Gå til innhold
Hundesonen.no

Kangerlussuaq

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,062
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

Kangerlussuaq last won the day on 13. Oktober 2017

Kangerlussuaq had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15,200 Excellent

7 følgere

Om Kangerlussuaq

 • Rang
  yolomawmit

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sko er en normal del av hverdagen. Å leke med avføring og nedverdigelse i form av ekshibisjon, drikking av tiss, spising av spy, spytting i ansikt/spytte i munnen til andre, håndtering av avføring, promping i andres ansikt - slikt er ikke normalt. Det er voksne fetisjer som folk holder innenfor andre rammer enn "underholdning for barn". Her er en video som belyser problemet (på en humoristisk måte) som har oppstått rundt denne kategorien videoer på youtube: Mer info om ElsaGate fra Reddit:
 2. Jeg ville heller latt barnet mitt se askepott enn å bli introdusert til det som egentlig klassifiseres som voksne seksuelle fetisjer i en alder av 5-10 år.
 3. Kun ut av nysgjerrighet Jeg får vel lov å spørre, om jeg lurer, eller?
 4. Noen som vet nårtid dette kom, og hvorfor det ikke er kommunisert tydeligere?
 5. Tips til afrikatur?

  Men er ikke reservat/gameparks i Afrika blitt rene "dyrepark"-vibes over? Av de bilder jeg har sett fra Sør-Afrikanske reservater så er det asfaltert nesten firefelts motorveg gjennom "bushen" og nesten tusenvis av biler som kjører i kø. Mye gjerder og mye foring av dyra for å få de "fram". Fikk litt sånne IKEA-på-en-Lørdag vibes av det, ikke "ekte safari" Vet ikke om Namibia er så hardt rammet av fenomenet, derav alle spørsmålstegnene.
 6. Hvordan ligger det an med den slettinga tilfeldigvis?
 7. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Korthåra hvit er jo helt alldeles bedårende Som en litt mer funksjonabel Labbis!
 8. Sonens store Reisetråd!

  Som nevnt: han fløy fra LPA til Madrid i dag, og i perioden han har vært i farvannene rundt LPA har det vært Beaufort 8-10 i vind + gråvær... Snøen i Madrid var mer en funfact.
 9. Sonens store Reisetråd!

  Da har du vært veldig heldig, mannen dro derfra i dag og det har vært skikkelig ruskevær i 1 uke. De landa i Madrid i dag i snøvær så det var kaos på flyplassen
 10. Akkurat nå, februar

  Sjekk Teufel NC - de er bedre enn Bose QC35 II, men billigere.
 11. Å like bilder/annet av omstridte raser

  Når har dette skjedd? I det konkrete tilfellet som har gjort at denne og den andre tråden ang ønsket innhold i "akkurat nå-tråden", kom det en påstand som var mildt sagt kontroversiell, og den ble møtt av 2 stk "...mener du virkelig dette? er du sikker på det?". Hvor alle disse problematiske, respektløse, folkevettløse, atferdsproblematiske grusomhetene egentlig befinner seg, venter jeg enda på å få bevist. Og hvorfor skal man dra konkrete spørsmål som er skrevet på en objektiv måte under samme kam som "du er en idiot og bikkja di bør dø"-stråmennene, forstår jeg ikke. Hvorfor bruker man såååå mye tid i denne tråden til å akke og vee seg over mennesker som (jeg til nå ikke har sett) ikke er på dette forumet? Av noe som ikke finner sted? Er det på noen måte konstruktivt?
 12. Å like bilder/annet av omstridte raser

  Jepp, helt enig, men jeg spør meg: hvorfor forteller du meg det? Jeg får en sånn følelse av at du anklager meg for å ha slått folk i hodet og kalt de idiot. Det kan jeg ikke huske å ha gjort, og kan ikke se jeg har fått noen indikasjoner på at jeg lyver når jeg sier at jeg ikke har gjort det. Hvorfor diskuterer vi det da? Hvorfor skal man måtte poengtere noe så selvfølgelig som at ingen skal slå noen i hodet, kalle de idiot og be de avlive hunden de har kjøpt? Ingen har da noen sinne ytret et ønske om at det skulle gjennomføres? Beklager om jeg tar meg nær av noe som ikke burde gå meg nær, men føler vi er så enige, men allikevel føler jeg et stort spørsmålstegn når det kommer til hvorfor du hele tiden kommer med denne kaldkvælinga og mobbinga og personangrepene som ingen har gjort og ingen har lyst å gjøre?
 13. Å like bilder/annet av omstridte raser

