Michellus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,318
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om Michellus

 • Rang
  \ o /
 • Bursdag 11/30/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://togalebelgere.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Berger belge
 • Mine dyr
  Woodshine's Nija "Angus"
  Belgisk fårehund, groenendael født 13.03.2011. Nåværende kosegris og sofahund: Skal bli lydighets- og brukshund når han blir stor.

  Nanduhria's Istion "Alice"
  Belgisk fårehund, groenendael født 3/4-13. Skal også bli lydighets- og brukshund når hun blir stor :)
 1. Helt klart. Dette med å gå tur i bånd jobber vi faktisk med, men helt klart at de trenger mer. Mosseporten var ingen dum idé, gågata i Moss funker også, der er det også sikkert folk som vil hilse på dem. Veien utenfor huset har minimalt med fortau og høy trafikk, så det får komme etter vi har gått litt i bånd. Redd for påkjørsel.
 2. Bildene er så nydelige. Tusen takk, @Belgerpia! Om noen vil låne belgervalp i noen dager eller uker, er det bare å sende PM. Hjelp med sosialiseringen settes pris på, da jeg, grunnet jobb og uplanlagt kull har begrenset med tid. De trenger helt klart tid alene, og fortjener det. Seeing Red, som nå heter Chico storkoser seg i nytt hjem. Han er med på lange turer i skogen, lærer seg triks og ser på fotball med "far".
 3. Det sier jeg ja, tusen takk, til! Det setter jeg stor pris på. @Snøfrost Jeg takker for tilbudet, og setter stor pris på det, men det blir nok noe langt unna for oss nå om dagen. Belgerpia tar helt klart smashing bilder! Bare se på bildet av Angus rundt 8 uker gammel. Og ja, jeg vet at bildene må oppdateres. Det er tre problemer med å få tatt pene bilder og det er mine fotokunnskaper, at jeg jobber når det er dagslys og at siden dette kullet var 100% uplanlagt og et uhell, er det begrenset med penger som kan brukes. Det kom fra hundekontoen vi har, men den er skrapa nå, så alt kommer fra egen lomme, som også er begrenset. Å spare penger til uforutsette utgifter (og dette er den ultimate uforutsette utgiften, spør du meg) har gjort at vi klarer oss, men det er trangt, ja.
 4. Vi hadde noen mål som utgikk på grunn av ny jobb, flytting til en annen by og årets åtte største overraskelser. Angus Stilles på trippel utstilling i Moss. Han er vakker, og jeg vil jakte litt CERT! Konkurrere i rally. Vil opp til klasse 3. Gå mer spor. Han er tross alt flink. Gå pent i bånd. Konsekvent (mer note to self enn til Angus). Alice Stilles ut. Målet er gul/blå. Konkurrere i rally. Klasse 3 er målet. Konkurrere i LP. Vi setter opprykk til klasse 2 som mål. Debutere i bruks. Godkjent er målet, opprykk er kult. Gå pent i bånd. Sera Delta på ett valpeshow (noe jeg aldri har gjort før). Miljøtrene masse! Utvikle lek, lekerutiner, belønningsrutiner. Generalisere dette overalt. Jobbe med grunnferdigheter HD, AA og øyer. Vet ikke om jeg rekker MH I 2018. Lære valpen å gå pent i bånd fra starten.
 5. Hjertet mitt klarte ikke si nei... Den krøp for langt under huden på meg. A Friend of Red Jenny - Sera blir boende. Hun minner meg for mye om en overlykkelig Angus til at jeg klarer å la henne flytte. Hun skal få vise seg i LP, rally, bruks og muligens RIK i form av FH og/eller SL.
 6. Ikke mye. Kjøper trakk seg, så nå sitter vi her med 7 valper som er 10 uker gamle. De er herlige, sosiale, nysgjerrige, lekne og nydelige hele gjengen, men merker det er vanskelig å gi alle det de nøyaktig fortjener.
 7. Ja. Det blir spennende og jeg gleder meg til å følge han opp. På tirsdag kommer en fra andre siden av landet som ønsker hannhund! Han blir en aktiv hund brukt til gjeting og bruks!
