Gå til innhold
Hundesonen.no

victor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om victor

  • Bursdag 01/14/1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Bergen
  • Hunderase
    Whippet

victor's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. victor

    Whippet

    Min erfaring med whippeten er at den er rolig inne og aktiv ute. Nå har han passert to år, og med noenlunde aktivitet ute om dagene merker man ikke en gang at han er hjemme... Han er grei å ha løs, men jakter på det som kan jaktes på. Dvs at jeg må være litt påpasselig med å slippe han... Jeg jobber på gård og han er ofte med på beiterunder for å se til sauene. Det går fint i bånd, men hadde forventet litt løping hvis han var løs:P Han kan enkle kommandoer som sitt, dekk, legg deg osv. og er som regel relativt fokusert på meg, men han er ikke særlig lærevillig:) Han har ikke lekt særlig mye med store hunder, så kan ikke si noe om den biten.
  2. Som et ferieobjektiv ville jeg personlig gått for et 24 -70 mm. Andre objektiv som kan nevnes er for eksempel Sigma sitt 50-150 mm, F/2.8, som dukker opp i ny og ne på bruktmarkedet. Den siste oppgraderingen av dette har ikke kommet enda, fotovideo har som ubekreftet 8.6.12.
  3. Jeg har ikke kjøpt sigmaobjektiver selv , men skrives mye om nettopp dette på diverse forum. Ser også at det i en del annonser på foto presiseres at det ikke er fokusfeil... Det blir jo fikset kostnadsfritt for kunden men ventetiden blir jo lengre..
  4. Et aber med sigma objektiver er feilfokusering som mange opplever. Kan bli litt styrete og sende inn igjen for justering..
  5. Her er en Tamron 28-75 mm http://fotovideo.no/...0000133300.aspx til 3400 kroner. Og her er en Sigma 24-70 mm http://fotovideo.no/...0000103744.aspx til 5000 kroner. Edit. Har ikke sett nøyere på disse enn prisen. Om de har innebygget fokusmottor eller ikke kan ikke jeg si. Hvis du trenger et objektiv med innebygget motor, ville jeg sjekket det nærmere før eventuell bestilling:)
  6. Når budsjettet strammer kan det være nyttig og sjekke ut bruktmarkedet, eksempelvis via foto.no eller finn. Jeg personlig har best erfaring med foto, mange seriøse selgere med utstyr som er godt tatt vare på.
  7. Fine bilder! Ser at det har smeltet mye ved redningshytten siden forrige uke;)
  8. Får mat to ganger om dagen, etter morgenturen og etter hovedturen. Hovedturen er alt imellom to og seks.
  9. Angående det med flytting av sau er vel ikke noe hvermansen trenger eller forvente å vite. Men en veterinær, og også bonden burde vite bedre.
  10. Jeg er enig med Hermes. Gonzy har også enormt lyst til å jage noen type fugl, katter(dirrer reglerett i hele kroppen), sau, kyr osv. Men jeg er bare glad til, for jeg ønsker at hunden skal ha innstinkter i behold, og hvis ikke ville jeg ikke hatt mynde. Nå skal det sies at det er bare katt og andre smådyr som kanin o.l som han virkelig vil jage med hele seg. Vi kan fint gå tur i fjellet uten at han går helt bananas av å se sau.
  11. hus: Nikon D3100 Nikon D90 Objektiver Nikon Af-S 50 mm 1.8 Nikon AF 85 mm 1.8 D Nikon AF-S 18-55, 3-5-5,6 Tamron AF 70-300, 4-5,6 Tele-macro ønsker meg en AF 35 mm, 2 D Blitz SB 400 Billig stativ, funker greit men kunne tenkt meg en monopod. Også har jeg ligthroom 4
  12. Kan óg være lurt å ta seg litt tid under måltid, spesielt middag. Ikke hive i seg maten, da kommer metthetsfølelsen først etterpå, som i ekstremt mett:P
  13. Jeg stemmer for både og:) Løping, fjellturer, skiløping osv er kjempebra for kondisen. Varier underlaget, prøv å unngå asfalt over lang tid og km, så går det bra:) Ta tiden med hjelp; kan ikke forvente å løpe halvmaraton andre uken liksom. Styrketrening er viktig. Tren kjernemuskulatur, slyngetrening er bra(og gøy). Pull-ups, push-ups, dips o.l. og vekter. Svømming er vel kanskje den treningsformen som bruker mest muskler på en gang(dessverre så er jeg en dårlig svømmer, og gjør ikke noe aktivt for å bedre på det..). Sykling og ski utgår for min del siden jeg ikke kan fordra noen av delene(les: dårlig). Jeg løper mye i naturen, skog og fjell rett og slett for å få naturopplevelsen og frisk luft. også er det en god måte å lufte bikkjen:) Styrketrening er også et godt supplement til løping, og omvendt. Kosthold er jo selvfølgelig også viktig for å få et godt resultat. Men husk; trening skal være gøy, man skal like det en gjør. Finn det du liker å gjøre også gjør du det:)
×
×
  • Opprett ny...