Gå til innhold
Hundesonen.no

Tiwi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig
  • Bosted
    Mellom fjell og hav
  • Interesser
    Hunder
  • Hunderase
    Akita
  • Mine dyr
    Hunder og katt

Nylige profilbesøk

2,492 profilvisninger

Tiwi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

59

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har erfaringer med bruk av Pexion? Har lest veldig mye forskjellig om denne medisinen og mye av det er negativt, noen som har brukt dette på deres hunder?
  2. Savnet også skriftlig kritikker, ingen av dommerne som sa noen ting som helst. Og det var veldig trangt å komme seg rundt ringene spesielt fredagen men også enkelte plasser søndag. Pass ble sjekket fredag og søndag men ingen som sjekket at passet tilhørte hunden jeg hadde med inn. Var mange vaskepatruljer som gikk rundt men noen av dem gikk rett forbi skit og piss uten å ta opp dette. Og lufte området var skikkelig ekkelt. Savnet også flere søppelbøtter for å hive skitposer oppi ute og inne. Gaven som jeg fikk var en liten refleks og en nøkkelholder så ikke noe til godbitposen som mange andre fikk.
  3. Gratulere til alle. Jeg er utrolig fornøyd etter Dogs4all, gikk over all forventning Fredag fikk Shinya exe m/ck og nr 1 av 3 i champion klassen, ble nr 1 av 4 i beste hann hund klassen og BIM og Norsk Vinner 2014. Søndag fikk Shinya exe m/ck og nr 1 av 3 i champion klassen, ble nr 1 av 5 i beste hann hund klassen og BIM og Nordisk Vinner 2014. Hadde ikke trudd at det skulle gå så bra så er meget godt fornøyd. Gikk meget bra på klubbens rasestand hele helgen også, mye folk innom og de som skulle ha vakt møtte opp og jeg tror alle var fornøyd med opplegget i år.
  4. Tiwi

    Handlerkurs

    Var på handler kurs der disse var 2 av instuktørene i fjor, var veldig bra, lærte masse. De er veldig flinke og er veldig erfarne utstillere. Har også vært på drop - in utstillings treninger som de bruker å ha før utstillinger og de er veldig bra de også. Tett opp til utstillinger så bruker det å være mange med på disse treningene.
  5. Er litt armer og bein på Shinya også da spesielt om det er andre hanner i nærheten, da er det ikke like lett å få noe kontakt med han. Håper dette blir bedre når de blir eldre og er ute av den værste kjønnsmodningsalderen. Gratulere med fine resultater. Gleder meg også til spesialen, er krysset av på kalenderen for lenge siden.
  6. Nydelige bilder. Var veldig dumt at vi ikke fikk til å møtes i jula, vi får satse på å møtes på spesialen. Nå er det en liten fare for at Shinya blir veldig fornærmet på Tanuki sine vegne når du skriver at han er litt dum, Shinya sier at Akitaer ikke er dum i det hele tatt kun sta og egenrådig. Shinya kan det vi trener på (unntatt innkalling og når det er veldig mye forstyrrelse) når han vil og med en godbit som bestikkelse så går det meste inn i hode på han.
  7. Gratulere alle sammen. Shinya fikk exc og ble beste junior hann og Norsk Junior Vinner, kjempe glad for det Han har jo startet å røyte så ikke i beste pels kondisjon. Fikk ikke ck men det var greit, er så glad for at han oppførte seg fint i ringen. Han var med å viste seg fram på standen og fikk hilst på masse folk og det gikk fint, var med på raseparaden også. Flyturen som jeg hadde gruet meg til gikk også kjempefint, han var like glad og fornøyd etter at han kom ut av buret på turen ned og hjem igjen, så kjempe glad for det.
  8. Tiwi

    Dogs4All 2013

    OK, har sikkert lest feil. Vi har i alle år fått 4 kort for stand på 8 kvm tidligere, i år har vi stand på 16 kvm så da har vi 8 kort. Jeg går ut i fra at det er Varemessa som strammer inn, slik ser det i alle fall ut med de endringene som er gjort i år. Hva finner de på til neste år tro?
  9. Tiwi

