2ne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12,732
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  255

Alt skrevet av 2ne

 1. Jeg er enig med meg selv, så jeg quoter i stedet for å skrive det på nytt
 2. Jeg har ganske god oversikt over hva som skjer i hodet mitt, så jo - det gjør jeg faktisk I know Morsomt -- AN har jeg vært på harrytur med mammaen min og pleiebarnet, og kjøpt så mye jeg skal stappe i folk i morra at de kommer til å trille hjem 3.5 kg smågodt f.eks, det bør holde
 3. Begge pudlene her har vokst opp på V&H. Ali fra valpene ble introdusert til mat 3-ish uker gammel, da fikk hun starterfôr fra RC samtidig, men når det var slutt på den, har det vært rein V&H. Hun får tørrfôr unntaksvis (på enkelte helgeturer vi har tatt), men utover det så har hun aldri stått på tørrfôr. Nå er hun 3 år og får fortsatt V&H
 4. Ja, kverulering, ja. Det er hver gang jeg er uenig med noen det. Jeg gidder ikke det nå, kjenner jeg.
 5. Godt at vi er flere Og godt at det funker - superenkel forskning sier meg og at det å inkludere det i kjøpesummen har større effekt
 6. Basert på omfattende erfaring både med polarhunder og hundekjøring, antar jeg Det du skreiv, var: Fra min kilde, sitert i innlegget om veterinærkontroller: If all mushers start with the maximum 16 dogs, 1,152 dogs will run from the Fairbanks start line on Monday. Nelson estimated vets do about 10,000 exams on the trail, checking the dogs' general health. At each checkpoint, a vet must sign a musher's "vet book," a small journal that documents the sled dog team's health, Nelson said. Min uthevelse.
 7. Som sagt, jeg ligger på siden, både når jeg sovner og når jeg våkner. Det er ikke rare forflytningene i løpet av natta. Det klarer jeg helt fint på mine 90 cm med seng Tror ikke det er så mye planting, gitt Yasmine har litt lenger pels enn Ali Ja, eller ikke -- AN sitter jeg og ser på BBC Brit Endelig ferdig med Viasat, de har jeg ikke vært fornøyd med i det hele tatt! Men nå har vi Rikspakka, og jeg har fått igjen BBC Brit, så da er jeg fornøyd, vøtt Ser på en dokumentar om flyktninger gjennom Libya da. Ikke spesielt koselig underholdning. Visse statsråder som mener disse flyktningene kommer hit på gullstol og bare er lykkejegere, burde tatt den turen, fremfor å flyte rundt i Middelhavet med overlevelsesdress på seg.
 8. Nei. Men jeg har en rase der 12 % av alle registrerte hunder blir røntget, og har til nå fått 100 % av valpekjøperene til å røntge, så jeg fortsetter å betale tilbake penger når de har røntget, jeg. Ligger på normal valpepris for rasen gjør jeg og, til tross for det. Eller, jeg tok 15 lapper for mine, enkelte andre tok 16 lapper for sine. Såh.. Ikke så dårlig samvittighet for å ta normal valpepris for mine valper, kjenner jeg.
 9. Nei, du sa det ikke var viktig å få helsesjekker i valpeprisen. Jeg tror jeg er den eneste som har skrevet at jeg betaler tilbake valpekjøpere penger når de har helsesjekka. Jeg la ikke på prisen av den grunn. Det er tydeligvis nødvendig å påpeke det, selv om man har sagt at man solgte valpene til normal valpepris.
 10. Du ville kjøpt valp etter foreldre som ikke er stilt og ikke er helstesjekka? Eller en valp som ikke har vært hos veterinæren og fått valpesjekken?
 11. Niks, jeg snakker med noen voksne om det annenhver uke for å slippe gru i huet Jeg kan sikkert det med Ali også, men det spørs om hun syns noe om det Se svar til Line Jeg ligger pal på min venstre side hele natta, så hva trenger jeg stor seng til?
 12. Nei, det er ikke så mye gru inni hodet, heldigvis Jeg vurderte barbermaskin Voksne kvinner som sover alene, eller med bare en liten puddel, trenger strengt tatt ikke stor seng Ntaaaw Sånn utover det, så har jeg kutta ut alle som tør å mene noe om hva jeg bruker energien min på. Det gjorde livet mitt mye lettere, og ingen - ingen! - som ikke har gått noen mil i mine sko kan si en dritt om hvordan jeg har det, hvordan jeg burde takle det, hva jeg burde orke eller hvordan jeg burde leve livet mitt. Jeg personlig finner det også vanskelig å fordømme andre kronisk sjuke folk fordi de bruker energien sin annerledes enn jeg velger å bruke energien min. Ikke alle syns at jeg burde ha hund og bruke energien min på det f.eks, men det gir meg mer energi og noe å se frem til. Hvordan kan jeg sette meg på en høy hest og mene at andre bruker sin tid og sin energi feil da? Hva veit vel jeg om hva det de driver med gir dem? Om sånt provoserer meg? Littegrann.. Er det noe kronisk sjuke ikke trenger mer av, er det fordømmelse.
