Gå til innhold
Hundesonen.no

Michellus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,340
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Michellus last won the day on 22. September 2017

Michellus had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,076 Excellent

Om Michellus

 • Rang
  \ o /
 • Bursdag 11/30/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://togalebelgere.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Berger belge
 • Mine dyr
  Woodshine's Nija "Angus"
  Belgisk fårehund, groenendael født 13.03.2011. Nåværende kosegris og sofahund: Skal bli lydighets- og brukshund når han blir stor.

  Nanduhria's Istion "Alice"
  Belgisk fårehund, groenendael født 3/4-13. Skal også bli lydighets- og brukshund når hun blir stor :)
 1. 2 er enklest og greiest for min del, men 3 går det også. Bikkjene får dog ikke leke i hagen, nei (fyf.. jeg eksploderte i latter i det fullstappa toget på veien hjem).
 2. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Angus: Helt normal valp, men fikk litt sjokk over hvor valp han var. Ser man bort ifra destruktiviteten hans (et bord måtte bøte med livet), var han egentlig en superenkel, sosial og god valp som sjarmerte alle han møtte. Det er synd at jeg har ødelagt så mye for oss selv, for vi kunne vært så mye lenger enn det han er nå. Alice: Aner Ikke. Hun kom til meg som 9 mnd gammel. Gikk (går) ikke pent i bånd, har noe sosial usikkerhet pluss en del vakt/vokt. Noe helt annet enn det Angus er. Ellers veldig enkel å trene med og ha med å gjøre hverdagslig. Leliana: Vel, ser vi bort ifra at hun spiser sokker og har klart å bli hasteoperert for det, er hun ekstremt enkel. Hun er valp, liksom, men samtidig så enkel å ha med å gjøre. Sklir godt inn i flokken. Den sosiale usikkerheten hun arvet fra sin mor jobbes med.
 3. Hvor mange hunder har dere - og på hvor mye plass?

  4 hunder og 3 voksne på 140 kvm enebolig. Det fungerer greit!
 4. Crap—lista. Filmene som du aldri skulle sett...

  Sharknado 3. Kanskje den er dårlig, fordi jeg ikke har sett de to første?
 5. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Nysgjerrigheten min blir alltid pirret av "Du får ikke lov" når det kommer til film. Hva er det som er så farlig, som gjør at den er ulovlig, tenker jeg da. Men akkurat A Serbian Film forstår jeg veldig godt. Cannibal Holocaust forstår jeg ikke hvorfor var ulovlig. Ellers liker jeg å se (skrekk)filmer som er klassifisert som kontroversielle eller "syke", fordi jeg føler meg utfordret. Jeg skal klare å se den og jeg blir alltid nysgjerrig på nettopp hva som er så kontroversielt og sykt. Men ja. Gode skrekkfilmer. Vanskelig å finne. Jeg vil bli like redd som jeg ble da jeg så Forbannelsen på kino, da jeg var 12-13. Da klarte jeg ikke se meg i speilet, se under dyna eller ta meg selv i bakhodet i et par måneder. Jeg har ikke klart det siden, og det irriterer meg. Liker folk mocumentaries? I så fall kan jeg anbefale V/H/S og Noroi: The Curse. Sistnevnte er japansk, men den er hella-bra! V/H/S 2 kan anbefales til en viss grad. Eneren er best. Unfriended var også litt morsom.
 6. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Neeei, ikke noe å tenke er urettferdig, synes jeg. Det er, som sagt av flere, ment å sjokkere, og er ikke hva jeg vil kalle direkte skrekk. Just like Humen Centipede. Noen som har sett 2'ern av den, forresten? 1'ern ble plutselig kjedelig i forhold.
 7. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Om den satt en støkk i deg, må du ikke se A Serbian Film. Jeg angrer, spesielt når det kommer til en velkjent scene i filmen... Om noen vet hvilken scene det er snakk om, men ikke har sett filmen, vit at man ikke ser noe i det hele tatt. Jeg synes ikke slike filmer som THC eller ASF kan klassifiseres som skrekk. Dette er mer sjokkere for å sjokkere filmer, og derfor imho ikke skrekk. Jeg har sett mye Lars von Trier filmer i det siste. Antichrist er vel hva man kan begynne å definere som skrekk. Ellers synes jeg The Conjuring og 2'ern var hyggelig å se etter flere år med møkkaskrekkfilmer. The Visit er også veldig bra, om man liker morsomme skrekkfilmer.
 8. Hund til aktiv turbruk hele året

  Alle valper er solgt og er trygt plassert i sine egne hjem. Jeg tenker også langhårsbelger kan passe. Angus hadde elsket et sånt liv. Han hadde kanskje ikke hjulpet til med å trekke, men det er en annen sak.
 9. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Er det mulig.
 10. Liv i stua, høsten 2017!

