Gå til innhold
Hundesonen.no

Kangerlussuaq

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,580
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Kangerlussuaq last won the day on 30. Juli

Kangerlussuaq had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15,946 Excellent

7 følgere

Om Kangerlussuaq

 • Rang
  yolomawmit

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tsjekkisk TIGERslaktehus

  http://www.vier-pfoten.eu/news-and-press/international-press-releases/2018/highly-endangered-species-for-sale-in-europe/
 2. Tsjekkisk TIGERslaktehus

  https://www.thedodo.com/in-the-wild/undercover-footage-exposes-tiger-trade-in-europe Flere bilder og videoer har kommet, over den hemmelige tiger-handelen i Europa
 3. Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/aug/05/will-giant-cruise-ships-destroy-wonders-passengers-claim-to-love?CMP=share_btn_fb Et betimelig spørsmål, i en artikkel som jeg ellers synes er noe biased. Men spørsmålet i overskriften synes jeg er bra. Et spørsmål som jeg synes har større rekkevidde enn bare denne isbjørn-skytingen isolert sett. Også større fokus enn bare cruisebåter. Den økende turismen i verden har gjort områder som Preikestolen (prekestolen? ), Besseggen, Galdhøpiggen, Lofoten => Island => Safariparker i Afrika => Mount Everest til nedtråkka søppelstier hvor du går i en kø som om det skulle vært Black Friday på kjøpesenter. Markedsføring av unike naturopplevelser fører til en turistboom, folk på jag etter de ultimate instagrambildene og facebook-profilbildene. Hva gjør dette med naturen? Ødelegger vi vidunderene i verden, gjennom turisme?
 4. https://burgenland.orf.at/news/stories/2926174/ Fugletransport stoppet på Tysk grense, full med fugl fra en privat forhandler i fra Slovakia, på tur til en spansk dyrepark. 300 fugler fordelt på 19 bokser ble funnet i den lille varebilen. 3100km hadde de bak seg, med 37 timers reiseveg. Selve transporten var lovlig, men papirene manglet. Derfor ble dyrene sendt i retur med transportøren til Slovakia. Dette er hvordan dyrene i dyreparkene transporteres. Dette er hva du støtter når du besøker både store og små dyreparker.
 5. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Wow. Ikke en gang når du blir stilt direkte spørsmål kan du besvare de, i stedet går du i forsvar. Gratulerer med dagen altså, snakk om å bevise sin egen mangel på argumentasjon.
 6. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Du svarer ikke på ett eneste spørsmål jeg spurte deg om. Prøv igjen. 1) Hvorfor mener du at "det er grunn til å tro" at det har skjedd noe i hemmelighet uten at offentligheten får info om det når selve prosjektet er så kjent? 2) Hva slags motivasjon mener du det er, til at alt hemmelighetsholdes? 3) Hvorfor mener du det gjøres, hvis alt er hemmelig og har skjedd under radaren - når prosjektet for å styrke en innavla syk ulvestamme er vel kjent og er logisk, rasjonelt og i prinsippet viktig å gjøre?
 7. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Og da kommer vi til konspirasjonsteorien, servert på et sølvfat av deg selv: Hvorfor mener du at "det er grunn til å tro" (=konspirere) at det har skjedd noe i hemmelighet (=konspirere) uten at offentligheten får info om det (=konspirere), når selve prosjektet er så kjent? Hva slags motivasjon mener du det er, siden du mener det IKKE er gjort med uviktige ulver for å ødelegge livene til ulvehatere?
 8. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Beklager, men dine svar er altså så unnvikende og komplett utenfor poenget av det du quoter at det er KREVENDE å diskutere med deg. Det er som å snakke med en politiker. Det er da helt åpenbart at Sverige har hatt planer om, og har planer om, å styrke ulvenes genetiske mangfold gjennom utsettelse av ulv med viktig genetisk varians. Det er ikke det som omtales som konspirasjonsteori, det bør du også kunne klare å lese ut av en så stor grad av klartekst som det er skrevet i ovenfor. Det er en konspirasjonsteori at dette allerede har skjedd, at det skjer i hemmelighet, og at det skjer med evt. uviktige ulver, bare for å fucke med ulvehatere. Å lage det til noe større enn det er, er en konspirasjonteori. Det er et helt udramatisk conservation project, som enda ikke er satt til livs.
