Kangerlussuaq

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7,684
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  20

Om Kangerlussuaq

 • Rang
  yolomawmit

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Føler det er tendenser til å bli krenket på vegne av noen andre man tror kommer til å bli krenket av en gitt situasjon... Forøvrig: jeg er høy og slank, har aldri, aldri, aldri opplevd at hverken XL, L eller M ikke passer meg. Jeg er såpass smal i overkroppen at jeg helst skulle hatt klær i small-bredde, og M-lengde. For de er enten for kort eller for brei for meg... Så hvordan noen kan si at det er tilfelle at normale small/medium-damer går og handler og ikke finner klær som passer i noe annet enn L/XL, da må de kun være å handle på butikker som selger billig kina-produsert drittkvalitet. Og det må man faktisk akseptere, at Asiatere generelt er mindre bygget enn oss. De har et annet størrelsessystem enn det vi europeere/amerikanere er vant med, vi kan ikke forvente at de små kidsa skal sitte og masseprodusere billige drittklær og oppå det hele OGSÅ sy på størrelseslapper etter nøyaktig vest-europas størrelsesidealer. Handler man på wish eller aliexpress så må man ta høyde for at asiatere er mindre => en vanlig mediumdame må oppi L eller XL. New Yorker er også et sted hvor lukta av formaldehyd og fargestoff kan luktes i det man går forbi utsiden av butikken, et telltale sign på at klærne er billigproduserte og importerte fra asia. Og ja, i denne butikken har det hendt at jeg må opp i L for å passe. Det er ikke en ond designer i New York som har gjort det, det er asiatiske størrelsesidealer som importeres til europa fordi vi vil ha billig drit. Ikke fordi det sitter folk med anoreksi og sprer ondsinnede størrelsesidealer til folket. Tør vedde på at det finnes en eller annen sosial-justice-ridder der ute som bruker dette faktum og vrir det om til et bevis på hvor "forskrudd verden er", når det egentlig er helt logisk. Forøvrig, fordi jeg elsker threadless og har - ja jeg overdriver ikke - rundt. 55-70 forskjellige modeller fra Threadless i skapet. Jeg har *aldri* opplevd at Threadless har sized down. Jeg har handlet der siden 2005 (+/-..) og det eneste jeg har opplevd er at de, som alle andre, får mer og mer dårlig produserte klær (altså dårlige sømmer) og at materialet på tskjortene blir mer og mer tynt og billig/dårlig. Størrelsene er derimot noenlunde stabile, jeg har ikke gått ned eller opp, jeg bruker enda medium hos de, like mye som jeg brukte for 13 år siden.
 2. Jepp! Men så viste det seg at det var helt ok å ikke være god i språket - og at de gjerne vil lære engelsk av meg, så we're all winning (quote fra de). Johoo! Så nå må jeg lære meg å lese sånne ting som det her: Gesetz zum Schutz vor schädlichen Umwelteinwirkungen durch Luftverunreinigungen, Geräusche, Erschütterungen und ähnliche Vorgänge *dypt innpust*
 3. Klima & miljøansvarlig ved et kraftverk. Første arbeidsoppgave blir å finne ut hvordan vi skal få returnert fisk som suges inn i cooling water cycle'n. Jeg er VELDIG happy for å endelig få en sånn type stilling jeg hadde lyst på! Tusen takk for alle gratulasjoner!! @ ALLE liksom
 4. :/
 5. Takk, hey, sjekk hva vi har her nede i området i kveld!! Tenker som vanlig på deg (Verdens største containerskip )
 6. Herregud, jeg fikk den jobben jeg snakka om for noen dager siden!
 7. Sukk. #denfølelsen når norske medier er så sinnsykt forb**** venstre PK-vridde at de skal sitte og spre eder og galle om andre lands partier. Det blir så at jeg sitter og krysser fingra for at AfD - som av helt andre grunner enn at tilfeldig utvalgte innvandrere på gata som NRK har filtrert ut svarene fra sånn at KUN de svarene nrk ville ha blir framstilt, er et teit parti - skal vinne mange MANGE stemmer under valget. https://www.nrk.no/urix/_-verden-er-full-av-idioter-og-na-har-de-fatt-et-taleror-1.13701045 Ironisk nok synes jeg overskriften er passende NRK. Verden er full av idioter og de har fått et talerør: journalister i nettaviser.
 8. Riktig, sorry at jeg er i overkant aktiv med pro-diesel prat Inni hodet mitt var "ren forbrenning" blitt til "mer effektiv" forbrenning, men i dette tilfellet var det ment bokstavelig. Flaut i og med at jeg faktisk jobbet med dette i dag. Adblue er vel urea. Vi bruker samme teknikk for å fange opp skadestoffene på kraftverk, ved å spraye avgassene med ammoniakk og dermed fange både CO2 og NOx.
 9. Har adblue på vårs, ligger gjennomsnittlig på 0,61 mila... Selv med autobahn-kjøring hvor jeg ligger på cruise i 160-180km/t.
 10. Unnskyld meg, men hvem i alle dager "investerer" i bil? Bil er jo et tapsprosjekt, punktum. Uansett om du kjøper el, bensin eller diesel så har du tapt 40-80k i det du kjører ut fra forhandler. Bil er et forbruksprodukt som du kjøper, bruker, det taper verdi og du selger den som brukt billig produkt. Dessuten kan det argumenteres, iallefall fra min side, at jeg kjøper diesel fordi den varer. De er - i mine øyne - mer driftssikker og kjøpes av meg fordi vi kjører *mye*. Altså kjøper jeg bilen for å kjøre 300-500k kilometer over 5-8 år. Vår 3 liters V6'er er først innkjørt når den har kjørt 100,000km... Før det er den enda fersk og ny. Jeg kjøper ikke bil for å ha en liten Nissan Leaf jeg kjører 1500km/året med mellom jobb og hus i storby'n.
 11. Begrensa hva folk er villige å ofre for å bo på landet, til slutt står vi alle der i en storby og landsbygda er kun et sted vi etterhvert utvider til når storbyen blir for liten. Hadde jeg bodd i Norge hvor de supersubsidierer fete Teslabiler hadde det ikke vært noe problem. Her koster Tesla det samme som en Ferrari. ish.
 12. Ja jeg er relativt hardhuda så jeg orker ikke ta det innover meg, men at folk tar seg sånne friheter er leit. Kjenner til alle triksa, og gjorde de/gjør de. Men utgjør lite forskjell. Jeg frykter at alt fettet bare setter seg i blodårene og ellers ikke Kjøper bare helmelk, sæterrømme, aldri lightprodukter. Men det hjelper liksom ikke.
 13. Urettferdighet er subjektivt. For oss som bor på landet med mye langkjøring er fordelene med dieselbil uvurderlig.
 14. Åh, altså plastikk? Jeg er nysj på det fordi jeg fikk min første fancy elektriske tannbørste hos mannen min nå nylig, og det er helt sykt hva de greiene gjør og får til nå om dagen. SCHMÆNZE. Men ja. Ny tannbørste er ny tannbørste
 15. Hvilken?