Gå til innhold
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,746
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

MegaMarie last won the day on 1. Oktober

MegaMarie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,156 Excellent

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

23,372 profilvisninger
 1. Maui - Portugisisk vannhund

  Så fine bilder For en søt lyyyyys brun nese! Nesten rosa jo!
 2. Aussien Kendra

  Hun er skikkelig fin Gøy å høre på oppdateringer fra dere! Lykke til på utstilling
 3. Tips til brukshundrase med "mildt" gemytt

  Det blir registrert i Norge, hvis man tar Ul hos de få veterinærene som kan registrere det i Dogweb. Det er ikke så mange, så det er selvsagt mange som ikke registrerer det i Norge. Men det er altså mulig å registrere det i Norge Edit: Eller er LTV noe annet? Edit 2: Haha, ja det er ryggen ja. Nei, det registeres vel ikke, nei. Ellers har Tonje svart på alt angående helse jeg selv ville sagt Jeg ville jo selvsagt også vært opptatt av mentalitet, men jeg regner med du vet hva du skal se etter der selv, @Sprettballen. Problemet med kelpien kan være som @Garp nevner, at de kan havne i stor klasse i agility når de er rett på grensen til medium. De fleste kelpier klarer fint å hoppe denne høyden, men det kan jo bli en ekstra belastning på kroppen og muligens et lite problem i forhold til agility.
 4. «Bruk-og-kast»-mentalitet

  Jeg er veldig enig! Som oftest er det en grunn for omplasseringen. Om det så er at hunden ikke står til forventningene eier har i for eksempel en hundesport, så kan det være at hunden vil få mindre oppmerksomhet eller trening fordi eier hadde et stort ønske om noe mer for den hunden. Da er det bedre at den havner et sted hvor eieren ikke har de samme ambisjonene og vil bli elsket for akkurat den hunden den er, tenker jeg. Da vil det stort sett gangne hunden også å bli omplassert. Men samtidig tenker jeg det kommer litt an på hunden. Min ene er veldig tilknyttet meg, og jeg vet at hun uansett hvor godt hun hadde hatt det, ville ønsket å være med meg. For henne er jeg den viktigste i livet, ikke hva vi gjør, eller hvor vi er osv. Hun vil bare være med meg. Mens den andre hunden min er veldig glad i alle, og jeg er sikker på at hun hadde trivdes veldig godt uansett hvor. I tillegg mener jeg det finnes en grense. Jeg syns kasteballer er skikkelig trist. Jeg håper at om en hund omplasseres, så gjør den ikke det mange ganger, for det tror jeg ikke er så godt for en hund.
 5. Trenger fotomodeller i Trondheim

  Å herregud så fine bilder Håper vi får det til neste uke, jeg har så lyst på slike fine bilder av jentene mine
 6. Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Åå så spennende med NM Krysser fingrene! Tips angående overgira hund, neei. Er det kun på konkurranse hun er sånn? Tusen takk! Elite virker som en skikkelig gøy klasse Gleder meg!
 7. Blondie & Tidi

  Ja, jeg er helt enig. Disk løp kan føles nesten like bra ut som løp man har fått skikkelig god premiering på! Så kjekt å høre! Jeg ble veldig klar over når jeg så filmene at håndtegnene mine ikke var så korte Jeg holder blant annet hånden for å få henne til å stå veeeeeldig lenge, unødvendig lenge Sikkert nerver som spiller inn. Ja, hun er skikkelig søt når hun har den attituden, hopper rundt og viser stor glede i ringen! Da er hun gøy å gå med
 8. Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Ååå, så kjipt å være så nære et bra resultat! Men litt greit å vite at det var en selv som gjorde det. Da lærer man nok til neste gang 😂 Tenker du å starte NM neste år? Jo, vi har fått konkurrert litt! Bare å sjekke ut tråden vår: Tidi tar enda ikke fått prøvd seg i Elite. Planen var denne helgen, men da jeg glemte påmeldingsfristen med 1 dag ble det litt dyrt å melde på begge to. Jeg var litt usikker på om Tidi var klar for start også, så da sparte jeg de pengene. Men til neste år, da skal vi være klar 😁
 9. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg har litt manko på turbukser, og eier for tiden bare 1 stk som er ment for sen vår, sommer. Den er kjempe tynn! Ønsker meg en litt foret turbukse til jul Den ville jeg i såfall brukt på tur nå som temperaturen varierer mellom 5 og -5 grader. Nå som jeg ikke har en slik turbukse bruker jeg superundertøy og denne tynne turbuksen, eventuelt en joggebukse som er litt tjukkere. På overkroppen kjører jeg superundertøy, tjukk fleece genser og dunjakke. Bruker ofte lue og jeg merker stor forskjell på når den ikke er på! Ullsokker og goretex sko på beina. På gårsdagens tur bevegde jeg meg mye mer enn jeg pleier da jeg drev å prøvde å finne en sang vi kunne lage dans til i revyen, så jeg danset en del mens jeg gikk tur Da ble jeg skikkelig varm! Så jeg kan anbefale å bevege deg mer, som noen nevnte tidligere i tråden. Nå temperaturen blir enda lavere, type -10 grader og nedover, da bruker jeg skibukse på tur, og den tjukkeste største dunjakken jeg har. Den er 2 nummer for stor, dekker godt nedover på lårene, så den holder meg skikkelig varm. Jeg bruker også skihansker da. I tillegg til vintersko fra Timberland med saueull inni på beina Da holder jeg meg varm og god. Men jeg går sjeldent noe særlig lenger enn 1 times tur når det er så kaldt, fordi jeg fortere fryser da og det samme gjør hundene.
 10. Mål 2019