  Vel, det tok jo ikke lang tid. Mamma, som allerede har gått en del turer med Sera vil ha henne. Hun får en del hjelp av meg med trening og slikt, men har god følelse på dette. Jeg digger at jeg får henne i familien og til en viss grad får trene med henne, for det er mye luft under beina hennes.
 11. Hvilke språk er som musikk i dine ører?

  Spansk. ❤ Ingen over, ingen ved siden av. Ellers engelsk, gaelic (både skotsk og irsk) og welsh. Det er sikkert flere andre vakre språk, men det er disse jeg kommer på i farta. Portugisisk takler jeg ikke. Samma om det er brasiliansk eller fra Portugal. Aner ikke hvorfor.
 12. Liv i stua, høsten 2017!

  Mye har skjedd siden sist. Iron Bull kom tilbake etter et døgn, da han har egne meninger om ting, som sin far. Dette skremte ny eier, så han kom tilbake. Tråden oppdateres i dag, da han ble solgt igjen. Først ute var den rolige og herlige Varric, som nå heter Chico. Han flyttet til min arbeidskollega som førstegangshund, og det har gått over all forventning. De har ingen konkrete planer, annet enn å gå masse tur og ha det gøy, og det ser ut som det allerede innfrir. Nestemann ute var Dorian, som nå heter Zlatan (noen er fotballfans i familien). Han bor i Sarpsborg i en stor familie, noe han passer bra til. Fruen i husstanden er overrasket over hvor lærevillig han er, og vil gå mer kurs. Jeg har anbefalt bronsemerkekurs og eventuelt rally. Neste valp ute var Blackwall, som heter Warden. Hannhunden som var mest usikker. Han bor hos min andre arbeidskollega som har mye erfaring med hunder med vokt. Kollega er veldig positivt overrasket over hvor raskt han lærer ting og hvor ivrig han er på å få godt. Kånå vil trene agility med han. Cullen var nestemann ut, og han heter Nano nå (som er morsomt, da han er den største hannhunden i kullet). En supersnill og sosial hund som også har flyttet i Mosseområdet til en familie på 3. Han blir en aktiv familiehund. Nestemann var en tispe. Cassandra, som nå heter Sandra bor hos en dame i Moss. Hun skal bli en aktiv turhund og prøve potene sine i lydighet og spor. Ny eier gir meg masse tilbakemeldinger om hvordan det går, og jeg liker det jeg leser. I dag flyttet hunden jeg gjerne skulle beholdt selv. Dette er første valpen jeg har fysisk begynt å grine over å ha flyttet. Iron Bull, som ser ut til å bli hva jeg anser som min drømmehund, flyttet i dag til en familie som har stor erfaring med denne typen hund. Det var full klaff mellom eier og hund, og det føles som en god match. De skal ha en løpekamerat til sønn på 16 og får vil ha en lydighetshund og turkamerat. Jeg mener sterkt at han vil passe bra til det. Dette betyr at vi har to tisper igjen. Leliana blir værende her. Hun opererte ut en sokk fra tynntarmen for en drøy uke siden, forresten. Hun passer godt inn i flokken her. Sera bør komme til noen som ønsker å jobbe mer med henne. Hun er noe usikker sosialt, men jeg (og flere som har møtt henne) mener hun kan jobbes med. Spørsmålet er hvem som eventuelt vil ha den jobben.
 13. Er det ulovlig å fjerne ulveklør?

  Det var det jeg også antok, men dæven så vanskelig det var å finne informasjon om det. Nå kan det hende søkekunnskapene mine er dritt, da.
 14. Er det ulovlig å fjerne ulveklør?

  Det var det jeg trodde, men det var overraskende vanskelig å finne konkret informasjon om det.
 15. Ja, ref overskrift? En valpekjøper som lurer på hvorfor jeg ikke har fjernet ulveklørne til den ene valpen. Ulveklør er ikke en feil på belgeren, og personlig synes jeg ikke noe om å fjerne de, før det eventuelt blir et problem.
×