2ne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13,008
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  278

Om 2ne

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hjemme..
 • Hunderase
  Mellompuddel

Nylige profilbesøk

24,849 profilvisninger
 1. Ja, datterbarnet sa det. Hun var innom, kom jeg på, så jeg spurte henne om detaljer Jeg har alt på facebook, ikke noe på laptop, og jeg tror jeg lasta det over fra mobil Det er slitsomt med så mye inntrykk hele tiden Joda, men vi er ikke barn som går på Hogwarts, dessverre Nix Jeg er jo ingen valp Ja, det er hyggelig av NAV! Jeg fikk uføretrygden den 8 desember. Da tenkte jeg litt på diskusjonen før påske, om at vi uføre trengte forutsigbarhet og at det ble for lenge mellom en utbetaling til en annen, om de betalte ut uføretrygda før påske.. Sånne bagateller bryr man seg åpenbart ikke noe om til jul Avreagering er for bikkjer, ja Hvis ikke så er det bare hår. Det vokser jo ut igjen, selv om det blir gulrotfarga Okay, ble det godt da?
 2. Det er få som oppfyller kravene, fordi folk ikke gidder å trene, så det er nesten ingen som konkurrerer om cert i Sverige og det er ikke så altfor mange svenske champions. Det påstås og at påmeldingstallene er lave i Sverige i forhold til Norge (jeg har ikke gidda å sjekke) fordi ingen gidder å stille når de ikke kan få cert og bli champions. Det er grunnen til at vi ikke har brukskrav i Norge. Folk jobber ikke noe mer med belgerne sine om vi innfører brukskrav, det blir bare færre som stiller ut. Men ja, svenske championatet er verdt mer enn det norske, for de av oss som bryr oss om sånt, vel og merke
 3. Det er brukskrav i Sverige, utviklinga er ikke noe bedre der enn her. Det er problemet når folk kjøper rase etter utseende og ikke bruk. Da avler man ned sånn at de skal bli enklere å håndtere og ikke kreve så mye, så får man engstelige hunder i stedet. Når du lager bikkjer som i teorien passer for alle, da passer den egentlig ikke for noen lenger.
 4. Kommer an på hva du vil ha det Neida, helt håpløst er det ikke, men siden det er delt i to, og begge sider hevder å ha den rette varianten, kommer det neppe til å bli altfor mange som oppdretter pene, brukandes belgere fremover. Nei, den på videoen er ikke så gal. Men skal man pirke, så er vel ikke den bikkja akkurat kvadratisk, hvilket belgeren skal være. Den har vel litt større ører enn den skal ha også, og litt for lyse øyne, og jeg syns ikke at det ser ut som at den har korrekt mallepels - de er ikke korthårs-korthår, selv om de har kortere hår enn langhårsbelgeren, liksom. Hvilket pleier å være normalt på maller..
 5. Ja, men nei. Hvis man ser på særlig groenendael så har showvarianten et smalt hode uten stopp og øyne som ofte både ligger dypt og er små, så de ser mer ut som collieblandinger enn belger. Det er ikke rett det heller. Og av en eller annen merkelig grunn har noen funnet ut at steile skuldre er fint - jeg fatter ikke hvorfor - så mange langhårsbelgere ser ut som om de har fått hodet skrudd rett på skuldra. Det er også en greie med at de skal være så himla korte at det ser ut som om de har stått i ei bilpresse eller noe, og noe jeg dessverre har sett mer og mer av, er at de får bakparter som ser mindre ut enn frempartene deres. Jeg er litt usikker på om det eksteriøret gir deg en hund som har jordvinnende trav som varer i en hel dag. Jeg har mine tvil om det, egentlig. Og det har jo blitt sånn fordi groenendaelen er den minst brukandes varianten av de, så sant du ikke har disse med breie skaller, digre ører som siger ned på siden av huet på dem, lyse øyne og ukorrekt pels. Det syns jeg er ironisk, at bruksgroenendaelene har dårligere pels enn showvarianten har, den er tynnere og mer fjonete, og har mindre underull. Men tilbake til showgroenendaelen, det er den som har minst av alt, jaktlyst (ikke jakthund-jaktlyst nei ), lekelyst, nysgjerrighet og mot, så de blir jo avla mer og mer mot reint show- og "familiehund" - og jeg har familiehund i gåseøyne fordi folk tror det er enklere å leve med et sart lite ubrukelig persilleblad som er gulvredd, lydredd og ikke liker folk, enn ei bikkje som har litt i seg Så det ser jo ut som at det er en X og Y akse her som krysses, jo mindre brukandes de blir, jo mer ekstremavlet blir de, og jo mer ekstremavlet de er, jo mindre brukandes er de. Så det er den ene siden av det. Det som irriterer meg dog, særlig på belger, er at det fremstilles at bruksavla er så himla mye bedre. Det er ikke det. De har brister de og, og noen av de jeg har sett er fader meg ikke noe bedre enn en godt avla showbelger, så at de ikke fokuserer på eksteriør i det hele tatt, betyr ikke at mentaliteten er noe å rope hurra for allikevel. Dette er det mallefolket syns er kult: Jeg er litt usikker på hvorfor det er kult med ei bikkje som ikke eier selvoppholdelsesdrift, men så har heller aldri mallene tiltalt meg noe større.
