Gå til innhold
Hundesonen.no

dorab01

Medlemmer
 • Innholdsteller

  679
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

2 følgere

Om dorab01

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Yorkshire terrier

Nylige profilbesøk

5,262 profilvisninger
 1. dorab01

  NKK Bergen 11-12 april, 2015

  mange hunder er egentlig 9 men for vel pass til 3 så da blir det 6. 2 eller 3 skall stilles. er det noen som vet om det er mulig å leie camping vogn ? føler meg egentlig litt mer komfortabel med camping vogn. Men kanskje det faktisk er billigere å ta bil og overnatte på hotell om det er tillatt å ta med 6 det er små hunder som kommer til å være i bur i løpet av natten og ikke alene da de blir tatt med på utstillingsplassen. Noen som vet om hvilken hoteller som tar hunder i nærheten av bergen?
 2. dorab01

  NKK Bergen 11-12 april, 2015

  Hei alle sammen:) Nå som jeg fikk res cert på nkk kristiansand i helgen driver jeg og vurderer å dra til bergen he he. Men har noen tekniske spørsmål hvordan er det å kjøre over fjellet med campingvogn? eventuelt hva gjør dere andre som har flere hunder hjemme? uff dilemma hvor sover man om man har mange hunder? er det noen hoteller som tillater mange hunder? hvilken i så tilfelle?
 3. dorab01

  Nkk kristiansand hvor?

  ok tusen takk
 4. dorab01

  Nkk kristiansand hvor?

  Hei alle sammen vurderer å dra til nkk kristiansand noen som kan fortelle meg hvor det er? altså nærmeste adresse slik at jeg kan planlegge kjørelengde osv .. tusen takk
 5. dorab01

  Vom-/våtfôrleverandør, Vestfold

  Hva med provit frossen for tilsatt vitaminer. Bruker det på mine og de elsker det. Blander storfe vom og kylling og porsonerer det i en kilos poser. Genialt hundene er fine i pelsen avføringen og tenna. Ga de faktisk tørr for da jeg gikk tom. Og nå har han ene blitt dårlig av det noe han aldri er blitt av provit sin. Synes vh har tapt seg noe voldsomt og etter flere år gikk jeg altså over på provit og er stor fornøyd
 6. Hei Renate kjøpte mye på sandvika eneste stedet jeg kjøper og har ikke opplved noe is inni pakken i det hele tatt. Veldig bra kvalitet og elsker foret! Mine hunder har virkelig blomstret opp etter at jeg begynnte å bruke det:)
 7. Tragisk det er bare så uretferdig. Så har du land so ungarn feks hvor amstaffen nå ligger som utstillingshund nr1 vanvittig mange hunder som stilles i klassen og blitt en utrolig populær familiehund. Uten at noen i det hele tatt tenker på "kamphund" utseeende. Jeg jobber på oslo s til alle døgnets tider. Og det er så mange narkomaner som går rundt med amstaff eller amstaff mikser. Har sett de vokse opp fra valp til voksen støtt og stadig ingen tar og avliver disse politiet ser de også men gjør ingenting men den stakkars svenske familienhunden skulle bøte med livet i trondheim. Det er uretferdig og jeg er veldig redd for at dette kommer til å ta andre raser etterhvert også om vi ikke kjemper i mot dette! Se vi er på godt vei å ende som i danmark snart om vi ikke står samlet og kjemper! For min del er det ikke amstaff som jeg selv hadde lyst på men en dogo argentino som jeg også har blitt frarøvet muligheten å bli kjent med desverre og hvorfor det finnes va 2 eksemplarer av rasen i norge men allikevel så skall den bli forbudt hvorfor det vet jeg faktisk ikke ikke er det en ulvehund utseende type og jeg synes ikke den ligner overhode på en amstaff jeg da.
 8. dorab01

  Ville du importert gatehund?

  Jeg vet faktisk ikke realiteten hvor mye disse hundene lider. Jeg er fra Ungarn og tillbrakte alle mine barndomsommere hos min bestemor som også var utpreget hundemenneske. Jeg tillbragte dag og natt i parken utenfor leiliheten hvor alle hadde hund. Det var i basisen ca 10 løshunder som bodde i parken som ble foret regelmessig av hundeierne i parken de fikk vaksiner og ble sett til av dyrlege som ble gjort gratis Vi var alltid en liten gjeng som møttes både unge og pensjonister og mange ganger ble mange av løshundene med oss på tur. de var blitt kastrert og sterilisert som ett tilltak som ble gjort mot løshunder. En dag fant jeg en bitte liten valp som viste seg å være blanding av enten amstaff eller pitbull blandet med dachs. Den beholdt mine besteforeldre og den lever sine glade dager ennå i en alder av 12 år har den ikke vert syk en dag og er løs sammen med de andre hundene i parken både løshunder og eide hunder dette kan være alt fra blandingshunder til høyt premierte utstillingshunder. Det har faktisk ikke forekommet en gang på de 15 årene jeg har vert der. jeg kan ikke telle en gang hvor mange ganger jeg har møtt på agressive hunder her når jeg har gått tur med mine. Så jeg er faktisk ikke sikker på at de skrekk bildene som florerer på internett er realtiten. Jeg vet om mange pensjonister som elsker å ta seg av gate hundene og gate kattene i øst europa og mange annser det som er særdeles viktig arbeid de gjør. De anser dem nesten som familien sin og tilbringer mange stunder sammen med de. Så at en hund faktisk lever i frihet er det menneskelig gjøring av hunden? Er det ikke dette de er lagt til. De ble jo født der de ble ikke sluppet ut av ett godt hjem i voksen alder. Og det skall sies avliving har fenomenalt høyt terskel i østeuropa det er veldig veldig få personer som avliver bare fordi de ikke gidder mer.
 9. dorab01

