Jump to content
Hundesonen.no

ElZorro

Medlemmer
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

603 Excellent

2 Followers

About ElZorro

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

4215 profile views
 1. ElZorro

  Den store baby og barnetråden - 2015

  Med mindre det er avtalt at 15-åringen passer på, OG at det finnes babycall eller noen form for kommunikasjon mellom etasjene er dette ikke greit i det hele tatt. Veldig langt fra greit faktisk.
 2. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  hadde tatt en liten legesjekk i morgen jeg... Eneste grunnen til at jeg forsto det på T var fordi hun sa "AU! der!!" Mens hun pekte på øret..
 3. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Nei, ikke nødvendigvis hele tiden. Spesielt om man har tett nese, ligger veldig flatt etc. Tuva syntes det var godt å ligge på brystet mitt mens jeg halvlå i sofaen, med det vonde øret ned mot min bare hud. Ikke var jeg restriktiv på paracet heller. Hold nesen oppe/snørrer så godt dere klarer. Vi har vært igjennom to runder nå..
 4. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Når vi snakker om weird, jeg sitter alene i huset med sliten hund og surfer!! Barnet er i barnehage og jeg har fri og innvilget meg litt alenetid etter masse besøk, jobbing og besøk til helgen igjen. Ryddet og skiftet på sengene har jeg rukket å gjort også, man blir jammen meg effektiv av å være mamma! Det.er.så.stille.her!
 5. ElZorro

  Håndarbeidstråd!

  Du vet du er borderline nutcase når du stressturer bikkje en kjapp time (med haugevis av godbitsøk, sov bikkje, sov!) rett etter barnehagelevering, og gjør unna alle huslige gjøremål som sto på programmet for fridagen i en forrykende fart bare fordi du tror posten kommer med garnpakke i dag… To osloanorakker til kusinene ferdigstrikket, nå lett lang jakke til min søster og høstjakke til svigerinne. DIY jul i år, and i love it! (hvor er julesmiliene?!?)
 6. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Gratulerer Martine!! <3 TUVA SOV FRA 20.00 TIL 06.15 I NATT!!!!!!!!!! I do not believe it!! For første gang har hun sovet i ett hele natten fra leggetid til oppstandelse. Jeg er målløs. Og uthvilt! Og litt Hun har hatt et par netter for et par uker siden også, hvor hun sov i ett frem til 4-5, ble ammet og sovnet igjen. (Og et par netter hvor hun syntes det var morgen klokken 4, men de snakker vi ikke om). Det ER håp!
 7. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Jeg har Ergo og elsker den, men får vi en til vil jeg ha Manduca. Den virker litt mindre klumpete enn Ergoen og den har justerbar rygg. Når de begynner å bikke 7-8-9 kg begynner det uansett bli tungt å bære på magen, vi gikk over til ryggbæring da og duverden for en forskjell.
 8. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Ja! :-) Sonen <3 HÆ?! Du skal se du får han inn på eget rom med den hunden etterhvert ;-) Sukk og stønn!!! Mannen er borte i noen dager, da blir jeg selvsagt forkjølet og slapp, jobber 100% og T får feber til og fra men er i fin form bortsett fra enorme mengder snørr, nekter sove på kvelden og insisterer på å ammes i det uendelige (og jeg har ikke igjen melk, ikke at hun bryr seg…)… OG hund, midt i boligstrøk… Godt med flexitid, for å si det slik… /rant slutt. Nå is rett fra boksen med enorme mengder sjokoladesaus.
 9. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Jepp. Runden vi hadde da hun var ti mnd var grusom. Det gikk over av seg selv plutselig, etter noen uker. Noen som kjenner denne sangen? (gjøres med håndbevegelser, veldig viktig, hilsen Tuva 19 mnd): "Bate tate, løle løle, oppå hode, svisj, pitte pitte pitte!"….. Oversatt: bake kake, røre røre, oppå hodet, svisj, prikke prikke prikke!"…. Jeg har forsøkt Bake kake søte, med resultatet at hun så ut som et spørsmålstegn med sinnarynke i panna. Mamma bomma…. Glemmer alltid spørre i barnehagen... Sukk så masse fine babybilder!! Skulle ønske Tuva min og bikkja kunne kose slik som Tuva Marie jeg… Her lever de i koeksistens, ikke noe kjærlighetsforhold akkurat… "PASSTE DEG!! PASSTE DEG!!"
 10. ElZorro

  Håndarbeidstråd!

  Passer det å gi en barnevev i julegave til ei jente på snart 4 år? Typ denne?
 11. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Det er pissvær og svært variable temperaturer, alt fra 10 cm snø som regner vekk til 10 pluss og striregn. Barnehagen er ute okke som ( ), men nå er gummistøvler for kaldt (innbiller jeg meg i hvert fall).. Cherrox eller muckboots? Erfaringer?
 12. ElZorro

  Håndarbeidstråd!

  Sukk, jeg er litt i en dead end inspirasjonsmessig.. Jeg har stikket ENORMT mye de siste to årene (det er noe med det å være hjemme i permisjon og det å føle seg litt produktiv), masse masse restegarnsprosjekter, strikke nye store prosjekter fra opprekkede ting etc. Og nå så finner jeg bare ikke noe jeg har lyst til å begynne på?! Lillemor har det hun trenger av ullklær til vintren takket være bestemødre, jeg har strikket to jakker til meg selv og er nå snart ferdig med en genser jeg måtte rekke opp og strikke på nytt. Lillemor skal få en Pilgenser fra pickles fra salgsgarn/restegarn og så blir det to osloanorakker i julegaver fra restestasjet, men jeg er liksom ikke inspirert. Blæ, jeg vil ha tilbake min enorme strikkelyst! Det er så innmari gøy!! Kanskje jeg må kjøpe meg litt garn
 13. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  @Ingvild Takk, (tror jeg -detta kan bli dyrt...) TGR visste jeg ikke om en gang! Der var det jo kjempemye opp min gate! Vi har jo flyttet, og T skal få sitt eget rom. Igjen, detta kan bli dyrt.. @Mud Put a leash on that boy! Hilsen jentemamma
 14. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  @Mari PUH! Hehe Bare så synd at IKEA innimellom er bittelitt langt unna, men da får man heller planlegge i forveien. IKEA har for øvrig masse kule leker nå! Jeg liker leker som setter fantasien i sving og som kan brukes til mye rart. Sist ble det med en kurv med plysjgrønnsaker hjem Det er noen ord som får mammaer til å reagere litt fortere enn andre, on the top of my head: Oi! BADE! TASTE!(kaste) Aste (vaske).... De har ganske mye fore disse på 1,5 år...
 15. ElZorro

  Den store baby(og barne)tråden <3 2.0

  Jammen da har du jo gjort mammajobben din :-D Enten spidermanbursdag eller barbie... Jeg skjønner at jeg går en hard tid i møte, og at jeg kanskje må rulle ned de røde strømpene mine litt...
×