Gå til innhold
Hundesonen.no

elinebj93

Medlemmer
  • Innholdsteller

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om elinebj93

  • Bursdag 05/07/1993

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Border collie

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

elinebj93's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk beskjed i dag om at han trolig hadde separasjonsangst. Så jeg skal ha gamle hunden min på besøk en uke å se hvordan det går ")
  2. Vi har drevet med alene trening en lang periode nå. Har pledd i buret og et plagg som er mitt. Faste godleka hans er i buret. Hjernetrim får han også uten hell. Buret står i en krok. jeg har prøvd det meste nå. Tips fra hundeskoler også. Vi vil virkelig ikke måtte flytte igjen pga bråk. Kan det hjelpe å få en kompis o hus med han?
  3. Vi jobber forskjellig begge to, så han er ikke noe lenger alene enn maks en og en halv time. Som regel er han med, men av og til må han være alene. men om han er redd, hvorfor er det mange ganger han er musestille da? Han måtte også begynne å sove i buret da han gikk på gulvsteppe vårt. Da er han av og stille da også, og noen dager kan han ule og bjeffe som bare det
  4. Skulle gjerne flyttet på landet, men det har vi ikke mulighet til.
  5. Hei. Jeg og samboer har en border collie/collie blanding på straks 7 mnd. Vi har drevet med alene hjemme trening siden vi fikk han, og var en periode han ikke bjeffet i det hele tatt. Nå har vi flyttet i et boligfellt og han har sine dager der han bjeffer så han over hører. Vi går turer med han hver dag før vi drar. noen dager kan han også være stille. Nå har vi prøvd å fylle kongleke med noe fryst godt inni men dette fungerer heller ikke. har dere noen tips? Det kam virke som han trasser veldig til tidrt nåt han må være alene.
  6. elinebj93

    Ny valp?

    Hei. Jeg og min samboer skaffet oss en hann valp i juli. Blanding av border collie og collie. Vi har lenge pratet om å skaffe oss to hunder. Hva anbefaler dere? Vi vil ha en hannvalp til, men hvordan er dette med puberteten til disse? Han vi har nå er 5 mnd. Er det sånn at jeg burde vente til han vi har nå er 2 år?
  7. Hei! Jeg har en valp på 4 mnd, som nylig sleit med diare et par dager. Jeg foret han med ris og fiskeboller og fikk zolac fra vetrinæren. Sist han gjorde fra seg var i går. Avføringen var da nesten normal. Så kommer spørsmålet mitt. Hvor ofte skal en hund normalt ha avføring på en dag? Forrige bikkja mi gikk 1-2 ganger om dagen, mens han jeg har nå kan det gå en dag mellom hver. Han fores på proplan valpefor med kylling.
  8. Det forstår jeg.Ville bare være sikker så jeg ikke blir "svindlet"
  9. Så det vil da være helt trygt på en måte å betale henne den depositumet, så jeg ikke ender opp med at hun selger valpen videre ?
  10. Hei. Jeg har hatt kontakt med ei som skal selge en border collie valp på finn. Disse holder til på nærbø. Hele greien er at jeg får ikke hentet den før den 15 juli, ettersom jeg skal til syden, og vil være hjemme den første tiden med valpen. Eieren av valpen ville ha 1000 kr forskudd om hun skulle holde den av. Har noen av dere gjort noe sånt før, og vil dette være trygt? Jeg holder til i Hamar.
  11. Jeg tenkte jeg skulle kontakte politiet i morgen, for å høre om de kan hjelpe meg.
  12. Det er et stykke men det skal ikke være noe problem. Men problemet mitt er at de er syke, så kan vell si jeg er ganske redd for å dra dit.
  13. Hei. Skrev i ett tidligere innlegg at jeg skulle selge hannhunden min. Han er hos exen min , ettersom jeg ikke kunne ha hund der jeg bor nå. Jeg har endelig funnet et hjem som vil ta vare på han, og som kan tilby han det han trenger. Det som er det hele, er at jeg står som eier, men at han har passet på han for meg nå til jeg fikk solgt han. Nå har han slettet meg der det går ann å slette meg, og svarer ikke på telefon eller melding . Han skulle egentlig bli hos min ex, da vi hadde hatt han sammen, men vi ombestemte oss, da han selv følte han ikke fikk nok tid til han, og jeg syntes det ble dyremisshandling å la han leve på ett lite rom fra klokken 6 om morgenen til 7-8 tiden på kvelden. Hvordan går jeg frem? Jeg står jo som eier og alt på han, og vil jo ikke miste den muligheten til det nye hjemmet hans nå.
  14. Er som regel i farta! Elsker sprell Men er også veldig glad i å lære!
×
×
  • Opprett ny...