 8. Jeg vil først beklage at jeg ikke har sendt PM eller svart de jeg skulle. Det er mye om dagen, og mye går i glemmeboka. I dag reiste Seeing Red, også kjent som Varric. Han reiser til min arbeidskollega som er førstegangseier. Varric er en kosete og glad valp. Selv hos veterinæren søkte han kontakt med folk rundt og logret og koste seg, selv mens de stakk han med mye rart. Varric er jeg sikker på vil passe dem bra.
 9. Ja. Ja, det er dere.
 10. Tusen takk for det, og ja, det betyr det! En skal vi beholde selv. To av de er garantert solgt, mens den siste er litt usikker enda (en i familien).
 11. Takk. Jeg har en god oversikt over disse linjene selv, og vet at det er flere gode brukshunder som har kommet ut fra begge "sidene". Jeg har opprettet en ny annonse (den gamle går ut hvert øyeblikk) og har endret den til så og si det samme som du har skrevet, fordi jeg er veldig enig. Jeg er møkk dårlig på slikt, merker jeg. Setter pris på all hjelp jeg kan få! Har skrevet til en nå, vurderer den andre jeg så litt mer nøye. Fader at jeg ikke har tenkt på ønskes kjøpt før! Det var @simira som etterlyste finn-kode eller link, mener jeg. Finn-koden er 107879242 og linken er https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=107879242&fks=107879242 om noen ønsker å dele annonsen. Leveringsdatoen er utsatt til onsdag neste uke, kun fordi vi ikke fikk time for valpesjekken før tirsdag. De er da 8,5 uker gamle når de kan hentes, men det får nå heller være.
 12. Det er en idé jeg ikke har tenkt på! Takk for et godt tips! Dette er videoen av Varric som en liten babyfis. Vi har spesielt en (Iron Bull, før mørkeblå, nå svart) som er mer intens, men samtidig også har litt meninger om hva han skal få lov til og ikke få lov til.
 13. Ja, får satse på det, vel? Hmm.. Den merka jeg var litt vanskelig å svare på. Jeg forstår poenget ditt, men samtidig vil jeg jo vise til hva de har oppnådd. Må tenke litt på den, merker jeg! De er ganske søte, altså. Det blir godt, men samtidig vondt å selge dem! Det som er vanskelig, er at mange av de ikke synes det er greit med annonsering av valper. Må skaffe meg en oversikt! Ja, hun har vært behjelpelig til det. Woodshine har jeg ikke spurt, men det skader vel ikke å spørre. Jeg får spørre! Nordberg valpeplaner har jeg annonsert i, men den posten var møkk, så jeg må endre på den. Tror ikke det er lov å poste i NordBelg og de andre gruppene? Må dobbeltsjekke. Quoten din forsvant, @Kangerlussuaq, men jeg har Motorola G4 plus! Crappy kamera er crappy, men jeg fikk noen bedre bilder av dem ute! Spiser mat! 5-kanta drakamp. Dorian Cassandra Når det er kaldt, og ikke er plass i klynga under, passer det greit å sove i en varm jakke. Ikke spør om hvem som er hvem. Valpen til høyre er Sera, men de andre kjenner jeg ikke igjen. Svarte hunder, og sånn.
 14. Føler det samme selv. Så ser den! Ja, det er synd. Ikke er jeg spesielt flink til å ta bilder, så ja. Bais. Jeg vet ikke om jeg kjenner noen som er i nærhet, og jeg er nok på et punkt hvor jeg er avhengig av frivillig hjelp til dette, men skal forhøre meg! Åh, takker for omtanken. Hmm.. liten tur til Telemark er jo ikke umulig. Oppdretter til Alice bor nedover der også. Nei!! Søren, altså! Da må jeg fikse det asap! Leliana er søt, altså. Blir spennende å se hvem vi beholder!
 15. Må også nevne at de ikke selges som arbeidshunder. Jeg blir glad om de kommer til arbeidende hjem, men det viktigste for meg er at de faktisk har et godt og aktivt hjem hos folk som er glade i dem. Jeg føler ikke jeg støter folk unna med alt arbeidet jeg ønsker de skal gjøre med teksten. De er aktive hunder, men jeg ser ikke for meg at disse må til hardbanka bruksfolk.