Gå til innhold
Hundesonen.no

LilleZara

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,975
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av LilleZara

  1. Zara fikk på fredag som var,å hadde ingen bivirkninger :) Frost har fått i dag,da hun kom hjem på mandag fra "ferie" hos eieren i en måned. Hun spydde litt på trappen da vi kom hjem fra en liten tur. Og virket litt rolig når vi kom oss inn,så hun er nok litt kvalm. Håper bare vi slipper diaré!

    Hvor lenge etter tabletten er tatt er det trygt for hunden å spy? Her gikk det bare en halvtime,så litt redd den ikke har løst seg opp. Kom ikke mye oppkast,og det meste så ut til å være vom i fra frokosten. Noen som vet?

  2. For min del så prøver jeg i håp om å få litt finere hud:) Og jammen meg så var flere røde flekker borte når jeg våknet i dag,flekker som har plaget meg i dagevis:D Men det kan selvsagt være helt tilfeldig også :P Jeg prøver meg også på noe som heter Ice Facial,så det kan jo også spille inn:)

    Jeg synes dette er fascinerende og spennende. Morsomt å prøve:) Selv om mannen min synes jeg er såååå teit som prøver sånne ting:p

  3. Vil vel strengt tatt heller si at ting som kurerer "alt" er verdens mest gigantiske varsel-signal for BAMBUS / BULLSHIT.... :P Kokosolje har vært populært i sånne "supermat" og "raw food"-kretser. Når legen min fikk alternativ-dilla for mange år siden skulle hun bl.a ha meg til å smøre kokosolje under armene fordi det fungerte kjempebra som deodorant når jeg hadde eksem. Jauda du. Den skulle forøvrig være helt utmerket til å lage mat med, til å smøre huden med som fuktighetskrem, hvis jeg hadde litt i smoothies ville jeg bli superfrisk og hvis jeg vasket håret med det ville det bli freshere. ALT kunne kureres og fikses med kokosolje. Det er ingen ting som er så bra at det kurerer alt, da hadde det vært patentert og tjent milliarder på for lenge siden.

    Jeg er enig,men akkurat dette har jeg lyst å prøve og kokosolje har jeg veldig tro på:) Om dette er et naturlig alternativ som virker for meg,så er jo det supert :)

  4. Den amerikanske legen, Bruce Fife, lister blant annet opp akne, allergier, gikt, kronisk utmattelsessyndrom, søvnløshet og migrene som vanlige forbedringspunkter i boken Oil Pulling Therapy: Detoxifying and Healing the Body Through Oral Cleansing.

    Jeg har lest så utrolig mye bra om dette at det absolutt er verdt et forsøk :) Man kan jo gjøre det i mens man tar morgenstellet,eller sitter å leser på sonen f.eks. Man får tid om man vil;)

  5. Etter at jeg har hatt/har nå 6-7-8-9 dachser omkring i slekten vil jeg nesten bekrefte det :P To brødrepar som jokket på hverandre, og en et tredje hjul på vogna som mistrivdes som plastikkdukke.. :aww: Ellers ei tispe som er rolig og "normal" (sikkert fordi hun er langt i fra normal :lol: ) og ei tispe som fortsatt er valp.

    Har aldri hørt eller opplevd at dette er noe som er typisk for rasen :)

    • Like 1
  6. Vi er så heldige å har to løpetisper i hus for øyeblikket :P (Er egentlig fint å få det gjort da)

    Begge to er ståklare og jokker veldig mye på hverandre. Er det greit å bare la de styre på? De jokker aldri på hverandre ellers,så det er trigget av løpetiden. De blir stresset etter en stund og da bryter vi det selvfølgelig av. Men før de blir det er det egentlig ganske morsomt å se på,men usikker på om jeg egentlig bør la de få lov.

    Jeg har forresten lært ut i fra dette at Frost er en "fort gjort"-jente,og Zara en "gentle lover" :P

×
×
  • Opprett ny...