 13. Så oppdrett er strengt tatt bare for sånne som meg, som er for sjuke til å jobbe og derfor har tid til å ha valpekull, antageligvis. Eller, forresten ikke. For er man så sjuk at man kan jobbe, så orker man heller ikke å ha valpekull. Sant? Så uansett hva man gjør, så er det galt..
 14. Men du dømmer det løpet, og du hoppet glatt over mitt innlegg om veterinærsjekker.
 15. Ikke helt, for det jeg skreiv var at natta var kald, ikke mørk, og gruen er vondt i sånn ca 80 % av alle ledd i kroppen, og det hjelper ikke rosa filmer sånn innmari i mot. Rosa piller kanskje, men ikke filmer Ikke noe er som pelshund med løs mage Men den er nesten dobbelt så stor som senga jeg har nå Ali og jeg trenger strengt tatt ikke 150 cm bred seng.. Hmm.. Da burde jeg kanskje ha mer hund da?
 16. Jeg tipper det ikke var noen tanke bak At de sier f.eks at Winter is coming i et tv-show, betyr ikke at det ikke er rein fiksjon, vet du, vinteren kommer her allikevel den Det samme gjelder med at natten er mørk (eller kald, som vi snakket om) og full av gru Ali var løs i magen på morran i dag, så jeg heiv henne i dusjen for å vaske rompa hennes, og da lurte jeg to sekunder på om jeg ikke bare skulle bade henne, så kom jeg på at hun ikke har vært børsta på to uker.. Hun ser litt ut som han bak trommene her: (Han har forøvrig en kam stikkende ut av håret ). I så fall, er det noe du føler du trenger for å komme videre? For om det er det, ville jeg tatt røntgen uansett. Om det ikke er det, så ville jeg droppa det. -- AN venter jeg på sykepleier. Det er nesten så jeg lurer på om jeg har avlyst i dag, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke har det De er vel her snart, tenker jeg Jeg har en hel liten sykeavdeling her hos meg nå, jeg tror faktisk jeg er den sprekeste av oss, akkurat i dag i hvert fall Det sier mest om de to andre sin form, egentlig Men jeg har sovet inne hos mamma og pappa igjen i natt, på denne magnetsenga deres, og enten så funker den, eller så er det bare trygt å være hos mamma og pappa ( ), for jeg la meg kl. 23, var oppe bare 1 gang i natt, og våkna 7.55 Det er MANGE timer søvn, det Det er digg da! Nesten så jeg ikke gidder å bli sur over at det er rått og kaldt ute i dag, så digg var det
 17. Jeg tror kanskje ikke det er nødvendig å helle mer bensin på utstillingsbålet, diskusjonen om hvorvidt det er dyreplaging eller ikke har gått mange mange ganger allerede, også på dette forumet. Du har vært lenge nok på forumet her til å ha fått med deg det. Jeg kjenner til flere hunder som bare har falt om døde på tur også, helt vanlige mosjonsturer der hundene har løpt fritt. De var friske, så var de døde. Vi kan like gjerne sammenligne det - bør vi forby mosjonering av hunder? Frislipp av hunder? Fremfor å dra frem andre eksempler på andre aktiviteter hunder dør i, kunne vi jo ganske enkelt sagt at hunder dør. Om du putter 1000 hunder i en innhegning i en ukes tid (antall hunder til start, lengden på løpet), vil noen av de dø, statistisk sett. Hva de gjør er likegyldig, død er en naturlig konsekvens av å leve.
 18. Jeg tror ikke det blir varmere ute av det Trygt er godt Du får sette på en søt, rosa film, så kan du nok sitte på terrassen Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på det, det ække sånn ting har vært de siste 10 årene eller så Hvorfor skal du ikke utsettes for stråler? Er det pga cysten?
