurat kjøpt uten lov, men ble med i dyrebeskyttelsen når jeg flytta for meg selv... og ble nå fullere og fullere i huset jeg leide... så måtte jeg flytte, og dro med tre katter og en hund inn til mamma... ikke heeeelt polulært, selv om hunden sjarmerte henne i senk etterhvert da Løste problemet med å kjøpe meg småbruk.. Nå starter hun som regel samtaler med, ja hvor mange dyr har du nå da? (tror hun bare har gitt opp på meg...)
  10. Jeg har inne ei lita JRT tispe på to år til omplassering. Hun har ikke hatt så mye grenser i oppveksten og nå er hun hos meg. Problemet hennes er at hun er usikker, selv om hun spiller tøff (min tolkning ihvertfall) Jeg har to andre hunder her, og i enkelte situasjoner når hun sitter ved meg og de kommer for nær, så glefser og angriper hun. Jeg hadde henne i sofaen et par ganger, og da får ikke de andre komme nær. Når hun gjør dette, tar jeg henne ut av rommet og hun får ikke lov å være nær meg på en stund. Hun har roet seg veldig siden hun kom hit, og hun kan fint løpe rundt med de andre ute og være i nærheten av de andre. Men så eksploderer hun. Også om hun blir overrasket. Jeg lurer bare på om det finnes flere løsninger på å få henne til å kutte ut denne glefsingen, eller om jeg bare skal fortsette sånn jeg gjør.
  11. Men jo flere som er med på dette, jo større og bedre blir det vel... og jeg har ikke betalt noe siden man kan tjene poeng ved å skrive en skikkelig profil...
  12. Snublet over denne siden på fb i dag . Finn en hundepasser Vet om mange som sliter med å finne pass til hundene sine, og her kan man jo samle både de som tilbyr og de som trenger.
  13. Jeg vil gjerne ha og kan hente på Flisa.
  14. nei jeg tenker på å lage noe jeg kan klisse maling på eller noe sånn og stemple på veggen... Har hatt en katt som lekte i peisen en gang, og man så veldig godt hvor hun hadde gått, med merker på gulv, bord, trapp og vegger :-p det var egentlig ganske stilig,
  15. Jeg kunne tenkt meg å dekorere litt i huset, og tenkte at det kunne være stilig med poteavtrykk av hunden, og evt noen av kattene, kanskje hestene også... hehe, på veggen. I mitt hode ville det vært smart å lage et stempel av dette, da blir det enklere og kjappere å lage merkene. MEN hvordan kunne jeg fått til dette...? Er ikke noe handy eller kunstnerisk, så må enten være meget enkelt å fikse eller evt ett sted hvor jeg kan bestille av noen.. Noen?
×
×
  • Opprett ny...