mokken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,652
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Alt skrevet av mokken

 1. Nå begynner kroppen å føles litt bedre, håper halsen og hodet tar raskt etter
 2. Våken ish. Håper kroppen virker litt bedre i dag etter å ha tilbragt mesteparten av søndagen og mandagen i horisontalen.
 3. Tusen takk Takk takk! Det var jammen ikke verst mtp hvordan juni har vært så langt @Snoffe på sparkjøp får du billige støvler til hønsehus bruk
 4. Jeg meldte meg ut av gruppen for en stund siden. Ble litt mindre å gjøre for postmannen vår etter det. Jeg er og et svakt menneske...
 5. Takk! Vi vet ikke så mye foreløpig, de venter på lege nr 2. Hun har antageligvis falt å slått hodet i løpet av natten, men hun husker ingenting selv og er litt i ørsken og snakker ikke helt tydelig. Muligens slag sies det.
 6. Mango dip synes jeg er veldig god til grillet laks og ørret. Veldig god til både kylling og svin også, men til rød fisk er den helt nydelig. 1 boks gresk yoghurt og 1 stk mango blandes i blender. Tilsett salt og nykvernet pepper etter smak Ellers så synes jeg hjemmelaget potetsalat med eple i er veldig godt. Bruker denne oppskriften som utgangspunkt og tilsetter hva nå enn jeg har i kjøleskap og hage.
 7. Svigermor har havnet på sykehus, jeg ligger syk hjemme og får ikke tak i K. Håper det går bra med henne! Edit. Endelig svar!
 8. ...ser det ut som jeg får en alenehelg i begynnelsen av november. Se om jeg finner et stevne eller kurs i nærheten da Det er vel sikkert litt optimistisk å håpe på snø og ski føre da, uten å reise langtvekkistan.
 9. Jeg og fikk i dag! Hadde nesten glemt det ..er hundene ferdig trent og luftet, og jeg venter jeg på sushi
 10. Jeg har en berner på kurs nå, utrolig søt og livlig hund som storkoser seg med trening Var dette i Mynde klubben? Isåfall så er det ikke første gangen. Det er flere som har vært der på første og siste trening pga en person. Jeg var på utstillingstrening med collieklubben på Kokstad og ble veldig godt tatt i mot der, selv om jeg hadde "feil rase"
 11. I dag passet det helt greit at turfølget har forsovet seg. Jeg var på møte i klubben ang høringsforslaget i går kveld og måtte ha litt tid til avreagering etterpå så da ble det litt seint. Passe trøtt ja
 12. @Margrete, hele egget
 13. Aha, definitivt noe som må vente til senere når hodet og kropp er litt mer i form. Takk for svar
 14. Hvilke kategori? Sliter visst med å finne noe jeg liker veldig nå om dagen.
 15. Så vidt jeg vet er det 6 australske kelpier i Bergensområdet, da inkl våre 2.
 16. Nesten ferdig med kursforberedelser til i kveld, bare litt småplukk igjen. Kom plutselig på at jeg ikke hadde spist frokost, ikke så rart at tankevirksomheten gikk litt tregt da nei Juni ble i overkant travel, nå MÅ jeg bli flinkere til å si nei!
 17. Hadde gitt et rått egg 2-3 ganger pr uke til å begynne med, stappfullt av gode næringsstoffer
 18. Hvis det er aktuelt å overta en voksen hund så er kanskje denne aktuell?
 19. Har noen banetegninger liggende (kl 1/2) med "raske slalominnganger"? Fikk ganske krevende innganger nå i helgen, både mtp avstand hund langt foran fører, men også vinkelen inn fra forrige hinder. Skal gå for samme dommer igjen så vi har virkelig noe å trene på.
 20. En bekjent sin miniatyr hadde diaré av og på i 5-6 uker etter at de gav bravecto. Så jeg tør ikke (har en hund med noe sensitiv mage), men er på andre sesongen med Nexgard her og synes den virker veldig bra
 21. Tirsdag og onsdag: Morgenlufting og avislesing i nabolaget. Tur i skogen på ettermiddagen, en i trekk og en med med kløv hver sin dag. Nattevakt uke på den tobeinte så litt begrenset aktivitet.
 22. Er det flere soniser som skal til Årdal i juli?
 23. Jeg bruker Gisela på Myrbø til røntging. Dyktig og kritisk dame, sender ikke inn bilder som hun ikke er helt fornøyd med. Tror jeg betalte rundt 3000 for hd, ad, rygg + blodprøve og patellasjekk i 2014. Er også fornøyd med Thomas på Anicura sør, men de er noe stivere i pris.
 24. Strålende sol i Ytrebygda Jeg har Asus nå, ingen bråk fra viften. Hadde HP før og den høres ut som et fly som skulle lette. @Annegru gratulerer!
 25. Vi bodde på Haraldshaugen camping når vi var på stevne nå i mai. Veldig fint område, bor gjerne der igjen