Gå til innhold
Hundesonen.no

roxie88

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,677
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Alt skrevet av roxie88

  1. Gjør hun det samme med halen når hun er i hundebarnehagen?
  2. roxie88

    Pumi

    Ja det er mye lyd ? hilsen pumieier. De har veldig lett for å bjeffe og de har veldig høy lyd på bjeffinga si ? jeg kjenner ikke til Islandsk fårehund men bjeffer de også mye så er det sikkert ikke mindre lyd i pumien. herlige hunder men man må være klar over at mange individer har mye lyd i seg, selv om man jobber med det fra hunden er valp ?
  3. Så trist å lese, gode klemmer til deg ❤️ Jeg har ikke erfaring med dette, men kanskje ringe rundt til forskjellige klinikker og spørre litt om de har erfaringer med dette? Har du prøvd å google om det finnes noen informasjon der?
  4. Nydelig ? Gleder meg til å følge dere videre ?
  5. Hvor langt unna må man med en bc for å unngå gjeting? ? Spør for en venn
  6. Vanskelig å se noe på bildet. Sitter de løst fast i huden? Sikkert greit å få en dyrlege til å se på de hvis de plutselig har kommet ?
  7. Noen som har tips til hvordan man lager body til hunden selv? Var i går og fikk fjerna en kul i huden i lysken på den eldste hunden min, og han er en kronisk slikker ? Har en baby-body til han men den blir jo skitten, skulle hatt noe som dekker mens den er i vask... Søkte opp hvordan man skal sy body til baby på yotube men oppdaget fort at sy-kunnskapene mine ikke strekker til å lage noe fra bunnen
  8. Spiser han mye snø? Ene hunden min spiste masse snø på tur i jula og da gikk det ikke lange tida etter vi kom hjem før han plutselig hadde tissa en enorm dam inne. Og han pleier å gi beskjed hvis han må ut ?
  9. Veldig fornøyd med halsbåndene Springvill hundeutstyr lager
  10. Så grusomt trist @Mrs.Fisken ? sov godt Ærke ❤️ Så urettferdig livet kan føles innimellom ?
  11. Grusom situasjon ❤️ Tenker på deg ❤️
  12. Jeg spurte hun som eier bildet på Instagram, og hun svarte sekken er fra bergans og hunden er festet i belte fra nonstop dogwear ? så da er det vel bare synsbedrag at det ser ut som han er festet rett i magebeltet til sekken ?
  13. Jeg aner ikke, var bare det første som slo meg Kanskje du har en kam som har for stor avstand mellom tennene? Her er en type ser jeg; https://www.dyrekassen.no/buster-lusekam?gclid=CjwKCAjw3c_tBRA4EiwAICs8ChNedT5i_EbhDqnhAvOMO9wUu6bLABomJO-oUUlecjftA3kom4AvbhoCrjsQAvD_BwE Er det en sånn du har brukt? https://www.ilovedogs.no/products/lusekam-til-hund
  14. Uff dette hørtes rett og slett fælt ut for både deg og hunden ❤️ Regner med det er undersøkt, men er det sjekket om han kan ha giardia?
  15. Folk skjønner iallefall ikke poenget når man sier man skal ha nummer tre ?
  16. Jeg har tre hunder, den ene er slik du beskriver din voksne hund. Han får ikke gå tur sammen med den yngste hunden min. Den yngste er 2 år og jeg kan vel telle på en hånd hvor mange ganger vi har vært nødt til å gå sammen. Jeg unngår det i det lengste for jeg ser hvor mye oppførsel og stressnivå smitter over på den yngste ?
  17. Fikk svar på HD rønkten i dag, B hofter ? Er bare å vente i spenning på resultatet på albuene nå.
  18. Kondolerer så mye ❤️ Fantastiske Casper ❤️
  19. Nå sitter tårene løst her ? Så utrolig trist at det ble sånn, fineste Tidi ? Skal klemme litt ekstra på mine hunder i kveld, skremmende hvor fort de plutselig kan bli så syke ? Sov godt Tidi, stor klem til deg MegaMarie ?
  20. Min spiste den Helly Hansen matta fra felleskjøpet etter to bruk ? Min bc er en ekstrem ødelegger, og han spiser det han ødelegger. Så nå har jeg ett saueskinn i bilburet. Han river jo ull av det men jeg tror ikke han spiser så mye av det, og jeg innbiller meg at litt ull i tarmen er bedre enn annet stoff og syntetiske materialer. Jeg har prøvd ALT, biabed, canelana, Helly Hansen, halm, håndduker, ullpledd, min egen ullgenser, Cæsar millan seng som skulle være veldig holdbar osv. Alt makulert ?? dyr bikkje?! Men saueskinnet har holdt en god stund nå ?
  21. Uff dette var grusomt trist å lese ? Fine Tidi. Stor klem til deg MegaMarie, krysser fingrene for at den tiden dere har igjen blir så god som det er mulig å få den ?
  22. Så bra, har tenkt på dere og lurt på om det grodde fint nå
×
×
  • Opprett ny...