Gå til innhold
Hundesonen.no

AnetteV

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om AnetteV

  • Bursdag 05/02/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.pinscherlove.weebly.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Tvedestrand
  • Hunderase
    Dvergpinscher x 3

AnetteV's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en onkel som er arkitekt, han lager tegninger på dette i dag. Så da blir det kommunehuset i morgen, men bilder og tegninger. Så får vi bare høre hva de har å si! Håper de kommer med et konkret svar som vi kan forholde oss til!
  2. Fikk forresten en slengkommentar på et annet forum.. Det ble hentyda at vi har en sigøynerleir her.. Fordi det ser bomba ut på utsiden osv. Her er forklaringen på det (bare så ingen tror dette handler om noe annet en hundegården): Vi kjøpte dette huset for ikke så lenge siden! Vi kjøpte det av en somalisk dame med burmesere som leieboere! Vi har pusset opp ALT innvendig. I sommer har vi renska hagen som var FULL av søppel, gammelt skrot, ved og kompost. Vi har fjernet en 12-13 hengerlass med dritt fra hagen! Persiennene har vi nettopp kappet av for å fjerne, de var nemlig pill råtne og kappe de var eneste måten! De skrues ned fortløpende!
  3. Takker folkens! Jeg skal på kommunehuset i morgen når de åpner og få klarhet i dette!
  4. Han har sagt at han ikke vil ha hverken gjerder, hunder eller hundegård! Jeg blir sååå lei meg når jeg forsøker å gjøre alt godt for å beholde nabofreden! Hadde jeg bare gjerda inn plattingen min så kunne han ikke sagt noe! Eller hvis jeg hadde bundet hundene i gjerdet... Meeen, han hadde nok funnet en lov for det og!
  5. Jo det går fint ann. Tanken med hundegården var å unngå dette. Jeg har dvergpinschere! De er avlet for å varsle når det kommer folk! Mine er det utrolig LITE lyd i, men tror nok at de ville blitt verre om de fikk "passe på" hele tomta! Nettopp derfor jeg satt opp denne, for å skåne naboene! Sa til ha at uansett hvor mye jeg gjør eller hva jeg gjør for å ha et fint forhold til dere så er det umulig å gjøre deg fornøyd. Han svarte: JA!
  6. Ja, etter som jeg har forstått i dag er det max 1.5 meter. Det er ikke noe problem, for da er det bare å sage av stolpene litt. Er ikke sameie/ borettslag, så er ingen spesielle regler utover vanlige bestemmelser. Å ha den 3 meter unna tomtegrensen er umulig da hagen er ca 7 meter bred bare! Bor i rekkehus. Spurte naboen om det hjalp om jeg flyttet den, tok av taket ol. Men nei, han likte hverken hundegården eller hundene så han ville helst ikke ha noen av delen i hagen.. Hagen -MIN-
  7. Naboen mener vi må søke om byggetillatelse for å sette opp denne hundegården. Noe vi selvfølgelig tar til etterretning. Så kommunehuset blir første stopp etter barnehagen i morgen tidlig! Bare lurte på om noen har peiling! Ha i mente at vi bor i rekkehus. Mål: Lengde: 396 cm Bredde: 225 cm Høyde: 182 cm Ca 9 kvm. Hundegården står inntil levegg og gjerde som skiller tomtene. I tillegg har naboen levegg ut mot hagen også. Hundegården står 3 meter fra husveggen vår og går i ett med leveggen høydemessig. Hundegården har pressenningstak. Kvadratmessig er hundegården akkurat like stor som et partytelt! ( og nesten samme mål som parasollen til naboen! Hehe! ) Den er ikke fastmontert på noe vis og er flyttbar Bildene er tatt fra alle vinkler og det sistee som er tatt lengst unna er fra veien på andre siden av naboens tomt. ( Se bort i fra kaoset med markiser og div skrot, vi holder på å fikse på utsiden! ) Tatt fra innerst i hagen mot husene. Tatt fra andre siden av naboens tomt, mot oss.
  8. Gruppe 1, Bruks-, hyrde og gjeterhunder Basert på utseende australian kelpie. Men det blir nok aldri en gruppe 1 hund her i hus. Gruppe 2, Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder Gruppe to er "min" gruppe. Har 3 dvergpinschere, har hatt berner sennen, kunne tenke meg dobermann. Liker GD, fasinert av kaukasisk ovtcharka... Osv! Gruppe 3, Terriere Her er min lille "hemlighet!" yorkshire terrier! Hihi! Synes de er sååå søte! Gruppe 5, Spisshunder Utseendebasert, HELT KLART akita! Gruppe 6/4, Dachs-, drivende- og sporhunder Rhodesian ridgeback! Gruppe 7, Stående fuglehunder Weimaraner, korthår. Gruppe 8, Apporterende hunder Portis, iiiingen tvil! Vært fasinert av de vakre vesene leeenge! Gruppe 9, Selskapshunder Tsjekkisk rottehund! Love'em! Gruppe10, Mynder Vaaaanskelig, elsker mynder.. Nesten alle! Men velger italienr'n!
  9. Fikk du noengang varene dine?? Litt nysgjerrig!
  10. 3 hunder er da ikke nok!?? Må jo ha 4, det er et jevnt tall! Haha, synd gubben ikke er enig! ;)

  11. Så gøy at du skal ha valp fra Lena! Hun har flotte hunder og er ei alle tiders jente! :)

  12. Rase: Dvergpinscher Navn: Wishmaster's Christian Dior Kjønn: Hanne Alder: 20 mnd Farge: Black/tan Kennel: Wishmaster Beste utstillings utstillingsresultater: 2 x BIR valp, 2 x BIM valp, 3 BHK. Rase: Dvergpinscher Navn: Pito ( Moffe til vanlig!) Kjønn: Hanne. Alder: 17 mnd. Farge: Tan Kennel: - Beste utstillings utstillingsresultater: 2 jkk, HP. Rase: Dvergpinscher Navn: Wishmaster's Fabulous Angelina Kjønn: Tispe Alder: 9 mnd Farge: Black/tan Kennel: Wishmaster Beste utstillings utstillingsresultater: 3 jkk.. ( ikke helt sikker) Fra venster: Dior, Angelina, Pito
  13. AnetteV

    Aron- portis

    Åååååååå SÅÅÅ NYDELIG!! Ønsker meg en sånn asså! Portis er klar favoritt om jeg skal ha en tilleggsrase..
×
×
  • Opprett ny...