Gå til innhold
Hundesonen.no

Titten

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Titten

  • Bursdag 05/15/1985

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

1,823 profilvisninger

Titten's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Har en 5,5 mnd staffordshire bull terrier valp som er ganske vill med munnen. Hun er litt ustabil og kan plutselig hoppe på oss og bite. Hun ser ikke sint ut, logrer med halen og ser glad ut. Jeg skjønner nå det er noe feil vi har gjort fra begynnelsen. Vi har hun i time out i bånd litt bortenfor oss, men nå klarte hun å skrape hull i veggen. Vi tenkte ha en privat time hjemme hos oss for å få hjelp, men det er jo veldig dyrt så vil prøve alt før det. Dette er veldig fortvilende og hun begynner bli ekstremt sterk. Hun får disse "klikkebyene" når hun feks er trøtt eller må bæsje, men uansett om det er grunnen så er det ikke greit at hun gjør slikt. Hun kan leke fint i sofaen, med tyggebein og tyggeleke, men så helt ut av det blå begynner hun å bite.. vi øver på sitt osv så og si hver dag. Har godbitsøk hver dag og 3 turer. dette er noe vi har prøvd på: timeout i bur: sier bestemt nei og har tatt hun i buret sitt i gangen og ventet litt til hun roer seg/er stille. (Har kanskje funket litt da vi gjorde det) men leste at man ikke skal bruke buret som straffested da det er en plass hun skal sove. Timeout i bånd bortenfor oss: vi sier bestemt nei og tar hun rett i båndet. Der har hun begynt å tygge på båndet og laget hull i veggen. legger hun ned: har sagt bestemt nei og lagt hun ned så hun ligger til hun roer seg. Lurer på om dette er helt feil eller om det er greit? Når hun biter så har vi vært veldig streng og lagt hun rett ned. Hva råd har dere? Fikk tips fra en at vi i værstefall kunne bruke spruteflaske og sprute litt vann på hun, men det er en metode jeg ikke er helt fan av, og lest mye at det ikke er bra. Vi MÅ bare få hun til å gi seg. Hun har mistet alle melketennene og hjørnetennene og jeksler, men usikker om alle jekslene er mistet. Ser hun får nye tenner der bak og har full forståelse for at det klør og er ubehagelig for valpen. Men det er ikke greit å bite oss selvom.
  2. Ååh tuuuuusen takk dere begge to for svarene. Det hjalp meg veldig. Skal absolutt prøve alle tipsene og lage den klut med vann i frysen ol. Idag når jeg sto opp bare gråt jeg når jeg spiste frokost jeg var så sliten og frustrert? Bare frustrerende hun er slik mot meg og ikke mot samboeren, men som mange andre har sagt så er det pga han har mørkere stemme.
  3. Skal sies hun sosialiserer seg mye. Er av og til i hundegård og treffer hunder. Hun er ikke redd andre dyr eller mennesker. Hun er mye ute og får utforsket seg.
  4. Etter hunden vår døde for et år siden var vi klare for ny valp. Har hatt hun i rett over en mnd. Det er en staffordshire bull terrier, tispe. Hun er så og si stueren og sover aleine i buret hele natten. Problemet er at hun biter meg noe voldsomt. Hun har mye mer respekt for min samboer. Når han er hjemme så er hun ikke så gale mot meg. Men med engang vi er aleine hjemme, så bare angriper hun meg. Dette gjør meg veldig lei meg og frustrert. Hun er snart 12 uker og har vanvittig skarpe tenner alt så det gjør veldig vondt. Igår skulle jeg være aleine hjemme. Jeg og valpen gikk ut for hun skulle bæsje. Vi brukte nesten 30 min på det, hun bare bet meg på skoene og knurret og angrep meg. Ser ut som det er lek rellatert for hun, halen logrer. Jeg tar hun vekk og prøver avlede, men tar jeg et steg for å gå vekk, da hopper hun på meg og tar tak i skoen/leggen og biter og knurrer. Nekter å slippe. Etter hun endelig bæsjet gikk vi inn. Hun bare hoppet på meg og bet. Over alt. Det er legger, armer, øre, håret. Jeg tar hun vekk og overser. Sier bestemt nei.. prøvd litt forskjellige ting. Fått tips om å ta hun i nakkeskinnet og legge hun ned, det har hjulpet til en viss grad når samboeren er hjemme, men føler hun blir mer aggressiv av det. Vet man ikke skal kjefte på en valp men når jeg står der og blør av bitt, eller hun bare angriper meg og nekter slippe foten så blir det veldig frustrerende å jeg hever stemmen. Samboeren min sier det er kroppsspråket mitt. Men jeg føler jeg gjør alt riktig der. Hun er ikke slik mot han. Nå gruer jeg meg bare til å være aleine med hun:( Jeg elsker hun SÅ mye og er Døds forelsket i hun, jeg bare er sliten av den oppførselen. Jeg øver med hun hver dag, med leke og slipp. Klikktrener og har god effekt av det, hun lyer meg på innkalling. Når jeg roper "kom hit" så kommer hun. Hun gir meg high five og sitter når jeg sier sitt. Men bitingen!!! Arg. Hva skal jeg gjøre? Hvordan få hun til å ha respekt for meg og? Jeg legger hun i buret når hun er slik vill, da sovner hun. Hun er overtrøtt da. Men når hun våknet etter en time igår så var det på an igjen. Vi gikk en liten tur igår så hun fikk gå litt og andre inntrykk, oppfordre seg som en Gud på turen, var så snill og blir: med engang vi kom tilbake så hoppet hun på meg. Hun er kun slik mot meg, ikke samboeren. Dette er det jeg har prøvd: * hver gang hun bet så puttet jeg hun i buret og tok hun ut når hun ble stille. Men var en som sa jeg ikke måtte gjøre det for da kunne hun forbinne buret meg straff. * jeg avleder hun og gir hun tyggeleke og går vekk. Så løper hun etter og biter meg i foten og nekter å slippe. Slik holder vi på lenge. * jeg sier bestemt nei og ser bestemt ut på hun i øynene. * jeg roser når hun gir seg * tar hun i nakkeskinnet og legger hun ned og sier nei. * sier au og piper. Hun stopper bite og ser rart på meg med hodet på skakke. Men ettet et og to sekunder så fortsetter hun hoppe på meg.
×
×
  • Opprett ny...