 6. Jeg tror du har mistforstått meg alvorlig når du tror at jeg syns det her *peke opp* er noe bedre enn groenendael som ser ut som schäferblandinger eller maller som ser ut som mastiff-blandinger. For the record, så hæler jeg ikke ubrukelige belgere uten noen form for drifter heller. Men to gale blir ikke en rett, jeg vil fortsatt ha ei bikkje som ser ut som den rasen den skal være, uten at noen trenger å gjette på om den er reinrasa eller ikke, uten at det går på bekostning av hva jeg har tenkt å bruke den til.
 7. For all del, kjør på! Jeg tenkte mer på at du sa du ville ha blondt hår igjen, og det er vanskelig når man har hatt rødfarge i håret, for røde pigmenter blir sittende Hvordan lager du det? Så, neste tur bør vi innom Privet Drive, med andre ord Ja, jeg foretrakk å holde meg på bakkenivå når vi tok bussen, jeg Jeg tror jeg bare kasta alle mine inn i et facebook-album, sletta vel bare de aller dårligste og de jeg hadde veldig mange like av haha.. Stakkars jentungen! Ja, de har jo promotert det som noe alvorlige greier, så det burde jo være litt skummelt.. Men det er kanskje beregna for litt yngre publikum enn oss? Vi pleier også ha HP-maraton før jul. Fordi de sender de jo på tv, men vi er ikke tålmodige nok til å vente en uke på neste -- I dag må jeg til Årnes og handle, jeg har nesten ikke igjen kjøtt til Monsteret. Kan ikke si at jeg gleder meg til det, det pleier å være passe fullt i butikker på denne tiden av året, liksom.. Ikke det at det er så mange i dyrebutikken, men jeg må handle litt mat også, og der er det jo folk Jeg bør vel prøve å huske å kjøpe inn mer innpakningspapir, jeg tror ikke jeg har nok til den siste pakka. Det er så rart å tenke på at jeg er ferdig.. Jeg pleier aldri å være ferdig så lenge før jul. Og, for første gang på sånn omtrent 2 tiår har ikke julehandelen tømt bankkontoen min fullstendig! Det er enda rarere å tenke på Jeg pleier å ønske meg penger og gavekort til jul jeg, så jeg har penger i romjula, men i år ser det ut til at ting går greit. Det er nesten så jeg føler meg litt rik Eller normal.. Ett av to
 8. For det første, så går jo hele kritikken på showavl og utstilling ut på at det avles på ekstremt eksteriør, så det er vel neppe noen som hevder at den avlen er bedre. Det er dog litt andre trekk som fremelskes på showlinjer enn det er på brukslinjer. Men når man hevder at man avler for bruk og funksjon, så bør jo funksjonen være på plass, særlig, og da kommer jeg til for det andre: bruksmallene er så lite rasetypiske at når det kommer en blomstermalle som faktisk ser ut som en belger, så nekter folk for at det er en belger, fordi den er for nett, har for små ører og er for kort i kroppen - og det er en sann historie. Skal jeg ha ei bikkje som folk gjetter hva slags rase den er, og ofte gjetter feil, så bør mentaliteten være så innmari mye bedre enn showvarianten - og det er den ikke, de har bare andre diller og greier man må ta hensyn til, i hvert fall på langhårsbelgere. Og skal jeg førstes ha et vrak, så skal det jaggu ta meg være pent. Men aller helst vil jeg ha ei bikkje som ser ut som den rasen den er, og som kan brukes i tillegg. Det burde ikke være for mye forlangt i raseavl. Det burde faktisk være hele poenget med raseavl.
