Gå til innhold
Hundesonen.no

lucy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,004
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bergen
  • Hunderase
    Eurasier
  • Mine dyr
    Har en eurasierhanne og to pusegutter.

Nylige profilbesøk

8,675 profilvisninger

lucy's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

524

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi passer en hund gjennom en nettside for hundepass, altså kjenner vi ikke eierene til hunden noe særlig. Hunden er voksen, og vi fikk beskjed om at den er snill og grei, uten uvaner. I går oppdaget jeg plutselig at hunden lå og tygget på en av skoene til samboer; vi trodde at hunden tygget på en leke, og har ikke fått med oss at den har byttet ut leken med en sko før skoen har fått en god flenge ? Skoparet var nesten nytt og litt dyrt; et nytt par koster omtrent like mye som vi får for å passe hunden i to uker (får ikke så veldig mye, men var giret på å passe hund), og det er sommersko som skulle vært med på ferie neste måned. Det er innafor å be eierene betale for et nytt par, sant? ?
  2. Har fremdeles for salg; -Hva gjør jeg når hunden drar i båndet -Aktiviteter - smart lek for hunden - Lexicon i hundspråk - The German Pinscher ☺️
  3. Lydighetstrening i teori og praksis er også solgt
  4. Har fremdeles gummistøvlene, 100kr om jeg slipper å sende de ☺️kan hentes i Bergen sentrum
  5. Da har jeg altså igjen Lydighetstrening i teori og praksis 250,- Hva gjør jeg når hunden drar i båndet 100,- Kontakt - samspillet mellom deg og hunden 100,- Lexicon i hundspråk 100,- Aktiviteter - smart lek for hunden 100,- Klick&trick 50,- The German Pinscher 50,- Evt rabatt om man kjøper flere bøker Alle bøker i god stand!
  6. Fra valp til voksen og Ikke skyt hunden er solgt
  7. Mammut T Advanced GTX damesko str 38. Brukt på et par korte fjellturer i byfjellene, men passer dessverre ikke føttene mine (lett plattfot og skjev benstilling.. ). Materialer/membran: Lær, tekstil, Gore-Tex Performance Comfort membran, Vibram-såle, gummi tåkappeVekt pr. par: ca. 1,3 kgSkafthøyde: 19 cmLest: Normal Ny pris 1800 kr. Gi bud! Høye, mørkegrønne Viking gummistøvler str 38. Forsterket tå, refleks bakpå. God, kraftig såle. Ble kjøpt da jeg hadde ambisjoner om å gå masse spor i allslags terreng, men ble ikke noe av Pluss at de heller ikke passet helt. Brukt på én skogstur. 200kr. Bor i Bergen sentrum
  8. Da er Mine! og Nosarbete også solgt.
  9. Selger følgende bøker, alle i god stand (enten ikke lest, eller lest én gang) Cecilie Køste og Morten Egtvedt - Lydighetstrening i teori og praksis Turid Rugaas - Bjeffing, språket som høres SOLGT Turid Rugaas - Hva gjør jeg når hunden drar i båndet Åsa Ahlbom - Fra valp til voksen hund Eva Bodfäldt - Kontakt, samspillet mellom deg og hunden Nina Roegner og Alexander Kamis - Aktiviteter, smart lek med hunden Karen Pryor - Klikkertrening for utstillingshunden SOLGT Karen Pryor - Ikke skyt hunden Anders Hallgren - Lexicon i hundspråk (på svensk) Jean Donaldson - Mine! A practical guide to resource guarding in dogs (på engelsk) Maria Hagström - Nosarbete (på svensk) Deborah Jones - Klick&trick (på svensk) Gloria Cuthbert - The german pinscher (på engelsk) Anne L. Buvik, Kari Granaas Hansen og Jan Kolpus - Med hund på utstilling (denne er ikke lest og egentlig i god stand, men har et lite tyggemerke øverst på ryggen.. Utgjør ingen problem for lesing av boken) SOLGT Gi bud! Kan hentes eller leveres sentralt i Bergen (bor i utkanten av sentrum, jobber i sentrum), eller sendes mot at kjøper betaler porto.
  10. Hei sonen! For et par måneder siden ble jeg dessverre nødt til å avlive den elskede fjotten min, så jeg har ikke vært her på en stund.. Nå begynner jeg å kjenne veldig på hundesavnet, men det passer ikke å skaffe seg ny hund på en stund. Derfor tenkte jeg å tilby pass og avlastning om det er noen som trenger det Jeg er i full jobb, men jobber mye etm/kveld/helg, og har en del fri på dagtid/i ukedager, så om noen har en hund som ønsker seg tur/selskap på dagtid innimellom, ønsker jeg meg gjerne pelskos og turkompis en gang i blandt! Jeg kan også gjerne være behjelpelig med helgepass/pass over flere dager, men det fordrer at hunden ikke plager pusen, og at hunden kan være alene mens jeg er på jobb. Litt om meg; "voksen" dame, bor i leilighet i utkanten av Bergen sentrum. Jeg er godt vandt med hunder av forskjellige raser og størrelser; har hatt eurasier og bc selv, og passet hunder av ulike typer for venner. Passer i utgangspunktet gjerne hund av alle typer, men siden jeg ønsker meg selskap og turkompis for kosens skyld, vil jeg helst passe "glade, trivelige" hunder med ok hverdagslydighet. Det er ikke så farlig om hunden har noen uvaner eller ikke er noen lydighetschampion, men det er fint om den ikke trekker skulderen min ut av ledd eller vil drepe alle hunder vi møter, og den slags Jeg har ikke bil, så turkompis må bo sentralt eller i nærheten av offentlig transport, evt bringes og hentes. Jeg er i utgangspunktet ikke ute etter en fast avtale (tur/pass faste dager/flere dager i uken), da jeg har veldig varierte arbeidstider, men å tilby selskap/tur en gang i blandt Send meg en PM om dette høres interessant ut!
  11. lucy

    Akkurat nå, Desember

    At vin er drikkeklar når den kjøpes betyr ikke at den ikke kan lagres, den bare tjener ikke nødvendigvis noe på det. "All" vin holder seg fint en god stund, men kommer jo ann på hvordan den har blitt oppbevart og hvor lenge, selvfølgelig. Er bare å åpne og smake :)
×
×
  • Opprett ny...