Gå til innhold
Hundesonen.no

SimonHansen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kennelbazinga.com

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Faraohund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SimonHansen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gratulerer, Susanne & Mac! Faraohunden min Izzie ble internasjonal champion på verdensvinnerutstillingen i Paris (9.juli). En måned senere (11.august) tok jeg meg en tur innom kennelklubben for å levere søknaden, der jeg ble møtt av en svært hyggelig ansatt som sendte inn søknaden omgående. Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk bekreftelsen fra F.C.I. den 26.september! Altså 1,5 måned etter at jeg leverte søknaden hos NKK! Rekordrask behandling???
  2. Navn: Mesmerizing Made In Heaven Rase: Faraohund Titler: NO SE UCH JWW-10 Årets faraohundtispe Norge 2010 Årets LC-faraohund Norge 2010 #2 Årets Faraohundtispe Sverige 2010 & #3 totalt Juniorverdensvinner 2010 22 x CERT i Norge & Sverige CACIB i Norge & Sverige LC-CERT i Norge & Sverige
  3. SimonHansen

    Faraohund

    Tusen takk! Du får ta med samboeren din på utstilling slik at han kan treffe Izzie... Det pleier å gjøre susen Verdt å prøve
  4. SimonHansen

    Faraohund

    Ja! Jeg tar nordisk (80sp.) på UiO Er det du som kommer med beskjeder fra instituttet i blant? Jeg kan ikke huske å ha sett noen fra universitetet på utstillinger i alle fall. Beklager! Neste gang du ser meg må du stoppe meg og hilse!
  5. SimonHansen

    Faraohund

    Skal hilse fra Izzie.. Hun vil ha deg med på road trip igjen Her kommer et av mine andre favorittbilder av Iz... Som en finsk faraohundoppdretter sa da hun så dette bildet: "Man kan förlora sig i hennes ögon...."
  6. SimonHansen

    Faraohund

    Må bare legge ut dette bildet også... Min lille Izzie, fire måneder gammel
  7. SimonHansen

    Faraohund

    Jeg har faraohund! Har vært aktiv innen rasen i mange år nå (falt for rasen i 2001) og har reist en god del rundt og sett mange faraohunder fra store deler av verden. Min finske faraohundimport, Izzie Rasens hjemland er Malta der den har blitt brukt til, og fremdeles brukes til, hare/kaninjakt. Faraohunder har dermed et sterkt jaktinstinkt og de er svært atletiske. De bør få løpe løs helst daglig for å bli rolige, harmoniske hunder innendørs i unghundsalderen. De fleste faraohunder "roer seg ned" rundt toårsalderen. Men det er viktig å huske på at alle er forskjellige. Noen (få) er ganske rolige hele sitt liv (helt fra valpetiden), mens andre er en god del "villere". Man bør ha en god porsjon humor for å trives i lag med en faraohund. Mitt kennelnavn er "Bazinga", og det er ikke helt tilfeldig... Jeg har ordet fra The Big Bang Theory der det brukes som "A catchy phrase to accompany your clever pranks" av Sheldon Cooper (er det noen Big Bang theory fans her??) Jeg føler at dette kennelnavnet beskriver rasen ganske bra De er rampete og impulsive - ganske klovneaktige når jeg tenker over det... En vakker klovn Dette er en rase med livsglede... Så om du har en lav smerteterskel, så bør man passe seg hjemme hos meg i alle fall. Harde haler logrer i ett døgnet rundt Faraohunden elsker sin familie og de elsker å sove inntil kroppen vår og helst under dyna sammen med oss! De fleste faraohunder er barnevennlige, men dette avhenger også selvsagt på sosialiseringen den får. Min faraotispe på to år elsker, virkelig ELSKER, barn. Nabobarna ringer på flere ganger i uka og kommer inn for å kose med henne. Noen faraohunder kan være reserverte overfor fremmede. Men det er virkelig ikke tilfellet hos meg Som sagt er de atletiske, og de elsker og krever mosjon. Dersom de får en langtur i bånd eller får løpe løs i skogen en stund, er de som regel fornøyd. P.g.a. jaktinstinktet er det viktig å trene på innkalling tidlig. En god måte for faraohundene (og mynder generelt) å få utløp for sitt nedarvede jaktinstinkt, er å starte med lure coursing. Dette er en sport hundene virkelig elsker! For å lære mer om LC, besøk LC-Norges hjemmesider: http://www.lc-norway.com/ Det er viktig å merke seg at dette ikke er en rase for hvem som helst; de er krevende! Men så er de jo samtidig verdens vakreste rase - som virkelig forgyller livet med sin sjarm, glede, humor og kjærlighet. Dersom noen er interesserte i å lære mer om rasen, så er det bare å ta kontakt! Vi bor i Rælingen, rett utenfor Lillestrøm, og vi er ofte i Oslo, så dersom noen vil treffe oss, så er det bare å si ifra. Vi er ofte på utstillinger og på de fleste LC-prøver, så et faraomøte kan arrangeres!
×
×
  • Opprett ny...