 9. Jeg har bare sett Last Week Tonight med John Oliver til nå Vi hoppa over greenscreen-greiene vi også, det var ikke så interessant å spille rompeldunk, syns jeg Vi brukte ikke altfor lang tid i Privet Drive heller, det var jo helt på slutten på vår runde, så da begynte hodet og beina å bli litt slitne, og jeg orka ikke å stå i kø for å se inn i et hus. Jeg kunne tenkt meg å gått inn i the knight bus, men den var jo stengt Vi brukte også lengst tid på å kikke på de forskjellige settene og kostymene, det var det som fenget interessen vår - selv guttebarnet, som ikke egentlig er HP-fan som datterbarnet og jeg er, men han er interessert i spesialeffekter og kostymer, så der tusla han rundt og nerda litt for seg selv Litt skuffa over at the forbidden forrest ikke er stor og skummel da.. Men ikke så skuffa at jeg ikke vil dit og se selv Amatører! Ja, men det er ikke helt ulogisk at du belaster det friske beinet mer enn det ødelagte, og da er det vel ikke helt ulogisk at du bruker bekkenmusklaturen annerledes for å ikke irritere halebeinet også? Problemet er de røde pigmentene, og de har du i lys kobber også. Farger du håret ditt med en farge med rødpigmenter, kommer den blonde fargen din til å bli gulrotfarga
 10. Jeg er selvsagt mest spent på hva du syns om turen til Harry Potter-studio. Rakk du over alt? Kan jo være at både pga ankel og halebeinet, at du har hatt en litt belastende gange? Jeg veit ikke Jeg hadde en del plager med hoftene da halebeinet mitt var på sitt mest kranglete, så jeg tenkte det kunne være en sammenheng der, men så kom jeg på at stråle-inngangen var i hoftene og at hoftene derfor er litt stive, så kanskje det ikke har noe med det å gjøre hos deg? Jeg fant forøvrig denne artikkelen om kroniske bekkensmerter, selv om det er mulig å få bekkenløsning uten å være gravid, så vidt jeg veit, så fant jeg ingen artikkel som handlet om det. -- AN har jeg børsta og klippet klør på Ali, så da kan jeg bade og blåse henne. Så får jeg se om jeg gidder å bade og blåse Monster etter det. Det tar jo ikke så lang tid, det er bare tiltak å sette i gang. Jeg burde ikke ha pelsstellhunder
 11. Det er deg vel unt! Ja, eller så er det halebeinet ditt som kødder enda
 12. Jeg er ferdig med julegave-handling! 10 dager før jul! Wooohoooo!
 13. Det er ganske stor forskjell på størst og minst En skulle nesten ikke tro de var fra samme kullet. Håper det går bra med alle nå
 14. AN ser jeg på en reprise av Graham Norton-show, med Tom Cruise og Zac Efron. Det er liksom greit å ha noe pent å se på utover pudlene også Det overrasker meg hvor sympatisk og ålreit Tom Cruise fremstår som på talkshow da. Forholdsvis ydmyk, morsom og tilsynelatende real, det kræsjer så med det bildet jeg har av ham som en litt små-psykotisk scientolog i panikkalderen hoppende i sofaen til Oprah fordi han har forelska seg i en jentunge
 15. Jeg vil tro at det vil være mulig å få lånt en hund for en periode, om du blir litt kjent med eier i forkant. Men hva slags rase er det du ser for deg å teste ut? Det er jo greit å begynne der kanskje?