  Har du fått ny hund? Det har jeg ikke fått med meg! Så gøy Jeg syns jeg leste noen mål for den i den andre tråden.
 11. Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  Åå, så koselig! Godt å høre at han fikk leve!
 12. Mål 2019

  Takk for linken! Haha, jeg fant ikke tråden igjen! Jeg mente å huske at den var postet under noe treningsdel på forumet, men jeg tenkte ikke på å sjekke trening og adferdstråden Gratulerer med godkjent lavinehund
 13. Mål 2019

  Nå nærmer året seg slutten, og for min del er ihvertfall årets konkurranser ferdig. Hadde dere noen mål for dette året? Hvilken av de oppnådde dere? Har dere noen mål for det kommende året? Jeg fant ikke igjen den gamle tråden, men her er mine mål for året som har vært: Blondie – Blondie skal fremdeles lure folk, men vi skal og prøve oss på (Blondie har virkelig lurt folk! Det er stadig bort folk som ikke tror på at hun er 13 år gammel da hun er så livat enda!) – RLII tittel (Check! Den fikk vi på plass i april.) – Debut i RL3 (Vi debuterte i august med disk, og har startet flere ganger med alt fra disk til 1 premie som resultat.) Tidi – Trene inn løpende felt (Vi har trent en del, men vi har fremdeles mye jobb igjen!) – Debut i agility (Vi debuterte i september, med disk, da hun ikke tok stigen blandt annet Kanskje ikke helt slik jeg tenkte målet skulle bli oppnådd når jeg satte det) – Napp i hopp (Vi var så nær, så nær! 1 riv unna napp på årets siste stevne.) – Debut i Elite rally (Planen var å starte denne helgen, men da jeg glemte påmeldingen ble det litt dyrt å melde på. Hun er uansett ikke helt klar for start der enda.) – Debut i D-spor (Yes, det klarte vi! Og med opprykk til C-spor!) Mål 2019 Blondie - RL III tittel - Debut i Elite rally - Fremdeles være så frisk og sprek som hun er nå! Tidi - Napp i agility klasse 1 - Opprykk til klasse 2 agility hopp - Debut i Elite rally - 1 premie i Elite rally - Debut i lydighet - Cert på utstilling Jeg gleder meg masse til et nytt år med nye konkurranser!
 14. Blondie & Tidi

  Rally-konkurranse igjen denne helgen! Årets siste. Jeg hadde store håp om at Blondie skulle få de 2 siste første premiene i klasse 3 som hun trengte for ny tittel, men den gang ei. På lørdag var falt hun plutselig veldig ut og var skikkelig ufokusert. Da var det faktisk ikke gøy å gå med henne. Jeg følte jeg drog henne med meg og at hun ikke likte det vi gjorde i det hele tatt. Det skal jo være gøy for oss begge dette her. På et tidspunkt i banen tenkte jeg "hvor mange skilt er det igjen, kan dette snart være over plis?" og det var fremdeles mange skilt igjen! Kjip følelse. Vi kom oss igjennom med tidenes dårligste poengsum for oss, 147 poeng, og dermed en 0 premie. I dag hadde jeg en helt annen hund i banen! Hun var skikkelig gira, hadde det betydelig mye gøyere i dag og det var gøy å jobbe med henne i dag En del tull med sitt, hvor vi fikk en masse dobbeltkommandoer, og i tillegg måtte jeg ta to repetisjoner. Det var kaldt syntes Blondie, så sitt og dekk var litt unødvendig. Men en kjempe fin følelse i banen! Endte med en 3 premie og 165 poeng.
 15. Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Så gøy å høre om hvordan det går med dere på rally konkurranser! Har det vært noen nye konkurranser siden sist?
×