Gå til innhold
Hundesonen.no

Vicek

Medlemmer
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Storpuddel
  • Mine dyr
    Navn: Via- Sharmilas Melita Fiona
    Rase:Stor puddel
    Kjønn:Tispe
    Født:29/07-05
    Oppdretter:Christine Nilsen/Via-Sharmila

    Far: Bastiene Contour “Fridtjof”
    Mor: Sunners Little black Princess “Nora”

Vicek's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, hadde virkelig tro på at ting skull bli bedre nå! Men..
  2. Livet etter operasjonen ble ikke som vi hadde tenkt.. Hun ble aldri noe bedre. Spiste ikke, drakk ikke og hadde tydelig vondt. Fikk også bukspyttkjertelbetennelse. Så i dag valgte vi å la henne slippe og håper hun har det bedre der hun er nå. Siste dagene har vært forferdelig. I tillegg til dette hadde hun også motsatt reaksjon på den beroligende sprøyta hun først fikk, aldri sett en slik reaksjon før. De intense og konstante hylene stikker i hjerte mitt. Aldri mer skal jeg være med på en avlivning på vetrinærkontoret.
  3. Haha! Flira meg i hjel av de bildene av hun og elgen Kjempe herlig!
  4. Takk Slenger med ett nytt spørsmål til dere også. Snakket nettopp med dyrlegen, han hadde fått svar på de to svulstene i juret de også fjerna samtidlig. De var ondartet Men de hadde fått "rene" snitt på de. Det minsket sjansen for at kreften hadde spredd seg, men som han sa, de kunne ikke være helt sikre. Fikk beskjed om å følge med i framtida. Mest vanlig var vist at det spredde seg til lunger, nyrer og lever. Men fikk ikke høre noe spesielt med symptomer annet enn vansker med å puste. Noen som har erfaring? Hva merker jeg om den er spredd seg?
  5. Det virket som det er ganske vanlig her til lands, og når du sier det er et så lite problem hos dere kan man jo begynne å tenke. Veldig rart egentlig. Men det kan jo være som du sier, at de er eldre når de kastreres her. Hun er over 8 år. Da er det kanskje mulig det blir ett problem hos oss, men vi ha jo håpe på at det ikke blir det Gåsa: Veldig uheldig med at såret åpna seg. Håper det gikk i orden oss dere senere
  6. Det har jeg også tenkt på, siden hunden er over 8 år nå. Er det vanlig å få problemer med det relativt fort etter operasjonen eller går det gjerne noen år?
  7. Tenkte på det med at flere legger på seg og forandring av adferd. Har aldri hatt ei tispe som har blitt kasterert, men hører det er flere som snakker om forandring i adferd, og da i både positiv og negativ retning.
  8. Haha, jaja Takk, gjerne! Hun var veldig sliten etter operasjonen, og så var det jo så vondt å ligge. Så det resulterte i at hode og brystkassa låg på gulvet og rompa til værs! Hun fjernet to jursvulster også da. Når dyrlegen åpenet buken på henne, var vist livmora voldsomt stor til å være på denne tiden(midt i mellom to løpetider). Noen som har opplevd det før? Hun har forandret seg i det siste, dårlig matlyst og dermed gått ned i kilo, blitt sur mot andre hunder og er slapp. Ser ut som ett vandrende skjellet, er 62 cm høy og veier nå 17 kg. Dyrlegen mente alt dette hadde med det hormonelle å gjøre, så håper det kommer i "balalse" nå som hun er kastrert
  9. Hei! Prøvde å lete etter tråder som handlet om kastrering av tisper, men fant ikke så mye. Mulig jeg er dårlig til å lete Men uansett, tispa mi ble operert for 4 dager siden og fjernet livmor og eggstokkene. Derfor tenkte jeg å høre litt med dere om har erfaring med kastrerte tisper, hva dere mener er fordeler og ulepmer, positivt og negativt? Når merket dere forandringer på hunden, og når begynte dere å merke det?
  10. Jeg har ei storpuddel tippe på 8 år. Siden jeg var ung når jeg kjøpte henne, undersøkte jeg dessverre ikke linjer og oppdrettere godt nok, noe som har resultert i at jeg fikk en hund med HD(middels) med forkalkninger, entropion og grå stær. Sist uke var vi til veterinæren etter vi oppdaget 2 kuler i juret, det var svulster. Hun plages ikke med noe av dette i stor grad, eneste at hun kan snuble litt her og der pga synet. I hennes tidligere år var vi aktive innen de fleste sportene, vi drev agility, lydighet, freestyle og hun var med på jakt. Aldri har det vært noe problem med motivasjonen, gjør alt for en leke eller godbit. Veldig ivrig, og det var( er) er fryd å trene hun. Nå begynner alderen å merkes, og det skal ikke lange lydighetsøkta til før hun blir sliten og dermed mister konsentrasjonen. Hun her bjeffer når det kommer folk på gården, og det har hun fått lov til. Har en fin av/på knapp, merker hun knapt inne. Når hun var yngre, var hun både høyt og lavt ute. Men dette har endret seg siste årene, og nå ligger hun helst på gårdsplassen å soler seg Så undersøk godt i forhold til linjer før du bestemmer deg. Pudler er som poteten, den kan brukes til alt. Du former den. Herlige hunder! Edit; må bare nevne at pudler, i hvertfall mi liker å være med overalt der det skjer noe. Her sitter vi å venter på at muffinsene skal bli ferdig
  11. Vicek

    Appellmerke

    Glemte å skrive at det var lydighet Okei, da skal jeg gjøre det. Takk for hjelpa!
  12. Vicek

    Appellmerke

    Hei! Noen som vet om det får an å få tatt appellmerke prøven i Trøndelag i tiden som kommer? Tenkte ikke jeg skulle gå kurset, bare ta prøven
  13. Vicek

    Allsidig rase

    Herlig! For en goding :-) Men forskjellen på jaktgolden og labbe? Forutenom utseende såklart. Har lest en del i dag, men synes det blir skrevet så mye forskjellig. Alt er vel individuelt fra hun til hund, men tenker på helt konkrete forskjeller?
  14. Vicek

    Allsidig rase

    Tror jaggu jeg skal ta å lese mer om både jaktgolden og jaktlabrador, virker som noen spennende raser. Å angående at labbene kan fryse, tenkt hvordan min kortklipte puddel har det, haha. Godt vant Jeg bor landlig, så hunden kommer til å gå løs hele dagen, når den ikke er inne. Merker det på hun jeg har nå at når hun er løs hjemme her hele tiden, så har hun ikke den trangen til å "løpe fra seg". Veldig kjekt! Noen som har tips om gode hjemmesider om de to rasene?
×
×
  • Opprett ny...