2ne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12,433
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  231

Om 2ne

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hjemme..
 • Hunderase
  Tervueren & Mellompuddel

Nylige profilbesøk

24,169 profilvisninger
 1. God bedring @*Kat84* og til @Snoffe-mannen -- Datterbarnet syns jeg er slem. Hun driver og gjør seg i stand til å bli med faren sin på en liten sørlandstur, og Leah er sikker på at hun får være med, men bolle skal være hjemme hun, fortalte jeg henne. Hun skal få bade, barbere labbene og nesa si, bli blåst og børsta på hun Det er det dårlig bytte for frøken bolleboll
 2. Det er mye mulig, det var ikke sånn når jeg hadde AH, og det er ikke sånn når jeg kommer med puddel. Merkelig at det skal være sånn når man kommer med belger. Ja, nei, det er det med meg, jeg er kjent for å ta i mot shit uten å svare for meg, jeg -- Merkelig nok ble det ikke tidlig i kveld heller
 3. Dere? *kikke seg rundt* Jeg er bare 1. Jeg har ikke hatt retriever i det hele tatt, så jeg aner ikke om de møtes sånn i retriever-miljøet. Jeg har langhårsbelger, og har blitt møtt sånn på brukstreninger. Noen ganger har det holdt at jeg sier rasen, andre ganger har de vært helt sikre på at jeg hadde brukslinjer, siden jeg faktisk trente med hunden. Er det mange jegere som kjøper seg golden i det hele tatt? Det er dog ikke poenget mitt, Pringlen, selv om det tydeligvis var vanskelig å forstå. Poenget er at når frk Larsen med sin nye retrievervalp sier hun vil trene jakttrening og blir ledd av fordi den er hvit, eller når frk Nilsen kommer med sin jaktretriver på utstilling og blir ledd av fordi det er meningsløst å stille en hund fra sånne linjer, så er ikke det spesielt hyggelig gjort mot hverken Larsen eller Nilsen, det fremmer ikke hundemiljøet på noen som helst måte, det øker ikke rekrutteringen til hverken det ene eller det andre, og det eneste det er "godt" for er at en eller annen surmaga kjerring kan få sagt sin mening om avl hun ikke er enig i, og det eneste det går utover er den stakkaren som står der med en bikkje han eller hun er stolt av og glad i.
 4. Yes! Det er sikkert superstas for en fersking som har kjøpt seg en hvit golden å få beskjed på første trening at bikkja er ubrukelig, 4 mnd gammel! Det ække no'n vits i at du prøver en gang, bikkja di klarer aldri å oppnå noe. Ikke noe er så motiverende som å få høre det, sant?
 5. Soho-sjokoladen var en limited edition, og jeg tror ikke du får tak i den lenger nå? Jeg har ikke sagt noe om tidenes mest håpløse forslag Men da må raseklubbene skylde seg sjøl. Dette kan da ikke være en ny og overraskende problemstilling for dem, det har vært sånn i alle år at jakthundklubbene legger an føringa fordi de gidder å bry seg om politikken bak "alt". Lærte de ingenting da alt dette tullet med fjerning av storcert var? Det er ikke så himla lenge siden, liksom.
 6. Det er forskjell på folk. Datterbarnet vaser rundt i t-skjorte og shorts, jeg har langbukse og fleecejakke. Midtsommer, tjohei..
 7. Det er ikke helt det samme. Freia satser på Kvikk Lunsj med smak innimellom, det har vel vært med både blåbær og appelsin, om jeg ikke husker helt feil. Hvorfor finnes ikke de i butikkene i dag? Fordi ingen vil kjøpe de. Var det etterspørsel etter det i forkant? Nei. Burde Freia skjønt at det ikke kommer til å selge? Ja. Antall likes er ikke et argument på noen som helst måte. Det er bare å se på leaderboard-fana her oppe det *peke* 25 klubber? Det er da langt flere raseklubber enn som så?
 8. Men det er ganske mange som kjøper CK-rosetten, både på utstilling og via nettbutikken, så det lønner seg å ha CK-rosetter for salg. Da burde jo de mindre raseklubbene være litt flinkere til å organisere seg og stå samla. De får det jo til om de bare vil.
 9. Gode intensjoner? Er det det er når man snakker om griske NKK som ikke gjør noe for medlemmene sine? Det blir forøvrig alltid ramaskrik når det skjer noen endringer. Det er fortsatt ramaskrik om hvordan NKK skal tjene inn pengene sine. Å øke grunnkontigenten er ikke spesielt populært. Å øke prisen på påmeldinger er ikke spesielt populært - snarere tvert i mot, det er nok folk som syns at prisene bør senkes, så flere melder på. Interessant nok er det ingen av de som helt veit hvordan man skal dekke de økte utgiftene man får når man må ha større plass og flere dommere da, det er jo gratis liksom.. Det at det ikke er realistisk er irriterende, samme hvor gode intensjonene er. Du veit, som når folk sier at lærere kan rette prøver og planlegge undervisning og ha foreldresamtaler/elevsamtaler i normal arbeidstid, så de slipper å jobbe så mye overtid resten av året at de trenger 12 uker ferie for å avspasere. Intensjonen er god, men når snørrogførti stykker foreslår en lite realistisk løsning, så er det irriterende. Hva med å heller ta det opp der man får gjort noe med det? Via RS og HS? Da kan jo disse gode intensjonene faktisk ha noe for seg. Å tjate seg til endringer på sosiale medier.. Hurra for demokratiet i NKK, liksom? En skulle tro at hundefolk forsto greia med å være konsekvent og å gjennomføre noe man har starta på, men neeeeh.. Det er bare å skrike høyt nok, så får man vilja si. Jeg er ikke så godt vant jeg heller, men jeg syns strengt tatt at hverken rosetter eller diplomer er så stas at jeg hadde gidda å betale for dem. Da vil jeg heller ha tittelen registrert gratis, om jeg kan velge det.
 10. Syns du ikke? Hvem er det som sitter og får all shiten for det HS og RS bestemmer da? Det høres jo ut i enkelte diskusjoner som at prisøkningene er penger som går rett i lomma på NKK-ansatte, latterlig nok.
 11. Gratulerer @Red Merle
 12. Ja. Min første hund fikk forkalkninger i bekkenet etter en bilulykke, og etterhvert gikk det utover nervebanene i foten bl.a. Det endte opp med at han ikke løfta bakbeina når han gikk, så han dro foten ut til siden og bakover i stedet for. Til slutt var han såpass ille at han fikk slippe.
 13. Det her er en tre meter lang sang, den passer perfekt i en Partner! Det hørtes kjent ut. Jeg skal legge meg tidlig hver kveld jeg, og hver kveld blir jeg like oppgitt over at jeg ikke la meg tidlig denne kvelden heller. Helt håpløs.. *sukk* Men, datterbarnet og jeg har Game of Thrones-maraton, så vi husker alt som har skjedd (vel, det meste, i hvert fall) til sesongstart om 3 uker. Da blir det fort seint, da Men nå! Nå skal jeg legge meg.. Jeg skal bare først
 14. Nå har jeg skummet gjennom samtlige referat fra HS-møter i år, jeg kan ikke se at de har diskutert prisene noe sted, jeg. Noen som er flinkere enn meg til å lete som finner det?
 15. Det sitter folk og godkjenner og ikke, og når det er folk som gjør en jobb, er "kvalitet" litt ymse. Jeg er ikke uenig i at prisen er drøy, fra null til 250 kr på et tastetrykk. Det kan man trygt si. Lurer på hva motivasjonen for denne tverrvendinga deres er? RS til høsten kanskje?