yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,600
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av yurij

 1. Tiltalende er atletiske langbeinte slanke hunder med edle hoder.. Feks Podenco Ibicenco er helt der oppe Mindre tiltlende er motpolene
 2. Det gjør ihverfall at færre dyr blir født til slike liv. enten de er av den ene eller andre sorten så sparer det noen...
 3. Det var en video der ja Jeg ville bare rammet den inn med ytterskjenkelen, lagt leggen om den , ørlite tilbake kanskje og passet på at panneaksen er rett . Om du løfter venstre hånd litt når venstre øre ligger litt lavere så ungår du at hun bare legger nesa over mot høyre og du får tak i nakkebåndet i steden for . Senke takten litt kanskje så er det lettere å rekke kjenne etter Det er sikkert nok å ri lett litt langsommere for å få henne til å dempe seg akkurat passe uten å måtte ta den i munnen
 4. Om du legger til litt ytterskjenkel?
 5. Den her er ganske interessant syns jeg https://news.nationalgeographic.com/news/2014/12/141203-wolves-hunting-livestock-ranchers-endangered-species-environment/
 6. Meny har da lam hele året. Både oppdelt som fårikålbiter, lammekoteletter og "Hallingskarvet" plastpakket Når det gjelder å ta folks frykt på alvor så bør vi kanskje i samme veva stramme inn hundeloven? Tenke på hvor mange som er redd hund og hvor ofte hund faktisk gjør skade på både folk og fe. Burde vært mye enklere å kreve avlivning?
 7. Det beste er vel å gi så tilnærmet hver 12. time som mulig for å holde nivået jevnt gjennom hele døgnet? Så om du feks gir kl 8 og kl 20 og forer så nære kl 10 og kl 18 som mulig?
 8. Gjør den vant med hengende stigbøyler og noe i salen før du begynner å henge på den. Lær inn en bombesikker "stå" ved krakken, Og vær alltid to selvsagt. Er den ikke bakredd og ikke reagerer på at du feks beveger armene når du henger på magen over , går resten som regel greit. Innkjøring hadde jeg fått hjelp til om du er usikker .
 9. Det blir jo " interessant " å se hvor lang tid det tar etter at ulven er fjernet før bøndene selv ser at det er ulønnsomt å drive med sau i slik skala som det gjøres i dag, med eller uten ulv, og selv velger å legge om drifta. Og ang jakt som hobby sånn litt på siden: Hvordan kan folk finne glede i og ha som hobby å drepe dyr? Edit https://www.facebook.com/gammelars/photos/a.380448072108126.1073741830.380353128784287/764588277027435/?type=3&theater
 10. Jeg har akkurat kjøpt nytt kamera ,byttet ut gammelt canon i Sony Alpha 68K SLT . Det skal ha flere fokuspunkter og dermed være bedre til sportsbilder enn dyrere canon/nikion modeller. Med et Tamron objektiv 18 - 270 som kan brukes til stort sett alt er prisen akkurat innafor det du skriver , kjøpt i butikk. Har ikke brukt eller satt meg inni enda . Gubbe i butikk anbefalte Sonyen fremfor dyrere modeller Canon/ Nikon så jeg stolte på ham.
 11. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article12896783.ab Bra skrevet og like aktuelt her...
 12. Samme her ,fant dette tidligere pga egen nysgjerrighet for rasen: http://www.azawakhs.org/HealthandNutrition.aspx
 13. Baggen dreper ryggen min :/ Så da leter jeg etter et nytt belte som er bedre for akkurat meg.. Det bør være bredt men tynt , uten strikk og med en festemekanisme som tåler mye. Helst uten lommer. Jeg kunne nesten tenkt meg noe som satt høyere opp også om det bare er bredt nok...Om det kanskje vil passe bedre når hundene har litt høyde og er sterke.. Det finnes jo et utall varianter så jeg ønsker erfaringer , fordeler og ulemper, gjerne med bilder
 14. Hvorfor er det å be om ryggproblemer , hvorfor er det værre med høyere opp enn nede rundt det mest utsatte området? Sitter det rundt hoftene får du jo alle rykkene der , i korsryggen? Non stop canicross beltet med alle reimene ser bra ut for det må ligge ganske stabilt og fordele trykket bra. Så lavt nede som det skal sitte er eneste stedet det går å spenne Baggen også, rundt rompa. Men rundt hoftene kan jeg ikke se at kan være bra for noen rygg i noe tilfelle? Men forklar gjerne
 15. Om dette er snitt alderen er den jo veldig høy. Da matcher de whippets hos agria sine ( nå noe gamle) tall og ligger over snittet for alle raser totalt. Det er jo bra . Hvor har du denne snittalderen fra?
 16. Som å lytte etter bilyd? Men folk gentester før avl for denne "Factor VII" og for levershunt ? Ser liksom ingen som flagger noen helseresultater. Deerhound neck har jeg hørt om . Min erfaring med mynder er at man må se utenfor Norge og Sverige om man vil ha helseinfo for her hjemme tester man hundene sjuke eller noe.
 17. Er det mange som sjekker hjertet før avl? Gentester? I Norge og Sverige.? Tallene hos Myndeklubben.dk er fra Agria og fra Finland er jo litt mere relevant enn å "finne en link fra utlandet" .
 18. Jeg syns strikk forsterker rykk mer enn det reduserer så jeg vil ikke ha det på beltet.
 19. Det er det jeg mener.
 20. Du må nappe en hjortehund også ellers ser de ikke ut Lotta Broströmer er på fb med åpen profil. Der ligger noen bilder.
 21. Sverige. Et par valper er i Norge fra hvert sitt kull og to forskjellige oppdrettere. En liten ulvehundtispe da? Der har du jo en klubb som tar grep med tanke på helse og levealder. Skulle ønske noen andre raser fulgte dem.
 22. Det ironiske er jo at de som er mest lik Baggen anbefaler hun ikke Det gir ihvertfall mye bedre støtte , sitter bedre og er uten strikk det canicross beltet.
 23. Kunne tenkt meg noe sånt som dette I litt bredere bare : https://www.snowpawstore.com/canicross-belt-dog-running.html Men det er kanskje Non stop sitt som likner mest? Hvordan er festet til kobbel på løpebeltet med alle remmene til Non stop?
 24. Bruker du det rundt livet? Beveger det seg ikke veldig mye når selve beltet er så tykt da? Skulle gjerne hatt et som sitter rundt livet men som er bredere og samtidig så tynt at det følger kroppsfasongen når man strammer det.