Gå til innhold
Hundesonen.no

JulieOgBertene

Medlemmer
  • Innholdsteller

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av JulieOgBertene

  1. Det blå er 50cm i rygglengde og det svarte er ca 48. Det er ikke lett å måle dem, så jeg anbefaler å se på BOT sine sider.
  2. Blått Back on track dekken str 51. Helt nytt 400kr.. Svart Back on track dekken str 49. helt nytt 400kr. Grønn hurtta microfleece dress str 50. helt ny. 300kr Helt ny ZeroDC sele str SL. 270 kr. Jeg holder til i Ski, Akershus.
  3. Hvis noen av dere er interessert i å prøve den så er det bare å komme, hvis den ikke er solgt før romjulsutstillinga, så skal jeg dit også, og da kan jeg ta den med
  4. Pelsen vil nok ikke bli helt tørr, før motoren kan gå varm. Fordi den vil stå på for lenge. Men det avhenger litt av hvor tørr du vil ha pelsen til hunden og hvor mye pels schäferen din har. Men du er velkommen til å se og prøve den hvis du ønsker. Jeg har selv australian shepherd, og den egner seg fint på reiser der kun bein og bryst skal vaskes og fønes.
  5. Hvis det er belger du har, så egner den seg ikke. Da motoren er for liten. Passer bedre til hunderaser med mindre pels.
  6. Vi har hatt en liten opprydning! Stellebord med oppbevaringstrekk. L: 70cm B: 43 cm H: 74cm 600kr. Burtralle med to bur. Hjul str 12 cm Bur str : lenge: 77cm x bredde 45cm 800kr Blåser av merket Quick Draw. Prøvd en gang, mangler en knott under. Men har ingen betydning for bruken. 700kr Trekksele fra ZeroDC. Aldri brukt og helt ny. Str SL. 250kr. Passer hund på rundt 10-15 kg. Ubrukt grønn Hurtta Microfleece dress str 50M, kr, 450 Jeg holder til i Ås-Akershus. Alt må hentes uten om selen og Hurtta fleece dressen som kan sendes mot at kjøper betaler porto.
  7. Ubrukt gul ZeroDC sele str SL, selges da den ikke passer hunden min som planlagt. 350kr. Info fra hjemmesiden til zeroDC: size SL : Measure of neck : 37-40cm, Measure of chest: 59-62cm, Lenght of back 45-50 cm. Ubrukt Grønn Hurtta Microfleec dress. str 50M Kr: 450 Link til bilde http://www.hurttacollection.com/en/outdoors-en/products/warm-clothing/microfleece-overall/ Jeg holder til i Ski, Akershus. Jobber i Oslo sentrum så kan bringe den til Oslo S.
  8. Er det noen som har noen tanker og menigner ang ZeroDC selen? er det noen som vet hvor jeg får kjøpt den? Bilde av selen her: http://1.bp.blogspot.com/_fJZhrfUbRfs/TJZgM9i9xGI/AAAAAAAATNo/NXlecM0oJ84/s400/training11.9._10.jpg
  9. Det er ikke tynn fleece den er laget av, men hvor mye den tåler vet jeg ikke.
  10. Jeg har en stor aussie tispe som den var tenkt til. Og den ble litt for kort til henne :/
  11. Selger en grønn hurtta outdoors microfleece dress. Selges for 500 kr. Den er prøvd en gang og selges pga for liten størrelse., den er står 50. Jeg kan levere den i Ås, ski eller Oslo s http://www.divinedog.se/hurtta-outdoors-microfleece-gron-p-570-c-211.aspx
  12. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dress/ dekken som dekker puppene til hunden min? Tispa har valper som er 1 uke gamle nå, så puppene er ikke dekket til. Hun er en stor Australian shepherd tispe. Helst rundt ski, Oslo område eller Internett De fleste dressene jeg finner dekker kun ryggen og halsen, ikke under magen.
×
×
  • Opprett ny...