 9. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jeg kan ikke gjøre opp for din grad av konspirasjonsteoretiske tro, men et hvert menneske med rasjonell logikk og fornuft som tar for seg linkene ovenfor vil komme til følgende konklusjon: Det er ikke bevist eller bekreftet at ulv hentet fra russiske områder til svenske dyreparker for å avle de opp, har blitt satt ut i naturen. Det forelå/foreligger planer om å gjøre dette for å styrke den genetiske variansen til ulven i Skandinavia, slik at den ikke skal bli offer for etiske og moralske problematiske sykdommer. Som direkte resultat av menneskets involvering i rovdyr"forvaltningen". En evt. utsettelse av ulv fra dyrepark er ikke noe mer avansert eller dramatisk enn en omplassering av genetisk materiale VIA en dyrepark. Etter min mening kunne man gjerne holdt seg unna å ha ulven i en dyrepark, og bare flyttet ulv direkte fra punkt A => B. Det er da revnende likegyldig HVOR en ulv kommer fra: ulv er ulv. Ulv er et villt dyr. Ville dyr tilhører ikke land, den kjenner ikke landegrenser og tilhører ikke enkeltpersoner. Ulven tilhører naturen, og innehar retten til å fritt bevege seg der den vil. At vi forsøker å gjøre opp for den bedritne jobben vi gjør med å bevare urnaturen i Skandinavia er da fullstendig udramatisk for alle andre enn de med ekstrem fremmedfrykt og som lever etter hatske konspirasjonsteorier.
 10. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Det har noe å si hvis du hadde lest posten i sin helhet, i stedet for å lese første setning og deretter stille et spørsmål.
 11. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Dette minner meg om "nyhetssaker" og "fakta-deling" på høyde med en lukket "trump for president"/"republicans for the win"/"defenders of Norway" gruppe. Bytt ut ordet ulv med ordet muslim, så er det basically 1:1 akkurat samme mølet, med ukritisk deling av lettere sagt absurde påstander. En artikkel hvor det står at det skal vurderes om de skal plassere ut ulv fra dyreparker som er datert 27 JANUAR 2011, altså en artikkel som snart er 8 år gammel, hva skal det bevise? https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1Bakx/vargar-planteras-ut--redan-i-var Hva med å gjøre litt kildekritisk søking? Dette tok meg 5 minutter å finne: https://www.vf.se/uncategorized/djurparker-skeptiska-till-valputplacering/ 17 februar 2012 29 mars 2012 https://www.dt.se/artikel/allmant/dalarna/ingen-flytt-av-vargvalpar Man ser altså at utsettingen av ulv fra dyreparker er et forsøk på å gjøre den nedbeskattede stammen som innavler seg mer og mer, genetisk sterkere. Altså forsøker man å hjelpe ulvens genetiske varians som blir fullstendig radert av den hatske skandinaviske rovdyrforvaltningen. http://www.de5stora.com/notiser/2010/oktober/14/vargvalpar-fran-djurparker-kan-radda-vargstammen/ OKTOBER 2010: INNAVL HOS ULV: http://files.webb.uu.se/uploader/858/BIOKand-15-038-Lindström-Linn-uppsats.pdf Selv bibelen til ulve-haterne, jaktochjagare, bekrefter at det hittil ikke har blitt noe av planene om å bevare/styrke ulvebestanden med russiske gener for å hjelpe ulvene fra å få innavlsproblemer påført av mennesklig nedslaktning. https://www.jaktojagare.se/kategorier/kronika/vill-smyga-ut-djurparksvargar-20161024/ OKTOBER 2016 Altså er summa summarium at alt hatet som er postet ovenfor i denne tråden, bevist bare en vridning av virkelighetens fakta. Vridd for å klandre ulvestammen i Skandinavia for å ikke være "det den selges som". Å sette ut ulvevalper er en idé fra rovdyrforvalterne om hvordan man kan hindre innavl hos skandinavisk ulv, pga den sterke nedslaktningen som skjer særlig med ulovlig jakt i Sverige. Ved å styrke det genetiske mangfoldet kan man unngå at ulvestammen ender opp som gepardene i Afrika: med underbitt og genetiske sykdommer pga innavl, pga mennesklig påvirkning. En fjær blir til en dinosaur på LSD-trip med helikoptere og blinkende lys i skogen og hemmelighetsskremmeri, konspirasjonsteorier ala en riktig god NRA-konferanse i innerste Texas. Det er altså IKKE et bevis på at ulvestammen i skandinavia er dyrepark-ulv satt ut for å fucke opp livene til ulvehaterene. Det er et bevis på hvor ekstremt virkelighetsfjern ulvehaterene har blitt i sin retorikk og kildekritikk. THEY TOOK OUR JOBS...!!!!!!!
 12. SeaWorld avsløres i dokumentaren Blackfish

  https://www.netflix.com/title/70267802
 13. SeaWorld avsløres i dokumentaren Blackfish

  Forskerene har nå sluppet kommunikasjonen, hvor man kan høre moren sørge over sin kalv på snart 9ende dagen. Nå har hele familien begynt å dele på å holde den døde kalven flytende, og de bytter nå på å bære den med seg i sørgeprosessen. De støtter og hjelper moren. Her kan lyd høres: https://www.cbc.ca/radio/asithappens/as-it-happens-tuesday-edition-1.4768344/orcas-now-taking-turns-floating-dead-calf-in-apparent-mourning-ritual-1.4768349 Meanwhile i Miami Seaquarium:
 14. Isbjørn skutt og drept etter isbjørnangrep

  http://nordnorskdebatt.no/article/en-bjornetjeneste
×