Gå til innhold
Hundesonen.no

aCa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://hund.torvik.no

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Border Terrier

aCa's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ung i lovende var dems kommentar ikke min! Men jeg sa vel at hvis de løp feilfritt så regnet jeg med at de ville vunnet ;-) Jeg var ikke redd for å låne han vekk fordi han er en skikkelig hardhaus! Er ikke en hund som man bruker måneder å trene opp hvis han slår seg... han er skikkelg terrier på godt og vondt!
  2. Jepp det ligger på tv2.no sine sider, nærmere bestemt http://mobil.tv2.no/underholdning/goldengoal/her-debuterer-henrik-som-hundetrener-3742588.html Edit: så linken ble til mobilversjonen siden jeg oppdaterte fra mobil men finnes i vanlig versjon også!
  3. Takk, jeg er godt fornøyd med hvordan innslaget ble :-) Klippet skal komme på nett til uka, så da kan de som ikke har TV få sett ;-)
  4. Neste uke på Golden Goal er det ett innslag hvor Henrik Elvestad prøver seg på agility. Han var med på vintercup i Stovner Hundeklubb den 4.mars. Programmet sendes torsdag 22.03 kl 20:30 på TV2 Zebra og fredag 23.03 kl 23:25 på TV2. Jeg skal ikke røpe alt for mye, men hvis dere så på reklamen for episoden så fikk du med deg at han har visse problemer. Dette er fult forståelig siden det er min hund han løper med ;-) Jeg har ikke sett innslaget men glede-gruer meg!
  5. aCa

    Treningslogg

    Jeg har lest en del om treningslogger tidligere men jeg er ikke veldig "penn og papir menneske" så har aldri kommet ordentlig i gang med det, selv om jeg har troen på at det er beste måten å sikre framgang i treningen. Nå har en del treningselement virkelig gått i stå for meg så jeg ønsker å enderlig begynne med logg. Men som den nerden jeg er så tenkte jeg å lage meg en iPhone/Android app først sånn at jeg slipper å bruke penn og papir Som inspirasjon til appen har jeg blant annet brukt gamle forum poster og www.canis.no/treningslogg.doc. Men jeg ønsker at denne skal kunne dekke flest mulig treningstyper. Alt fra "spill død" til å lære slalåm innganger i agility. Til de av dere som bruker treningslogg, er det noen elementer dere logger som ikke finnes i word dokumentet? Setter pris på alle innspill (dumme innspill finnes ikke!) PS: Jeg var litt usikker på om denne burde gå under "Trening og Adferd" eller "Alt Mulig" siden det var snakk om apps i treningsammenheng... men den ble nå plassert her.
  6. Alaska Husky 1 Australian Kelpie 2 Australian Shepherd 4 Basenji 7 Beagle 1 Berner sennenhund 2 Bichon frisé 1 Blanding 6 Bearded collie Belgisk fårehund, groenendael 6 Belgisk fårehund, tervueren 5 Border collie 5 Border terrier 1 Boxer 3 Briard 2 Breton 2 Bullmastiff 1 Cairn Terrier 1 Cavalier king charles spaniel 8 Chinese crested powderpuff 1 Chow chow 1 Clumber Spaniel 1 Collie Langhåret 1 Collie Korthåret 1 Dalmatiner 1 Dansk svensk gårdshund 1 Dobermann 1 Dvergpinscher 1 Dvergschnauzer hvit 1 Dvergschnauzer Salt/Pepper 1 Dvergpuddel 1 Engelsk Toy Terrier 1 Etnahund 1 Eurasier 2 Flat Coated Retriever 2 Fox terrier glatthår 1 Golden Retriever 3 Grand danois 4 Greyhound 1 Gordonsetter 1 Jack Russel Terrier 2 Hovawart 5 Irish soft coated wheaten terrier Kleiner Münsterländer 1 Kooiker 2 Labrador Retriever 1 Lagotto Romagnolo 1 Leonberger 2 Mops 6 Norsk lundehund 1 Nova scotia duck tolling retriver 7 Papillon 2 Phalene 3 Portugisisk vannhund 1 Presa Canario 1 Rhodesian ridgeback 1 Rottweiler 1 Saluki 1 Samojedhund 7 Schäferhund 7 Shetland sheepdog 3 Siberian Husky 6 Staffordshire bull Terrier 2 Storpuddel 1 Tibetansk spaniel 3 Welsh Springer Spaniel 1 Welsh Corgi Cardigan 1 Vorstehhund korthåret 3 Vorstehhund strihår 1 Whippet 2
  7. Jeg har ikke tenkt så mye på dette før, men begynte å tenke på det i forhold til en utstilling vi vurderer nå i vår. Vi er relativt nye med utstilling (men hektet) og synes det er hyggelig å snakke med andre folk på utstilling. Nå skal en av de vi har snakket mest med på utstillinger og fått en del tips fra, dømme en utstilling. Vi har spurt henne blant annet når vi har fått en kritikk og ikke skjønt hva det betyr (f.eks "åpen bak" som jeg forsåvidt fortsatt ikke skjønner ). Vi tenkte kanskje det var dumt å stille siden vi har snakket en del med henne, men strengt tatt har de fleste vi har stilt med kjent henne bedre enn oss. I tillegg vet jeg at hun har vært på hjemmesiden vår og sikkert sett kritikker. Så usikker om det kommer til å slå ut positivt eller negativt. Er egentlig redd dette kommer til å slå negativt ut, så egentlig dumt å dra på utstillingen siden det er langt (ref dyrt) å dra... men jeg har lyst å stille da. Hun er veldig hyggelig så jeg tror og håper hun klarer å være objektiv, men man vet aldri... Nå kom jeg plutselig på at det kan være dumt å skrive om dette i tilfelle hun er på sonen Jaja kan ikke alltid tenke på hva man skriver hvor. Jeg liker heller være dum og naiv og tro at alle dommere er 100% objektive når de dømmer!
  8. Jeg har oppdatert bloggen med helgens resultater.
  9. Her er to filmer jeg har laget. Begge to med Border Terrieren Yoshi.
  10. hund.torvik.no er blitt oppdatert med en film hvor jeg prøver å srøvsuge, men Yoshi er ikke så veldig hjelpsom...
×
×
  • Opprett ny...