Gå til innhold
Hundesonen.no

soelvd

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3,631
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    14

Profilsvar skrevet av soelvd

  1. Har mista bankkortet mitt :@

    1. soelvd

      soelvd

      Kan man ta ut penger i bank i butikk kun med vanlig legitimasjon? Virkelig?

    2. (See 4 other replies to this status update)

  2. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

  3. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

    1. soelvd

      soelvd

      Hva har adopsjon med dette å gjøre? Det er forskjell på å skille seg ut og å være komplett nutcase.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  4. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

    1. soelvd

      soelvd

      Det skinner litt igjennom, skjønner du. Og jeg er ikke akkurat alene om å tenke det.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  5. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

    1. soelvd

      soelvd

      Åh, jeg beklager, du ba meg bla videre til et A4-menneske. Så jeg gjorde det. Ang alt sammen så står jeg for det jeg sier, du er velkommen til å sende meg en PM om du har noe mer på hjertet.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  6. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

    1. soelvd

      soelvd

      Det må da finnes grenser for hvor oppmerksomhetssykt et menneske kan være. Alle ser gjennom det. Slapp av, senk skuldrene og vær deg selv i stede for å prøve så hardt.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  7. Fin dag å trene hund på. Om jeg kommer meg ut av pleddet noen gang :)

    1. soelvd

      soelvd

      Ikke glem trening i kveld! :)

  8. Hva er positivt med hundeforum? :S .. Eller poenget?

  9. Dette minner meg ikke om ett hundeforum, men ett hakkeforum. Går det ut på å finne en å hate her inne? En du kan sverte på alt personen skriver? Alle kan gjøre feil, det er ikke fortjent å bli svertet og kjeftet ned av en liten feil. Noen har mer å si enn andre. Det er rart hvor lett enkelte får straff mens de andre gamle-brukerne får holde på med mobbingen som de vil... Og rart er det at de ikke er utestengt om de har holdt på sånn med alle som kommer inn, eller er dette bare personlig perso...

    1. soelvd

      soelvd

      Nå er det umulig å lese alt du skriver, men om du har gjort en feil er det en fordel å påpeke det/beklage. Så får du fort litt mer forståelse.

    2. (See 9 other replies to this status update)

  10. Det vart på ein måte i kaldaste laget å legge seg når det er så kaldt på soverommet at det kjem frostrøyk ut av kjeften... På tide og lukke vinduet kanskje? x)

×
×
  • Opprett ny...