Gå til innhold
Hundesonen.no

Iner

Medlemmer
  • Innholdsteller

    374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Iner

  • Bursdag 06/08/1970

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Interesser
    Freestyle
  • Hunderase
    shih tzu

Iner's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg bor mitt første år i Tinn Austbygd. Jeg har tre hunder, hvor av en valp. Jeg trener og konkurrerer aktivt og savner så veldig noen å trene sammen med. Bare noen som kan skape forstyrelser og selskap i samme området hvor vi trener. Eller bare noen trygge hunder valpen kan sosialiseres på. Så vidt jeg skjønner er det så og si ingen i hele Tinn som trener hundene sine i det heletatt
  2. Så godt at det kom med til slutt. Da jeg fikk tilssendt glimret det med fravær. De store mesterskapene som Croft, VM, EM er også uofesielle, fordi man slår sammen eller ut klassene. Vanligvis er det kl 1,2 og 3 og man må ha opprykk mellom. Men i de nasjonale og internasjonale konkurransene teller ikke klassene og opprykkene, bare øren ;-) Men Freestyle og HTM som jo er en hundesport regnes til vanlig som brukshund prøve og blir ellers delvis behandlet som det.
  3. Fra Nkk sin side er dette en hemmelighet. Så ikke si det til noen;-) Det er derfor det ikke står i broskyre eller info skriv. Men jeg tørr allikevell røpe at på søndag på dogs for all i hall E vil det fra kl 11 finne sted et norgesmesterskap i Heelwurk to music og freestyle. Dette er en uoffesiell konkurranse, så det er ikke nødvendig å gå å se på ;-)
  4. Det var en veldig bra test for noen år siden, tror det var på Canis. Kanskje den finnes enda. Man fyller ut en det spørsmål og etter at alt var besvart sto jeg igjen med en eneste rase, som jeg på det tidspunktet ikke kunne tenke meg. Men nå etter å ha vært ivrig engasjert i hundesport og trening et par år til, så har jeg faktisk bestilt valp av denne rasen :-)
  5. Det kjenner jeg igjen. Jeg har to av samme rase. En som kan gå langt og en som ikke kan. En som liker å løpe og en som synes det er bare dumt og heller vil tygge på noe. Men jeg liker heller ikke å gå og foretrekker å tygge. Så Lillan får løpe alene.
  6. Iner

    Nye triks

    Anbefaler freestyle. Han ville gjort det bra :-) Neste norske konkurranse er 13. januar i Bø hallen
  7. Iner

    Nye triks

    Så flink han er :-) Hva slags rase er det egentlig?
  8. Hvordan kommer jeg i kontakt med redningshund gjengen i Rjukan?
  9. Har nettopp flyttet til Tinn. Savner veldig noen å trene sammen med. Finnes det noen som trener hund i området?
  10. Hvor er youtube filmene, burdede ikke ligge et sted nå?
  11. Jeg ville ha ønsket at Lillan kunn fulgt meg. Men datteren min har sakt at det kommer ikke på tale. Selvfølgelig tar hun begge hundene om jeg dør, om jeg bare ikke skaffer meg enda flere innen den tid , og det kan jeg ikke låve.
  12. Det jeg trener for tiden minner kanskje litt på longerings trening. Men jeg kan ikke love at det passer for dere. Jeg trener løping rundt en sirkel laget av kjegler. Man starter det med å klikke inn kjeglene som target. hunden går fra kjegle til kjegle. Det klikkes ved hver kjegle og hunden får da selvfølgelig belønning på utsiden av kjeglen ved klikk. Hunden som trener dette elsker å løpe hun har nå kommet så langt at hun løper minst et par tre fire fem runder for hvert klikk, men vi har også holdt på med dette en måneds tid. Det blir mye løping og omsider kan jeg nå stå på midten av sirkelen. Men hunden må selvfølgelig få godbiter eventuelt forkuler for slik trening.
  13. Hvis du vil ha denne rasen nå så kan du være super heldig. Villhundens Sussi eneste hund i klasse 3. freestyle er parret. Om du klarer å skaffe deg en av disse valpene da har du en hund som virkelig kan gjøre det bra innen en hundesport :-)
  14. Det er nok kjempe forskjell på rasene. Mine som går tre 20 min tur i eget tempo eller to turer pluss en tur til gymsalen for å trene, trener mer enn shih tzuer flest. På shih tzu forum sies det at det holdes tilbake hunder. Dvs selges ikke til folk som overtrener. Nå har begge mine middels grad av HD og jeg merker en kjempeforskjell på HD med og uten forkalkninger. Det hender han med forkalkninger må bæres opp till to tredjedeler av turen. Mens lille frøkna løper kontinuerlig frem og tilbake. Når de er i form og ikke slitne, kan lillefrøkna leke rundt i huset med baller og sloss om hun kjeder seg. Men det er klart hunder sover mye, dette varierer vel også med hva slags bruk hundene er avlet til. En på jobben som lufter sine hunder skjeldent(huskyer) påstår at de gjerne sover et døgn og derfor ikke trenger å luftes så ofte. Så hvor mye hunder skal sove vil nok variere. Men små hunder er jo ofte avlet til selskap og bør vel derfor være våkene der etter.
×
×
  • Opprett ny...