Gå til innhold
Hundesonen.no

Stine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5,555
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    45

Innlegg skrevet av Stine

  1. Jeg fikk en måke i frontruta istad :no: Og for litt siden måtte jeg ta et ekorn med forhjulet for at den skulle dø, jeg så ekornet og bremset ned. Motgående bil så den ikke og kjørte på den, men da spratt den tilbake i mitt felt og jeg valgte å drepe den ordentlig :icon_cry:

    • Sad 4
  2. Akkurat nå, CamillaTS skrev:

    Lutt usikker på hva du mener eller hva du tillegger meg av dårlige egenskaper her. Uten at dette skal ta helt av, så kan jeg opplyse deg om at jeg aldri har krasjet eller kjørt av veien i mitt liv som sjåfør, og jeg kjører en del.

     

    Det sier de som gjør det og :sleep: :lol:

  3. Akkurat nå, CamillaTS skrev:

    Ja, OK. Da vet jeg jo det... ( det var ment noget humoristisk med et lattersmily etter. Jeg er faktisk ikke så dum at jeg sjanser med mitt og andres liv ved å kjøre med sommerdekk på vinterføre. )

    Det sier nok de som kræsjer med sommerdekk og... Jeg ser ikke humoren i det. Jeg ser nok nepeskrell på veien som sjangser med sine og andres liv.

    Flaks det gikk bra @Teserere!

  4. Akkurat nå, CamillaTS skrev:

    Fordi jeg synes det er mer behagelig å kjøre på. Vi skulle ikke til fjells i påsken, skulle ingensteds faktisk og det er bare veier her. Vi har en bil til som ikke har sommerdekk.

    Når du skriver noen sjangser må man ta så blir jeg faktisk forbanna, man sjangser ikke med biler og dekk. 

    • Like 2
  5. Akkurat nå, Kaisen skrev:

    Jeg har skikkelig vårfølelse! 12 grader her i går. Kunne gå tur uten ull liksom! det er lyst når jeg går på jobb om morgenen, og fuglene kvitrer. Og i dag kom sommerdekkene på bilen:D

    Bor du i Syden siden du har bytta til sommerdekk?

    • Like 1
    • Haha 1
  6. Akkurat nå, Mud skrev:

    Selvfølgelig :icon_redface:

    En jobb jeg noen ganger tenker hadde passet meg utmerket, det virker så fritt . Bortsett fra at jeg er talentløs på bilkjøring ?

    Man ser stadig vekk at man ikke behøver å være flink sjåfør for å være yrkessjåfør :sleep: :lol:

    • Like 1
    • Haha 8
  7. Får ikke vite om jeg får igjen eller ikke enda, ektefeller skal visstnok få vite det samtidig og siden C har vært selvstendig så henger det igjen. Regner med at jeg får igjen 6000 som vanlig, hvis ikke huskjøp/salg har stor innvirkning. Får igjen tidligst i august, og det er jo egentlig greit.

  8. 8 timer siden, mushi skrev:

    Ho ho. Jeg er ikke erfaren i ringen, så jeg tar meg i å reagere på litt av hvert. Ei dame hadde stelt hunden sin og det lå igjen 3-4 halvvoksne kaniner samt en bæsjepose rett ved der jeg satt. Jeg klaget nok litt høyt til venninna mi fordi det kom en dame ganske kjapt og ryddet opp. :lol: Skjønner ikke hvorfor man ikke gjør det med en gang? Sa også ganske hardt i fra til ei dame som lot hunden hennes hoppe med forbeina på canvasburet valpen min prøvde å sove i! Erre mulig... Det er meget trangt rundt noen ringer, da får man prøve å ta litt hensyn der man kan :) Jeg derimot er perfekt og bare påpeker andres mangler. :lol:

    Litt folkeskikk er lov å forvente :lol: 

  9. Idag var jeg litt bitch på utstillingen, begynte "diskret" å samle sammen masse avklipt pels på nabohunden som var på vei til å gå (uten å rydde opp etter seg) de ble litt flaue når de så hva jeg gjorde og kom tilbake etter noen meter og plukket det opp og kasta det i søppelbøtta som stod rett ved! Også så jeg pent ifra til en dame at bikkja hennes ikke burde stå og stikke snuta si inn i buret til mine, hun så ikke at det var noen hund der hun. For jeg drar på utstilling med tomme bur fordi det er så sabla gøy å være der... 

    • Like 1
    • Haha 5
  10. Vera går ellers i året og, helt kurant britisk krim :ahappy: Trym ble BIR veteran idag han :blink: Du vet dommeren give a shitt om veteranene når det skjer :lol: Han ble forresten glemt hos besteforeldrene sine Istad siden C drar til Alta i morgen og jeg til Bergen. Tuva skal være med meg, jeg har sovet med begge to i lastebilen før og det er ikke spesielt komfortabelt :lol: Så da skal han være der til jeg gidder å hente han, kanskje onsdag eller torsdag, eller aller helst fredag :sleep:

    • Like 6
×
×
  • Opprett ny...