Gå til innhold
Hundesonen.no

kelpiejenta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kelpiejenta

  1. Jeg er konstant på jakt, send meg gjerne en pm. ?
  2. Da min ene hund fikk lus for flere år siden, fikk hun to kurer med Expot. Jeg trodde hun fortsatt hadde lus, for hun sluttet ikke å klø. Hun klødde av Expoten...
  3. Rase: Australsk Kelpie Kjønn: Hannhund (men, jeg er ikke fremmed for å ta tispe om jeg ikke har noe alternativ og oppdretter vil ha meg som valpekjøper) :-) Farge: Spiller ingen rolle, selv om rød ligger mitt hjerte nærmest. Størrelse: Helst innenfor standarden, helst mot max enn mot min. Jeg har meldt interesse for et kull, når det blir vet jeg ikke 2016 eller 2017? Oppdretteren har jeg stor tro på, helsetester og følger godt med på rasens utvikling. Det blir min nye konkurransehund i spor og lp, samt utstilling, men det siste er ikke det aller viktigste(selv om jeg synes det er gøy også).
  4. Det kan jammen ikke være lett å være "gammel traver" her inne heller. Jeg er av de som leser mye, men ikke kommenterer noe særlig. Min oppfatning er, at om noen av de som har vært her lengst kommenterer noe, da hopper det inn flere med eder og galle innlegg mot disse. Og det skjer gang på gang! Så dette med å føle seg inkludert, det starter vel gjerne med en selv? ;-)
  5. Anton er påmeldt på lørdag , og har selvfølgelig begynt å røyte. . Skit samma, vi er bare listefyll uansett. ?
  6. Hengelås på buret? Jeg hadde Variocage før og låste burene når jeg gikk ifra hundene i bilen. :-)
  7. Velkommen til verden! :-) Så utrolig artig med alle eksportene!
  8. Vi skal betale ved innsjekking ?? Gleder meg til å bo der altså, selvbetjent frokost og greier!
  9. Vi kommer, men skal ikke stille ut. Jeg er utnevnt i stevneleder. Anton skal hilse på Sofia og få seg nye bilder i kelpiegallery. :-)
  10. Gratulerer igjen Anette! Hun er rett og slett nydelig, og er heldig som har kommet til deg! :-)
  11. Vi pleier å trene med klubben på Torpomoen, når det blir bart der. :-)
  12. Gratulerer Anette! Gleder meg til å se denne stjerna live! ??
  13. Altfor spennende...... *skalikkeha, harikkesattsegpåliste*!
  14. I år hopper vi over, selv om det alltid er hyggelig å møte Kelpiefolket. :-)
  15. Vi ble såpass mange herfra ja! ;-) Jeg gleder meg noe helt vilt iallefall !
  16. Willy hadde ikke behov for å ta igjen sånne amatører han. ;-) Tror hun innroperen var lite imponert når jeg skulle stille meg foran Groendalen da de skulle organisere oss.. Hun ropte jeg nr 1, og jeg så vel ikke hvor hun pekte. Dette plukket nok Willy opp, og skjønte at vi var helt lost! ;-)
  17. Da var det nok meg! :-) Jeg spionerte fra orkesterplass, så nå vet jeg hvem du er også. :-) Fikk øye på hundene dine først da,;Whippet og Saluki?
  18. Anton var sikkert kjempeglad for at Willy ikke var interessert! ;-) Gratulerer med 3. Big, han er flott! Gratulerer til alle fornøyde! Og spesielt lille Lykke med Big 4 fredag! Lørdag fikk vi flat rød, da Anton lekte Australsk Elghund med halen sin. ;-) Men, det vær bedre en fjorårets gulsløyfe! I går ble han BIR, med super fin kritikk( som ligger hjemme). :-)
  19. Så hyggelig med egen heiagjeng! :-) Håper vi overgår fjorårets gulsløyfe da! ;-) Skal se om jeg rekker dere på fredag!
  20. Jeg trodde også at det kom flere.. 4 fra deg, en fra Anne, en fra meg og to fra Brigitta. Norden er i overtall! ;-)
×
×
  • Opprett ny...