 19. Hvorfor ble det en trekkhund kontra utstilling-diskusjon? Hunder dør i bilen utenfor Ikea også, så bør vi da forby hundehold generelt? Eller det å ha de i med i bil? @Lene_S, du tar feil, det er mer enn en veterinærsjekk på hele Iditarot trail-løpet. Her står det: Dog Care During the Race Our goal is to have a veterinary examination of every dog at every checkpoint. Dog care diaries must be carried by the mushers and presented to veterinarians at each checkpoint. They serve as written medical records for each dog in the race. Dropped dog care and management is highly organized to provide for the safe return of the dogs to Anchorage. Random drug testing as a precautionary effort. Necropsy protocols are strict and detailed. Determine cause of death Enables us to learn more about abnormalities that may cause death Research aspect Extensive Inventory of veterinary supplies and medications to allow for treatment of potential health abnormalities that could develop in any large number of animals over a three week period of time Lenger opp står dette: Veterinarian Selection 5 years minimum clinical practice experience. Previous experience working with racing sled dogs. Ability to work with others as a team. Fluency in English – some foreign veterinarians are very capable, but language barriers create difficulties. Membership in the ISDVMA (International Sled Dog Veterinary Medical Association is strongly encouraged. Staff of approximately 35 veterinarians – an average of 5 rookies annually. Staff selected by September of previous year to allow from preparation. Her står det litt om checkpoint protocol and dog care: It is absolutely essential that mushers and veterinarians work together in behalf of the dogs. A healthy dialogue must be established and maintained. Excellence in dog care requires a team effort. In a race scenario, mushers are with their animals 95% of the time and have specific knowledge about their individual dogs. Veterinarians are engaging those dogs about 5% of the time, but have advanced medical training and expertise. Only when mushers are properly informed of specific abnormalities to watch for, and actively communicate observations of such to checkpoint (trail) veterinarians, can the best care be provided for our canine athletes. A systematic examination protocol will enable the most efficient use of staff time. Veterinarians are instructed to first observe a team that he/she will be examining, as it moves into the checkpoint. Lamenesses can be detected most quickly while the dogs are in motion, allowing for a more accurate assessment of musculoskeletal problems. Other important visual observations can also be made at this point, such as attitude, respiratory rate and condition of booties. When a musher stops to rest their team at the checkpoint, individual “hands on” examinations are next on the agenda. These are best accomplished soon after the arrival of a team for several reasons. First, any disorders can be addressed and treatment begun to allow for maximum recovery time and appropriate rechecks while at a particular checkpoint. Second, longer periods of rest can be achieved without interruption to the animals. Finally, it is more efficient for busy mushers and veterinarians, rather than trying to routinely coordinate schedules and rendezvous at later times. Her står det: On the trail, the vets will continue to check the sled dogs. If all mushers start with the maximum 16 dogs, 1,152 dogs will run from the Fairbanks start line on Monday. Nelson estimated vets do about 10,000 exams on the trail, checking the dogs' general health. At each checkpoint, a vet must sign a musher's "vet book," a small journal that documents the sled dog team's health, Nelson said. The Iditarod is also trying portable EKGs this year, sending six tiny devices out with vets who can place them on a dog's chest to record its heart rhythms and inspect it for irregularities. But because the devices work with an iPhone application, Nelson said he was skeptical about whether the tech can withstand the bone-numbing cold of Interior Alaska and whether the villages would have enough bandwidth to support the operation. "It could turn out to be more complicated than the value," he said. "We'll see how it works."
 20. Såh, siden dyr har det samme følelsesregisteret som mennesker, så føler de altså sjalusi og misunnelse også, da?
 21. Ikke egentlig, det samme sporet er ikke så morsomt det heller Det er aldri arv, bare miljø Jeg veit Men natta er kald (og full av terror Neida, da er det mørkt - og jeg veit du ikke aner hva jeg snakker om, det er enda en GoT-greie ), og det er rått og uggent og vondt Holde seg til det man kan, liksom
 22. Og er det hoftene som er problemet, så er det som du skreiv foringa eller mosjonen som er feil, det er aldri arv Vi får krysse fingrene for det! Jeg har jo fortsatt blindtarm, så vi kan jo satse på at hun fikk det ene som jeg ikke har fått Veldig fin å se på, men kald og ubehagelig å leve i Ja, det er jo bare en liten kikhullsoperasjon nå, så forhåpentligvis så er hun frisk og rask om bare litt Det ville vært veldig uvant med litt medgang, så jeg tenker vi holder oss til motgangen jeg, gamle vaner er vonde å vende, liksom Lykke til i dag!
 23. Selvsagt er det veterinæren som er problemet, ikke hoftene Ja, det er jo bare en liten blindtarm, vi fant ut at det var jo en nybegynnertarm, vi Når det er sagt, så håper jeg da inderlig at det er det eneste problemet hun noen gang får med tarmene sine! Så lenge det er etter lørdag og før februar, men helst ikke i jula, så er alt greit for meg Ja Sola lyser på bjørka til naboen, som er full av gule blader (bjørka, ikke naboen ), og det er ganske pent å se på
 24. Google er din venn, de kan hjelpe deg inn på f.eks synonymordboka Du har rett, moren din tar feil. -- I går havna datterbarnet på sykehuset med en blindtarmbetennelse, så nå er hun en blindtarm fattigere. Hun har allerede ringt og bedt meg om å komme og hente henne, så jeg antar formen er bra Vi har tydeligvis et problem med tarmene i familien På mandag var jeg på Ullevål og ble friskmeldt for kreft igjen *bank i bordet* Men de har funnet en abscess på tynntarmen på MR som de ville at Ahus skulle se på, så da ser det ut som at avgjørelsen om operasjon eller ikke, ikke er min lenger. Får håpe det går fort da i så fall, jeg har jo planer til våren
 25. Nå er vel ikke likestillinga kommet like langt i USA som den har her hjemme, der er det vel mer eller mindre forventa at du er en stay-at-home-mom f.eks, så jeg er litt usikker på om jeg ønsker å la en amerikaner definere forskjellen på jente og kvinne for meg.