  Du ser ikke at det er revnende likegyldig hva slags muskulatur eller om den har et tilfeldig innsøkk som jeg ikke kan se, fordi alt det ikke er avlet med ene og alene motivasjon at mennesker skal synes det er fint? Alt det fine og konkrete som jeg skreiv, det fløy rett over hodet ditt, fordi du fryda deg over å finne noe å pirke på på bildet som jeg brukte som eksempel på en hund som *ikke er avlet til deformiteter som er menneskeønsket/skapt*? Den har ikke en inntrøkt snute, den har ikke en oppsvulma snute, den har ikke øyne bak 5kg hud, den har ikke hudfolder, den har ikke trange nesebor. Den er moderat; den er ikke en gallionsfigur for deformiteter som mennesker synes er "pent". Poenget er ikke tilfeldigheter som alle hunder kan ha. Poenget er alt det unødvendige som utelukkende har oppstått på grunn av menneskers behov. Og med unødvendig så mener jeg ikke pelslengde eller andre ting som ikke påvirker hunders livskvalitet, men konkrete deformiteter som veterinærer har bekreftet fører til begrenset livskvalitet. (Nå kommer det garantert en luring og skal pirkekverre på at pelslengde kan føre til lidelse hos hund - det er riktig men det er nå en gang bare å barbere pelsen av en hund om man finner et alvorlig tilfelle av mangelfullt tilsyn. Man kan ikke barbere vekk en nese som ikke gir hunden oksygen, den må opereres....)
 14. Å like bilder/annet av omstridte raser

  Hvor har dette skjedd på dette forumet? Hvem har knekt sammen? Personlig snakker jeg ikke om akutt sykdom, men deformasjon. En mops, en engelsk bulldog, en shar pei - de kan alle visuelt observeres på et bilde med deformasjoner som ikke er forenelig med et godt hundeliv. Selvsagt kan en hund med 6 bein og ingen nese leve et friskt liv uten å være "per definisjon syk". Den trenger ikke ha akutt joikebollesyfilis. Problemet er at man ser på bildet at hunden ikke har åpne nesebor, at den har en nesefold på størrelse med Russland, at øynene ligger bak 5kg hud, at nesen nesten er presset inn BAK øynene i relasjon til ansiktets konstruksjon, overdrevne hudfolder, et utseende som ser ut som hunden er stukket av en bie i snuten... Alt er jo en konstruksjons-tilstand ja. Det er ikke en "kronisk sykdom"/sykdommer. Men alt bidrar ikke til hundens velferd. Det er unødvendige deformasjoner som ikke gir hunden en promille positivt i livskvalitet, tvert i mot. Veterinærer sier alle at slike tilstander gjør livskvaliteten til hundene lavere enn om de hadde vært avlet med normale neser, normale kropper. Så hvorfor skal man være positiv til det? Hvorfor skal man kalle det søtt at hunden har de mest unødvendige deformasjonene i historien av hundeavl, som skaper nedsatt livskvalitet for hundene, bare for at eier og en gjeng internettfanatics synes det er amazeballs med hunder uten snute? Hvorfor skal man søtte opp under ned? En dønn flott og oppegående representant for rasen ville vært en hund man umiddelbart kunne se på bilder ikke hadde nesefold, ikke hadde igjenklistra nesebor, hadde en god og normal snute uten elefantisme eller dvergpreg, marginalt med hudfolder, lite hud rundt øynene og som eier skrev var en kvikk og flott og sunn hund. Det er det visuelle som er alfa omega her. Det er jo det visuelle man kommenterer når man kommenterer et bilde, eller liker et bilde. Alle og en hver evner å se om en hund er deformert til det groteske bare for at mennesket skal ha en gallionsfigur, og alle og en hver kan da også la være å skape positiv omtale om slike hunder. Denne sharpeien hadde jeg "likt" et bilde av, for man ser at den ikke har ekstreme trekk. Man kan ikke se det indre, så ingen vet om hverken den eller en ekstrem-variant er frisk innvendig. Men det ytre, det unødvendige, det er ikke der. Det unødvendige mennesklige behovet for ekstremiteter er ikke der, og det kan alle se med sine øyne og grunnleggende anatomisk forståelse. Valgte shar pei fordi det er enkelt å finne moderate bilder ifht mops, for eksempel.
×