2ne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12,732
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  255

Om 2ne

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hjemme..
 • Hunderase
  Mellompuddel

Nylige profilbesøk

24,572 profilvisninger
 1. Jeg er enig med meg selv, så jeg quoter i stedet for å skrive det på nytt
 2. Jeg har ganske god oversikt over hva som skjer i hodet mitt, så jo - det gjør jeg faktisk I know Morsomt -- AN har jeg vært på harrytur med mammaen min og pleiebarnet, og kjøpt så mye jeg skal stappe i folk i morra at de kommer til å trille hjem 3.5 kg smågodt f.eks, det bør holde
 3. Begge pudlene her har vokst opp på V&H. Ali fra valpene ble introdusert til mat 3-ish uker gammel, da fikk hun starterfôr fra RC samtidig, men når det var slutt på den, har det vært rein V&H. Hun får tørrfôr unntaksvis (på enkelte helgeturer vi har tatt), men utover det så har hun aldri stått på tørrfôr. Nå er hun 3 år og får fortsatt V&H
 4. Ja, kverulering, ja. Det er hver gang jeg er uenig med noen det. Jeg gidder ikke det nå, kjenner jeg.
 5. Godt at vi er flere Og godt at det funker - superenkel forskning sier meg og at det å inkludere det i kjøpesummen har større effekt
 6. Basert på omfattende erfaring både med polarhunder og hundekjøring, antar jeg Det du skreiv, var: Fra min kilde, sitert i innlegget om veterinærkontroller: If all mushers start with the maximum 16 dogs, 1,152 dogs will run from the Fairbanks start line on Monday. Nelson estimated vets do about 10,000 exams on the trail, checking the dogs' general health. At each checkpoint, a vet must sign a musher's "vet book," a small journal that documents the sled dog team's health, Nelson said. Min uthevelse.
 7. Som sagt, jeg ligger på siden, både når jeg sovner og når jeg våkner. Det er ikke rare forflytningene i løpet av natta. Det klarer jeg helt fint på mine 90 cm med seng Tror ikke det er så mye planting, gitt Yasmine har litt lenger pels enn Ali Ja, eller ikke -- AN sitter jeg og ser på BBC Brit Endelig ferdig med Viasat, de har jeg ikke vært fornøyd med i det hele tatt! Men nå har vi Rikspakka, og jeg har fått igjen BBC Brit, så da er jeg fornøyd, vøtt Ser på en dokumentar om flyktninger gjennom Libya da. Ikke spesielt koselig underholdning. Visse statsråder som mener disse flyktningene kommer hit på gullstol og bare er lykkejegere, burde tatt den turen, fremfor å flyte rundt i Middelhavet med overlevelsesdress på seg.
 8. Nei. Men jeg har en rase der 12 % av alle registrerte hunder blir røntget, og har til nå fått 100 % av valpekjøperene til å røntge, så jeg fortsetter å betale tilbake penger når de har røntget, jeg. Ligger på normal valpepris for rasen gjør jeg og, til tross for det. Eller, jeg tok 15 lapper for mine, enkelte andre tok 16 lapper for sine. Såh.. Ikke så dårlig samvittighet for å ta normal valpepris for mine valper, kjenner jeg.
 9. Nei, du sa det ikke var viktig å få helsesjekker i valpeprisen. Jeg tror jeg er den eneste som har skrevet at jeg betaler tilbake valpekjøpere penger når de har helsesjekka. Jeg la ikke på prisen av den grunn. Det er tydeligvis nødvendig å påpeke det, selv om man har sagt at man solgte valpene til normal valpepris.
 10. Du ville kjøpt valp etter foreldre som ikke er stilt og ikke er helstesjekka? Eller en valp som ikke har vært hos veterinæren og fått valpesjekken?
 11. Niks, jeg snakker med noen voksne om det annenhver uke for å slippe gru i huet Jeg kan sikkert det med Ali også, men det spørs om hun syns noe om det Se svar til Line Jeg ligger pal på min venstre side hele natta, så hva trenger jeg stor seng til?
 12. Nei, det er ikke så mye gru inni hodet, heldigvis Jeg vurderte barbermaskin Voksne kvinner som sover alene, eller med bare en liten puddel, trenger strengt tatt ikke stor seng Ntaaaw Sånn utover det, så har jeg kutta ut alle som tør å mene noe om hva jeg bruker energien min på. Det gjorde livet mitt mye lettere, og ingen - ingen! - som ikke har gått noen mil i mine sko kan si en dritt om hvordan jeg har det, hvordan jeg burde takle det, hva jeg burde orke eller hvordan jeg burde leve livet mitt. Jeg personlig finner det også vanskelig å fordømme andre kronisk sjuke folk fordi de bruker energien sin annerledes enn jeg velger å bruke energien min. Ikke alle syns at jeg burde ha hund og bruke energien min på det f.eks, men det gir meg mer energi og noe å se frem til. Hvordan kan jeg sette meg på en høy hest og mene at andre bruker sin tid og sin energi feil da? Hva veit vel jeg om hva det de driver med gir dem? Om sånt provoserer meg? Littegrann.. Er det noe kronisk sjuke ikke trenger mer av, er det fordømmelse.
 13. Så oppdrett er strengt tatt bare for sånne som meg, som er for sjuke til å jobbe og derfor har tid til å ha valpekull, antageligvis. Eller, forresten ikke. For er man så sjuk at man kan jobbe, så orker man heller ikke å ha valpekull. Sant? Så uansett hva man gjør, så er det galt..
 14. Men du dømmer det løpet, og du hoppet glatt over mitt innlegg om veterinærsjekker.
 15. Ikke helt, for det jeg skreiv var at natta var kald, ikke mørk, og gruen er vondt i sånn ca 80 % av alle ledd i kroppen, og det hjelper ikke rosa filmer sånn innmari i mot. Rosa piller kanskje, men ikke filmer Ikke noe er som pelshund med løs mage Men den er nesten dobbelt så stor som senga jeg har nå Ali og jeg trenger strengt tatt ikke 150 cm bred seng.. Hmm.. Da burde jeg kanskje ha mer hund da?