    Dogs4All 2013

    De som er registrert inne på Varemesse siden må logge seg inn å selv å legge inn navn på de personene som skal stå på standen og så skrive ut kortene selv, de sendes ikke i posten slik som før. Mulig at de som bare har fått 3 ikke har registret riktig da. Jeg skal gjøre dette for min klubb i morgen, å håper jeg får rett antall da skrevet ut. Man kan få ekstra kort men de koster 100 kr pluss moms som nevnt lenger opp pr stk. Virker som om Varemessa strammer inn på det meste slik at de skal få inn mere penger, er jo tåpelig at startnummeret ikke gjelder begge dager synes nå jeg.
  10. Tiwi

    Dogs4All 2013

    Jeg og Shinya reiser ned med fly fredag morgen, er spent på hvordan han tar flyturen. Skal stå på stand lørdag og søndag og stiller ut lørdag kl 10.00. Antall stand kort er bestemt av hvor stor stand man har, 4 kort for de minste og så 8 kort for neste størrelse, osv. I år er det nytt at man må skrive inn navn på den som skal stå på stand før man får skrevet de ut. Før kunne man skrive inn klubbnavn og de ble sendt i posten en uke før. Så i år er kortene på en måte personlig slik at man ikke kan bytte på kortene alt etter som hvem som står på standen. Om det blir utført noen kontroll på dette vet jeg ikke.
  11. Regner med at en romjulstur passer fint, bare å sende melding eller ringe. To hoppende akitaer på samme alder kan jo bli riktig så spennende ja
  12. Vi vil gjerne møtes til en juletur, bare koselig det. Når kommer du nordover? Shinya ligger på ca 66 cm tror jeg, vanskelig å måle nøyaktig som du sier. Vekta er ca 35 - 36 kg. Vær forberedt på en Shinya som er litt hoppende og bromlende kenguru ennå Synes Tanuki ser veldig fin ut på bildene du har lagt ut på fb, nydelig er han.
  13. Vet dette har vært tatt opp tidligere men fant ikke noe passende svar i tidligere tråder. Skal reise med SAS Tromsø - Oslo til Dogs4all i nov med fly og tenkte å ta med hunden på utstilllingen, men er veldig usikker på hvilken størrelse på flyburet jeg må ha. Skal reise med Akita (japansk) han hund 13 mnd gammel. Vari kennel XL er 76 cm høyt og Gigant er 89 cm høyt. I følge sidene til SAS skal hunden kunne stå med hodet i naturlig stilling, men akita har stå ører og om ørene berører bur taket så vil hunden bøye hodet nedover. Har mest lyst til å kjøpe ett XL bur men er redd for å bli stoppet på flyplassen slik at vi ikke får reise. Gigant buret får jeg problemer med å få transportert i bilen til og fra flyplassene. Har vært i dyrebutikkene og Fk men ingen som har inne XL buret slik at jeg kan få prøvd dette. Så hvilken erfaringer har dere med store raser og størrelse på flyburet? Hvor strenge er de i SAS?
  14. Takk for en fin tur i sentrum, fine bilder. Dere må ha en god tur til Oslo og til Budapest når den tid kommer.
  15. Lenge siden siste oppdatering ser jeg, Shinya ble 9 mnd 1 juli og veier nå noe over 32 kg (en stund siden siste veiing). Han er stort sett snill og grei men kan få noe sikkelige raputser og da er han ikke like enkel å ha med å gjøre, men disse går heldigvis raskt over. Vi har deltatt på hverdagslydighetskurs og sporkurs samt valpeshow på utstillinger. Har startet å trene blodspor og han viser tydelig at dette er morsomt så vi skal fortsette med dette. Blir å starte på blodsporprøver i august vist framgangen fortsetter og målsettingen er å få han godkjent som ettersøkshund på skadet vilt. Neste utstilling i september så er han i juniorklassen det blir spennende. Resultater fra valpeshowene 6 - 9 mnd: Japanspesialen 3 x Bim ellers så har han fått 3 x Bir med 2 x Big 3 1 x 2 Bhk Noen blider tatt 3 juli
×
×
  • Opprett ny...