Gå til innhold
Hundesonen.no

Snickers

Medlemmer
  • Innholdsteller

    553
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Snickers

  1. Min egen erfaring som dyrepleier er at det er kjempebra med sekretærer. De tar gjerne telefoner, salg, innsjekk av pasienter , vask av utstyr etc. Så får dyrepleierne tid til å gjøre klinisk arbeid som tannrens, narkose etc. Alle de jeg har jobbet med har ikke hatt utdanning da. Men utdanning er sikkert nyttig.
  2. Har en lapsk vallhund også ja (som er enda mer stille). De er utrolig fine med hverandre, du har mye å glede deg til
  3. Min bjeffer ved lek og hvis han blir gira. Iblant på andre hunder. Stille ellers. :)
  4. Jeg har en lapsk vallhund hanne, han bjeffer faktisk kun under gjeting. Ellers synes jeg rasen ville passet TS veldig bra. Min har kjempegod pels til all slags føre, lojal, leken og lettrent med god naturlig fokus. Han har en nydelig avknapp og er rolig, trygg og balansert. Tror dessverre at mange styrer unna lapsk vallhund fordi de tror den er lik finsk lapphund. De er veldig ulike gemyttmessig syns jeg.
  5. Lapsk vallhund? Oppfyller alle kravene dine. Mentalt sterke, rolige, avbalanserte hunder med futt i når det trengs.
  6. For meg høres det ut som separasjonsangst. Kan du ikke bare ha ham løs i huset sammen med den andre hunden? Evt ville jeg startet hjemme-alenetrening fra scratch og hatt ham i rommet med lukket dør, slik at han slapper av og ikke føler han må følge med hele tiden.
  7. Hvis hunden min plutselig endret atferd og ble sløv og daff, og i tillegg fikk dårlig appetitt, ville jeg nok dratt en tur til veterinæren. Vekttap kan være nok et symptom..
  8. Ville ringt veten i morgen jeg. Kan hende hun har skadet noe i foten, at det ikke bare var ryggen.
  9. Biltema selger kattehalsbånd med refleks og strikk til 10 kr
  10. Timmi, en sheltie, bjeffer som regel ikke når det kommer folk på døra. Men en gang, når eksen sin bror kom klatrende inn stuevinduet for å hente noe mens vi sov (...), fy flate DA var det lyd i bikkja. Skikkelig mørk og truende. Så jeg har en innbruddsalarm ihvertfall Han hadde nok aldri blitt fysisk, bare verbal, selv om jeg ble angrepet feks.
  11. Har flydd mange ganger med min. Min blir betraktelig roligere med litt feliway spray i buret, ligger rolig istedenfor å mjaue og prøve å klore seg ut. Kan være verdt å prøve Sele til kontrollen er lurt ja. La være å gi masse mat før flyturen, og ha noe som kan trekke til seg evt tiss/bæsj i bunnen, som du kan dra ut og kaste før noen lukter det hehe!
  12. Stor sjanse for at navnet popper opp i det du får valpen hjem
  13. Hunder kan fint ta friske rein. En jeg kjenner mistet nylig en drektig simle til en løs elghund. Simla var ikke svak eller noe nei, elghunden jaget i flokken og tok den. Så at hunden i artikkelen har tatt en kalv kommer ikke overraskende på meg ihvertfall. Jeg blir så sint på folk som ikke kan holde hundene sine i bånd! Og ikke får eierne svi eller noe heller, når man ikke får fanget inn/skutt hunden..
  14. Du kan jo prøve royal canin sitt nyrefor, har gjerne mer smak enn hill's. PS: Husk at Hill's har smaksgaranti, er bare å levere tilbake den sekken. Lønnes ikke å blande inn ting når hunden går på diett, vitsen forsvinner jo litt da.
  15. Min valp gjorde det også, nå har hun lært å begrense seg
  16. De skal ikke lide av vegansk for ifølge veterinærer. Soya har så og si samme aminosyresammensetning som kjøtt og opptas godt i kropppen. Takk, jeg har bestilit en liten pose carrier lam og ris nå, om det ikke fungerer så prøver jeg robur.
  17. Like lange bånd fungerer best her. Når de har gjort fra seg går de ganske så rett frem Har jeg en dårlig dag derimot så kan det være irriterende når de surrer seg sammen, for det skjer jo. Best å gå med de løs!
  18. Dette skjedde med oss også. Timmi hadde blitt igjen om ikke en annen passasjer i ankomsthallen hadde ringt, og sagt at hunden vår sto forlatt i ankomsthallen i Gardermoen. Hyggelig.
  19. Etisk forsvarlig? Veganske hundefor, jepp. Men det føles feil, jeg spiser jo selv kjøtt og liker det godt! Evt tørrfor med kun viltkjøtt, elg eller rein for eksempel. Lam synes jeg personlig er ok også, de lever kun en sommer i det fri liksom. Helst produsert i Norden tenker jeg. Nå har jeg kuttet kylling og svin fra både hundenes og min kost for godt. Jeg synes godt hunder kan få korn og karbohydrater hvis de tåler det fint. Hundefor laget av kjøtt mennesker kunne spist, synes jeg er forkastelig og unødvendig! Ja til biprodukter og slakteavfall i hundemat.
  20. Selvfølgelig kan du prøve chipen, er da ingenting å vurdere, syns jeg! Om han går tilbake til sitt gamle stressede jeg etter at virkningen er gått bort, er det ingenting i veien å få han kastrert permanent heller. Hunder er hunder, og noen har for høye nivåer av hormoner, eller har en psyke som gjør at de ikke kan kontrollere sitt hormonelle jeg. Jeg hadde en hund som var akkurat som din, og da jeg forklarte dette til veterinæren så anbefalte hun permanent kastrering med en gang. Hunden ble veldig bra etter det og jeg har aldri angret. Min var 3 år når han ble kastrert. Ikke at jeg mener du skal gjøre det om du vil prøve chipen først.
×
×
  • Opprett ny...