Gå til innhold
Hundesonen.no

yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,894
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

yurij last won the day on 11. Juli

yurij had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,776 Excellent

Om yurij

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  borzoi x 3
 • Mine dyr
  Walter av Fjascho
  Yarina Stepowy Goniec
  Fils Du Vent Du Grand Fresnoy

Nylige profilbesøk

7,182 profilvisninger
 1. Om det ikke bare er gamblingen som er problemet så må du gjerne forklare hva som er. Hvorfor drepe all oval / straight racing for alle mynde rasene?
 2. Det er vel ingen som er for VEDDEløpet? Men forbudet gjelder greyhound racing punkt.
 3. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/Xw54v7/fakta-spelar-ingen-roll-for-varghatare
 4. hva er forskjellen på trekkhunder og greyhounds når det gjelder oppstalling? Rettelse: Eller i det hele tatt? Det er vel ganske mange paraleller mellom disse to hundeholdene?
 5. Det vet man jo ikke. I Danmark feks løper familiehundene på rundbane og kan vinne en tier ish . Du vet ikke hva som skjer med jakt og lc i samme veva . Og mange mikser disse linjene . Om FCI racing forsvinner , de små rundbanene forsvinner og jakthundene blir borte fra USA så har du ikke mange hunder å drive LC med heller. OM den sporten får bestå da... Da blir det bare karikaturene igjen.. Det var feks ikke mange rene utstillingshunder i EM
 6. Om dette brer om seg og de ikke skiller racing og spill så blir det opp til utstillingsfolket å forvalte rasen... og det går nok bra med tanke på genpol og funksjonalitet .
 7. Det dumme er jo at det gjelder all racing , ikke kun totalisatorspill. Der syns jeg det burde gått et skille.
 8. Jeg er veldig delt. Jeg er for avvikling av totalisatorspill men absolutt ikke for et forbud mot racing.
 9. Mine har hatt vanskelig for å forbrenne medisiner eller hvordan jeg skal si det. Eldstemann var fryktelig vanskelig å vekke når han ble røngtet første gang så han måtte ha mindre dose av det som får dem til å sove dypt når han skulle trekke tann og røngtes igjen. Han hadde hypothyreose og senere bilyd på hjertet men veterinær mente hypothyreose ikke skulle spille inn på sånt. Bilyden ble oppdaget et år etter siste sedering og han døde brått av hjertesvikt før vi rakk å utrede ham. Når jeg skriver ser jeg jo at det ser ut som jeg mener det var sammenheng men det mener jeg ikke altså . Men det fikk meg til å tenke.
 10. Dogs4All 2018

  Fredagen ble lagt ut og sendt ut i dag så da kommer vel resten i morgen. På dommerlistene står dagen rasen din stiller
 11. Andre regler i Danmark?

  Hunden var nok ikke dansk champion da sikkert ?
 12. Også er det noe med det at man beviser ovenfor seg selv at man ikke klarer av det ansvaret..
 13. Jeg TROR den mest avgjørende faktoren er tiden hundene har eller hvordan jeg skal si det. Det virker som om mange av polarhundene som tar sau har kommet seg ut av hundegård dvs har vært på rømmen en stund før eierne oppdager det og har kunnet holde på blandt sau lenge. En schäfer som stikker er vel som regel med eier når det skjer og blir funnet igjen og hanket inn relativt fort i forhold til den hunden som ingen får med seg at drar på tur? I hytteområder er det allslags raser som tar sau , "store kraftige sorte " hunder , settere , schäfer har tatt rådyr her nede ... felles for alle er at det er hunder sluppet ut på egenlufting som har fått holde på uforstyrret .
 14. Det står at den kom seg ut gjennom hull i gjerdet.
 15. Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Fine bilder og corgier er utrolig kule dyr
×