Gå til innhold
Hundesonen.no

yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,894
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Alt skrevet av yurij

 1. Om det ikke bare er gamblingen som er problemet så må du gjerne forklare hva som er. Hvorfor drepe all oval / straight racing for alle mynde rasene?
 2. Det er vel ingen som er for VEDDEløpet? Men forbudet gjelder greyhound racing punkt.
 3. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/Xw54v7/fakta-spelar-ingen-roll-for-varghatare
 4. hva er forskjellen på trekkhunder og greyhounds når det gjelder oppstalling? Rettelse: Eller i det hele tatt? Det er vel ganske mange paraleller mellom disse to hundeholdene?
 5. Det vet man jo ikke. I Danmark feks løper familiehundene på rundbane og kan vinne en tier ish . Du vet ikke hva som skjer med jakt og lc i samme veva . Og mange mikser disse linjene . Om FCI racing forsvinner , de små rundbanene forsvinner og jakthundene blir borte fra USA så har du ikke mange hunder å drive LC med heller. OM den sporten får bestå da... Da blir det bare karikaturene igjen.. Det var feks ikke mange rene utstillingshunder i EM
 6. Om dette brer om seg og de ikke skiller racing og spill så blir det opp til utstillingsfolket å forvalte rasen... og det går nok bra med tanke på genpol og funksjonalitet .
 7. Det dumme er jo at det gjelder all racing , ikke kun totalisatorspill. Der syns jeg det burde gått et skille.
 8. Jeg er veldig delt. Jeg er for avvikling av totalisatorspill men absolutt ikke for et forbud mot racing.
 9. Mine har hatt vanskelig for å forbrenne medisiner eller hvordan jeg skal si det. Eldstemann var fryktelig vanskelig å vekke når han ble røngtet første gang så han måtte ha mindre dose av det som får dem til å sove dypt når han skulle trekke tann og røngtes igjen. Han hadde hypothyreose og senere bilyd på hjertet men veterinær mente hypothyreose ikke skulle spille inn på sånt. Bilyden ble oppdaget et år etter siste sedering og han døde brått av hjertesvikt før vi rakk å utrede ham. Når jeg skriver ser jeg jo at det ser ut som jeg mener det var sammenheng men det mener jeg ikke altså . Men det fikk meg til å tenke.
 10. Dogs4All 2018

  Fredagen ble lagt ut og sendt ut i dag så da kommer vel resten i morgen. På dommerlistene står dagen rasen din stiller
 11. Andre regler i Danmark?

  Hunden var nok ikke dansk champion da sikkert ?
 12. Også er det noe med det at man beviser ovenfor seg selv at man ikke klarer av det ansvaret..
 13. Jeg TROR den mest avgjørende faktoren er tiden hundene har eller hvordan jeg skal si det. Det virker som om mange av polarhundene som tar sau har kommet seg ut av hundegård dvs har vært på rømmen en stund før eierne oppdager det og har kunnet holde på blandt sau lenge. En schäfer som stikker er vel som regel med eier når det skjer og blir funnet igjen og hanket inn relativt fort i forhold til den hunden som ingen får med seg at drar på tur? I hytteområder er det allslags raser som tar sau , "store kraftige sorte " hunder , settere , schäfer har tatt rådyr her nede ... felles for alle er at det er hunder sluppet ut på egenlufting som har fått holde på uforstyrret .
 14. Det står at den kom seg ut gjennom hull i gjerdet.
 15. Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Fine bilder og corgier er utrolig kule dyr
 16. Sonens Championer

  Og svensk .. NORD LCCH Yarina Stepowy Goniec
 17. Skadelige barnesanger

  Gikk .. Ikke nå lengre. Lisa går ikke til skolen dessverre
 18. Størrelse på bilbur

  Det er vel ingen som ærlig og oppriktig tror på at vi har godt av å sitte i samme stilling i 8 timer atpåtil med for dårlig beinplass? Og timer i bil er timer i bil uansett om bilen går eller står
 19. Størrelse på bilbur

  Hva mener du med det?
 20. Skadelige barnesanger

  Har en venninne som la ut dette : " Jeg stemmer på at disse sangene også må forbys i skolen.😜😜 Alle fugler (små de er): Det er de jo slett ikke. Elevene bør få lære at det også finnes store fugler, som struts og pingvin. Jeg vil reservere meg mot denne sange En bussjåfør, en bussjåfør: Tenk på vesle, mutte Andrea på syv år, som drømmer om å bli bussjåfør. Bør vi fortelle henne at bussjåfører må være menn, attpåtil menn med godt humør? Jeg reserverer meg. Mikkel rev: «Skrev et brev, sendte det til månen». Denne sangen skaper urealistiske forventninger til Posten, som allerede sliter mer enn nok med å levere til Bygde-Norge. Jeg reserverer meg. Nede på stasjonen: Begynner også bra «STÅR alle togene så pent på rad» så sklir det ut «Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak. Tøff, tøff, tøff, tøff, TOGET GÅR.» Dette er utvilsomt villedende markedsføring som kan bekreftes av oss som daglig pendler med # NSB. Jeg reserverer meg!!! Ta den ring og la den vandre. Fra den ene til den andre.. -Rart det er mye skilsmisser ?Jeg reserverer meg! Slå på ring slå på ring, slå på hvem du vil, slå på kjæresten din om du vil, og den du slår på, slår du så hardt så hardt!! -Må si jeg Syntes den er verst! Oppfordrer til vold! Jeg reserverer meg! "
 21. Hvor lenge har hunden gått på medisiner? Og hva sier eierne?
 22. kommer an på str på hunden og dose. Forthyron er litt dyrere enn Levaxin som ble gitt tidligere. Tror jeg betalte 450 kr for 250 tabletter til min og det holdt i drøye 2 mnd. Tok èn blodprøve ett år etter at diagonsen var satt, doseringen virket riktig så da sjekket vi ikke mere.
 23. En reservert hund bør kunne håndteres av fremmede selv om den ikke selv inviterer til kontakt?
 24. Størrelse på bilbur

  Jeg mener det, når jeg ser hvor mye de flytter seg rundt, snur seg , står og ser ut + ligger rett ut på siden så skulle jeg hatt bra liten hund for å syntes det er ok å putte dem i bur. Så stort som mulig mener jeg. De fleste har vel begrensning på plassen i bilen.
 25. Størrelse på bilbur

  der er vi helt motsatt Jeg skulle hatt bra liten hund for å være komfortabel med å ha den i bur . Her er svenskenes krav. Hjässen = issen
×