Michellus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,282
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om Michellus

 • Rang
  \ o /
 • Bursdag 11/30/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://togalebelgere.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Berger belge
 • Mine dyr
  Woodshine's Nija "Angus"
  Belgisk fårehund, groenendael født 13.03.2011. Nåværende kosegris og sofahund: Skal bli lydighets- og brukshund når han blir stor.

  Nanduhria's Istion "Alice"
  Belgisk fårehund, groenendael født 3/4-13. Skal også bli lydighets- og brukshund når hun blir stor :)
 1. Tesla. Hun er sååå søt! Og enig med @Kristiin, for en fin flette!
 2. Ehm.. nei, det hadde jeg ikke. Tusen takk!
 3. Okey, dumt spørsmål incoming.. Ved registrering av kull via Min Side, går det på chip-nummeret? Eller kan jeg registrere dem før de blir chippet?
 4. Gratulerer så mye med et finfint kull!
 5. Vet ikke helt hva det skadeomfanget skal være, annet enn at jeg blir pissy mot dem. HAH! Kanskje det er det jeg skal gjøre fremover? Åpne alle dører i bursdagsdrakten?
 6. Da er valpene 2 uker gamle! De har fått sin første ormekur, har fått klørne klippet totalt to ganger og selvfølgelig fått masse, masse kos. Alle øyer er åpnet, de begynner å bli rimelig flinke til å gå og stemmene testes jevnlig. Tror ikke de ser så veldig mye på detaljnivå enda, men de ser helt klart bevegelser også begynner de å reagere på lyd. Cassandra (hvit). Cullen (lilla). Dorian (orange). Han sier definitivt ifra om han ikke er fornøyd med noe. Iron Bull (brun). Han er den mest kosete og kontaktsøkende valpen av dem alle hittil. Leliana (gul). Sera (lyseblå). Varric (rød). Selv denne gangen viser han at han er en god fotomodell. Blackwall (mørkeblå).
 7. Noen banka på døra mi nå nettopp. Åpner opp, og det er to folk som står der med et hefte de ønsker å gi meg som inneholder informasjon om hva man skal gjøre i en krise. Det står INGENTING om hvor dette kommer fra, og når jeg spør får jeg svar om at det bare er informasjon om hva man bør gjøre i krisesituasjoner. Dum som jeg er, tar jeg imot og de går sin vei. Det er ikke før jeg leser greia litt mer nøye at jeg finner ut at de var fra Jehovas Vitner og kom med et "verden går til *******"-hefte. Jeg er ikke religiøs. Jeg har INGENTING imot religiøse mennesker og jeg respekterer andres tro. Det jeg dog IKKE setter pris på er å få feeda informasjon som viser seg å være noe helt annet enn hva jeg blir forespeilet. Jeg er kanskje sær og en ung drittunge, men dette irriterte meg grenseløst. Nå kommer de sikkert tilbake også, og da får de samme informasjon fra meg. Nå skal jeg gi valper ormekur, ta bilder og kose med dem. ❤️ De er tross alt 2 uker gamle allerede!
 8. Akkurat nå har jeg skrevet en bok til en potensiell valpekjøper. Samtidig føler jeg at jeg har glemt å få med så mye...
 9. Det er jo de som er kule, @2ne! Gleder meg til å se hva slags personlighet de får når de blir eldre.
 10. Herregud, de er fantastisk søte! Tenker det var stas med utvidet hybel, ja!
 11. Da fikk man tatt bilder på en-dagsdagen! Facebook har ødelagt bildekvaliteten, så klart, pluss at mange av de ikke lå i ro. Det er bilde av de fem hannhundene først, så kommer de 3 tispene. Iron Bull. Største valpen i kullet! Cullen. Dorian. Han er så kontaktsøkende når vi ordner med han. Blackwall. Varric. Allerede glad i kameraet. Cassandra. Den minste tispen i kullet, men også hun som er mest fiesty. Leliana. Sera
 12. Klarer ikke slutte å se på den, ta på dem og ta bilder av dem! Unnskyld for shitty mobilkamera, men jeg må bare dele bilde av jentene som har samla seg i en liten koseflokk. Fra venstre: Leliana, Sera og Cassandra.
 13. Magen begynner å komme nå, ja! Blir spennende å følge dere!
 14. Så trist å høre om tispene og den ene hannhunden, @Margrete. Gratulerer med et herlig boyband!
 15. Hadde bestilt noen timer før du skrev. :/ Men takker så mye for tilbudet! Tusen takk for det!