  Gammelt matvrak hopper over mat ..

  tja jeg vet ikke begynnte dette her i vinter? Jeg har opplevd nå de to siste vinterne mine at eldste tispene mine ikke spiser . Jeg tenkte aldri over det som ett problem egentlig, helt til min ene hund svimte av faktisk pga av for lavt blodsukker! Så nå er jeg veldig obs på dette de ble faktsik ganske syke av det begge tispene. Og sånt skjer når det er kaldt ute og de fryser. Jeg begynnte å ta på dem pysj inne og da begynnte de sånn smått å spise igjen. Jeg har aldri opplevd lignende på hannhunder så vi for se hvordan det går denne vinteren. Foreløpig er det jo ikke så kalt.
 10. dorab01

  Kiss the animals goodbye

  Tragisk og vondt kommer aldri til å se den videoen. Jeg driver jo med dyr mange forskjellige og har ennå til gode å avlive ett dyr. Min gamle katt ble avlivet med min mann tilstedet da hverken jeg eller mamma orket. Hun var da 16 år gammel og hadde veldig sterkt spredd brystkreft desverre. Men jeg gruer meg til noen av mine hunder skall dø. Jeg håper nesten de kan dø en naturlig død av alderdom. Da jeg rett og slett for hetta av tanken på å avlivet ett dyr. Samme med hestene mine ingen skall noensinne slaktes aldri. Selv om det er sterkt konkurerende hester som kan få mange skader skall ingen til slakt! Heldighvis er det ytterst få trenere i norge som slakter gallophester det er kun 1-2 jeg vet om som har det som "vane". Så selv om verden tror det er vanlig med gallophester er i et heldighvis ikke det! men mine skall få slippe denne siste reisen. Selv om min kjære trofaste hingst skremte oss veldig her på høsten med en stygg skade. Så har det heldighvis ser det ut som blitt mye bedre og veterinæren mente at den blir helt bra igjen:)
 11. Jeg vet ikke hvor dere kjøper men på sandvika koster natures choice 29 per kilo. Det er for meg mye billigere en vh. Mine elsker foret og siden det er tillsatt frukt og grønt så for de i seg litt andre ting en ved vh. Mine sliter veldig med å spise vh om vinteren og ofte orker de rett og slett ikke å spise mer en en liten bit og det er for lite rett og slett og der er natures choice redningen!
 12. dorab01

  Hundehold i tyskland

  Verst i sverige faktisk. Hadde med meg valp på ti uker (for noen år siden) og skulle kjøpe ett eller annet på bensin stasjonen og luftet henne ute mens mannen tanket bilen, jeg fikk ikke ha henne med meg inn ikke på armen en gang for å kjøpe meg skjokolade.
 13. dorab01

  Aud Stokman med nytt navn?

  Jeg tenker litt sånn at navn her eller der så vet jo de fleste hvordan hun faktisk ser ut! Jeg har sett henne mye på utstilling og diverse steder og hos meg blinker varselslampene med en gang jeg ser en person som bare lignner i hundeiljøet. Det var en rtelativt ufyselig ny person på ett raseforum og vedkommende lignet veldig på Aud (bilde lå ute) og ett øyeblikk var jeg overbevist om at dette var henne (noe hun selvfølgelig ikke var) Men navnet spillte ikke så stor rolle der. Så det jeg vill si med det er at når vedkommende faktisk skall plukke opp valpen så snakker man jo med vedkommende og de aler fleste oppdrettere her i norge kjenner henne vel igjen?
 14. dorab01

  Spørsmål om afghaner - myndefolk!?

  He he dette kommer til å høres helt teit ut og nei det er ikke reklame for egen rase dette her aldeles ikke og ja egentlig fryktelig unødvendig å nevne i en tråd om afgahnere men du lurte jo på en mini versjon av disse. Med tanke på pelsstel så hav vi jo yorkshire terrieren.Mye lettere pelsstel på disse en afgahner og lang silkepels bruker de samme produktene som på afgahner og ikke røyter de heller:)
 15. Jeg synes han hadde ett rå kult navn fantastisk!
×