Gå til innhold
Hundesonen.no

Nikita2010

Medlemmer
  • Innholdsteller

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sørlandet
  • Hunderase
    Papillon og Shetland sheepdog

Nikita2010's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi skal ha døren i stuen, har en verandadør der jeg ville ha satt den i. Derfor det med trekken er så viktig
  2. Jo er sånn en med chip/magnet lås jeg tenker på. Må kunne styres bare til mine hunder tenkte jeg.
  3. Noen som har gode tips til en hundedør som ikke trekker? Har en papillon og en Shelti og kunne tenkt meg å montert en slik dør slik de kan gå ut og inn litt selv.
  4. Jeg har to navn i hodet Maja og Dimmine, mannen er helt i mot det siste. Jeg er litt reservert mot Maja da jeg vet om et par andre hunder med det navnet just her. Så kom gjerne med flere tips
  5. Ja er nok en blanding av å passe på meg og sjalusi når jeg klapper andre. Hun gjør det når jeg klapper hunder hun trives med også hvis de får kos. Jeg gjør som deg å avviser når hun blir slik. Jeg er mest redd for at valpen skal ta etter henne. Tror jeg går for en dag eller to uten papillonen i hus slik valpen blir kjent i huset. Ønsker ikke den skal bli usikker og redd i sitt eget hus. Og la de møtes for første gang uten for hjemmeområdet er nok lurt ja.
  6. Vel jeg har ei papillontispe 1,5 år som er veldig skeptisk til nye folk (spesielt barn) og hunder. Hun bjeffer mye og kan glefse etter andre hunder. Når hun har truffet de noen ganger så går det greit slik sett. Men hun er veldig sjalu av seg når jeg klapper andre hunder. Hun blir også lett den som dominerer andre hunder syns jeg i lek. Så kommer det en sheltie tispe til oss i juni og jeg lurer på hvilken måte er best for at den skal bli trygg i hjemmet og hvordan få papillonen min til å godta og kanskje ikke dominere den? - noen sier slipp de sammen fra dag 1 og la ting bare skje, ikke rett på noen av de. - noen sier ta papillonen ut et par dager slik at valpen blir trygg i huset før papillonen kommer hjem. Og så la naturen gå sin gang ang dominering. - noen sier man skal rett på papillonen sin atferd når den er "slem" med valpen. Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre, ønsker at den nye valpen skal bli trygg i huset, ikke dominert av paillonen. Og ikke minst ønsker ikke den skal ta etter papillonen å bli like usikker til folk og nye hunder.
  7. Takk for tips, men ikke funnet navnet helt enda. Kom gjerne med flere
  8. Tar gjerne imot flere tips. Denne gangen har jeg liksom ikke funnet noen jeg tenker kan passe. Veldig merkelig, Sist falt Nikita bare i mot meg og jeg falt pladask
  9. Jeg er egentlig åpen for det meste, min mann sier det må være et ok navn å rope på Hva han mener med det er jo en annen sak, ikke et for spesielt regner jeg med. Men først og fremst jeg som bestemmer Vi har en papillon fra før som heter Nikita!
  10. Ja da var lykke stor her i huset da vi skal få oss en tispe til i hus i juni. Men jeg har ikke funnet noe navn til tispen enda. Håpte noen kunne komme med noen gode tips til navn
  11. Jeg betalte ikke noe hjemme. Foreldrene mine ville heller jeg skulle spare de, kjempe greit å få spart opp litt til å søke eget huslån en gang i tiden.
  12. Skal se om jeg kommer meg innom en gang der. Hvor mye dyrere er han enn de andre? Har ikke brydd meg så mye om pris før da Nikita ikke har blitt helforet på V&H, men har bestemt meg for å helfore henne nå på det. Så greit å få litt større og rimligere kvanta på det
  13. , forstår 20 kg, men skulle gjerne ønsket at de hadde 5 kg pølsene. Er så skjeldent jeg er forbi kr.sand og det er ofte da spontant. Ikke så mye mulighet for å betille de.
×
×
  • Opprett ny...